• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
arkadaslar sogan kuru nasil oluyor ben okudum okudum anlamiyorum. Herkes farkli yazmis. Bu ay adet olduktan snra deneyeyim diyorum arastirdim herkes cok memnun. İlk ayda hamile kalmislar

Canım sikintina göre dene soğan kürü iltihabi sokturuyormus incir kürü yumurta catlatiyormus bunlarda sıkıntı yoksa yapmana gerek yok bence
Canım ben 17 yaşında çikolata kisti ameliyatı oldum şuan 25 yaşındayım sağ tarafımda kist var. Bide o kiste bağlı tüpümde enfeksiyon oluşmuş. O yüzden soğan suyuda yapsam çok iyi olur. Daha önce yapmıştım kistim küçülmüştü. Ama şimdi çalışıyorum öğle ve akşam için diyolsr ben öğlen işte oluyorum nasıl içicem:( sabah kalkar kalkmaz onu içsem direk kusarım etki etmeden çıkmış olur napcam bilmiyorum. Bide arı sütü kullanıyorum

arkadaslar sogan kuru nasil oluyor ben okudum okudum anlamiyorum. Herkes farkli yazmis. Bu ay adet olduktan snra deneyeyim diyorum arastirdim herkes cok memnun. İlk ayda hamile kalmislar
Canım ben ıctım bu ay sabah aksam taze kaynattım 9 gun ıctım adetin 14.gününden sonra soracagın varsa sor

Canım ben 17 yaşında çikolata kisti ameliyatı oldum şuan 25 yaşındayım sağ tarafımda kist var. Bide o kiste bağlı tüpümde enfeksiyon oluşmuş. O yüzden soğan suyuda yapsam çok iyi olur. Daha önce yapmıştım kistim küçülmüştü. Ama şimdi çalışıyorum öğle ve akşam için diyolsr ben öğlen işte oluyorum nasıl içicem:KK43: sabah kalkar kalkmaz onu içsem direk kusarım etki etmeden çıkmış olur napcam bilmiyorum. Bide arı sütü kullanıyorum
Ay bende 25 yasında olacam ve Ikıncı ismim cigdem:KK53:

Canım ben ıctım bu ay sabah aksam taze kaynattım 9 gun ıctım adetin 14.gününden sonra soracagın varsa sor
Smdi bazilarinda diyorki adet bittikten snra 7.gun 15 gun sureyle icilir sonra 2.adete 10 gun kala hergun tekrar icilir. Ama sayilar bile tutmuyor. Ben yanlismi anliyorum acaba. Saracoglunun sitesinde de adet bittikten snra 7. Gun baslaniyor diyor

Back