- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 39
Canım ben incir yapicaktim ama süt hormonunu yükseltiyor diye okudum bı yerde vazgeçtim bende o sorun var çünküİncir denemekten zarar gelmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben incir yapicaktim ama süt hormonunu yükseltiyor diye okudum bı yerde vazgeçtim bende o sorun var çünküİncir denemekten zarar gelmez
Evet onu bende okudum ya işte nitkisel şeylerinde bi yerlere zararı oluyo ama denemek de istiyorumCanım ben incir yapicaktim ama süt hormonunu yükseltiyor diye okudum bı yerde vazgeçtim bende o sorun var çünkü
Vallahi ya istemsizce sırf görev için yapar olduk bende de aynı durumOlmazsa ben de diğer aya ara vericem.mikmik peşinde koşamam sexten soğudum yeminle
Yarın verırım cuma sonucKanda ne zaman baktırıcaksın canım
Evet 3 kere silik yukarda varPozitifi gördünmü sen
Canım sikintina göre dene soğan kürü iltihabi sokturuyormus incir kürü yumurta catlatiyormus bunlarda sıkıntı yoksa yapmana gerek yok benceEvet onu bende okudum ya işte nitkisel şeylerinde bi yerlere zararı oluyo ama denemek de istiyorum
Sogan denedınmıCanım ben incir yapicaktim ama süt hormonunu yükseltiyor diye okudum bı yerde vazgeçtim bende o sorun var çünkü
Aynen soğudum en son ayın 9unda birliktelik oldu ondan beri olmadı mesela bu ay isyan ettim artık her ay günasırıydıBen de bu ay yaptıracam cnm ınsallah.her ay her ay zoraki ilişkiyi kaldiramiyorim
Bekle bakalım yap gitsün takvimi inşallah vardır rabbim büyükEvet 3 kere silik yukarda var
Hadi hayırlısı haberi buradan verirken benide etiketle merak ettim. Dua edicem senin içinde ve tim isteyenler için. Rabbim tez zamanda göbüşlerimizi ve kucaklarımızı doldursunYarın verırım cuma sonuc
Canım ben 17 yaşında çikolata kisti ameliyatı oldum şuan 25 yaşındayım sağ tarafımda kist var. Bide o kiste bağlı tüpümde enfeksiyon oluşmuş. O yüzden soğan suyuda yapsam çok iyi olur. Daha önce yapmıştım kistim küçülmüştü. Ama şimdi çalışıyorum öğle ve akşam için diyolsr ben öğlen işte oluyorum nasıl içicem sabah kalkar kalkmaz onu içsem direk kusarım etki etmeden çıkmış olur napcam bilmiyorum. Bide arı sütü kullanıyorumCanım sikintina göre dene soğan kürü iltihabi sokturuyormus incir kürü yumurta catlatiyormus bunlarda sıkıntı yoksa yapmana gerek yok bence
Heheh ınsallah insallahBekle bakalım yap gitsün takvimi inşallah vardır rabbim büyük
Canım ben ıctım bu ay sabah aksam taze kaynattım 9 gun ıctım adetin 14.gününden sonra soracagın varsa sorarkadaslar sogan kuru nasil oluyor ben okudum okudum anlamiyorum. Herkes farkli yazmis. Bu ay adet olduktan snra deneyeyim diyorum arastirdim herkes cok memnun. İlk ayda hamile kalmislar
Amin canım unutmazsam yaparım etiket sen ne zamandır istiyorsunHadi hayırlısı haberi buradan verirken benide etiketle merak ettim. Dua edicem senin içinde ve tim isteyenler için. Rabbim tez zamanda göbüşlerimizi ve kucaklarımızı doldursun
Ay bende 25 yasında olacam ve Ikıncı ismim cigdemCanım ben 17 yaşında çikolata kisti ameliyatı oldum şuan 25 yaşındayım sağ tarafımda kist var. Bide o kiste bağlı tüpümde enfeksiyon oluşmuş. O yüzden soğan suyuda yapsam çok iyi olur. Daha önce yapmıştım kistim küçülmüştü. Ama şimdi çalışıyorum öğle ve akşam için diyolsr ben öğlen işte oluyorum nasıl içicem sabah kalkar kalkmaz onu içsem direk kusarım etki etmeden çıkmış olur napcam bilmiyorum. Bide arı sütü kullanıyorum
2 ay oldu canım ama sorunlarım olduğu için çok tedirginim. Yani stres bünyemi hiç bırakmıyor ki bedenimi ele geçirdiAmin canım unutmazsam yaparım etiket sen ne zamandır istiyorsun
Yaaa ne güzel ortak yönlerimiz var:) sen ne kadardır istiyosun ve herhangi bir sorunun var mıydıAy bende 25 yasında olacam ve Ikıncı ismim cigdem
Smdi bazilarinda diyorki adet bittikten snra 7.gun 15 gun sureyle icilir sonra 2.adete 10 gun kala hergun tekrar icilir. Ama sayilar bile tutmuyor. Ben yanlismi anliyorum acaba. Saracoglunun sitesinde de adet bittikten snra 7. Gun baslaniyor diyorCanım ben ıctım bu ay sabah aksam taze kaynattım 9 gun ıctım adetin 14.gününden sonra soracagın varsa sor
Stres herseyın bası zaten benim de 3.ayım2 ay oldu canım ama sorunlarım olduğu için çok tedirginim. Yani stres bünyemi hiç bırakmıyor ki bedenimi ele geçirdi