• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:) ben telefondan giriyorum kadınlar kulübü program indirdim ama arada kendi kendine kapanıyor bazen mesajlar karışıyor yazdıklarım iki sefer gidiyor karışıklık oldu heralde

bu arada ben geçen kan testi verdim 1.20 çıktı ama neden bilmiyorum hamileyim gibi hissediyorum
Benimde geçen ay 2 çıkmıştı canım gebelik yok dedi doktor ama ben yükselir mi diye bekledim tabi :) ama yükselmedi

Benimde geçen ay 2 çıkmıştı canım gebelik yok dedi doktor ama ben yükselir mi diye bekledim tabi :) ama yükselmedi

ovulasyon testi de kullanıyorum her allahın günü yapıyorum yumurtlama sonrası çift cizgi kayboldu bugün tekrar yaptım silik cizgi çıktı kafayı yicem artık valla :)) evde bi poşet dolusu test oldu ovulasyon testleri adet zamani cift cizgi çıkarsa aynı koyulukta hamile olma ihtimali yüksek olurmuş ama benim 5 gun var silik çıkıyor yumurtlamadan 11 gun sonra kan testi negatif çıktı bekliyorum bir an önce bat günü gelsede rahatlasam :halay:

1. @Sweet03--- 15 mayıs ???
  2. @Suskun Ceylan ---15 mayıs ???
  3. @Nrglctn ---17 mayıs
  4. @Egiersin ---18 mayıs
  5. @Huysuzd--- 18 mayıs
  6. pinar_kerem pinar_kerem ---:anneadayı:
  7. @1Minikhatun ---19 mayıs
  8. @KE Dilek ---19 mayıs
  9. @Papatyalardunyasi--- 21 mayıs
  10. @fatima38 ---21 mayıs
  11. @Nur_hasret--- 22 mayıs
  12. F fairyTale_ --- 22 mayıs
  13. L leylaorhan ---22 mayıs
  14. anqel_blue anqel_blue --- 22 mayıs
  15. @_citygirl_--- 23 mayıs
  16. @65zeynep06 ---23 mayıs
  17. Khaleesi21 Khaleesi21 ---26 mayıs
  18. ilkduyansenol ilkduyansenol ---26 mayıs
  19. E ebrydlts --- 27 mayıs
  20. @sweetdreams1985--- 28 mayıs
  21. @fatma_sibel--- 28 mayıs
  22. @innocent33 ---30 mayıs
  23. @tugsem_10 ---30 mayıs
  24. @fato38 ---30 mayıs
  25. @Pudra16 ---2 haziran
  26. @Ronaan ---3 haziran
  27. @herbisi ---3 haziran
  28. @Incifem ---3 haziran
  29. @PeriLous--- 4 haziran
  30. @Minnakbebis ---4 haziran
  31. ezgish ezgish --- 5 haziran
  32. @nannen1 ---5 haziran
  33. @Shencys--- 8 haziran
  34. @gkymc--- 8 haziran
  35. @leylek67--- 13 haziran
  36. @srplmtmtk--- 16 haziran
  37. @KHENA--- :anneadayı:
  38. S sirinhatun46 --- :anneadayı:
  39. @eminem39---:anneadayı:
Yerim ben bu tabloyu :halay:

ovulasyon testi de kullanıyorum her allahın günü yapıyorum yumurtlama sonrası çift cizgi kayboldu bugün tekrar yaptım silik cizgi çıktı kafayı yicem artık valla :)) evde bi poşet dolusu test oldu ovulasyon testleri adet zamani cift cizgi çıkarsa aynı koyulukta hamile olma ihtimali yüksek olurmuş ama benim 5 gun var silik çıkıyor yumurtlamadan 11 gun sonra kan testi negatif çıktı bekliyorum bir an önce bat günü gelsede rahatlasam :halay:
canım ben de senin durumundayım. yumurtlamamı takip ettim, tam 10 gün sonra da kan testi yaptırdım 0,09 çıktı değerim. Yükseleceğine veya hamile olduğuma dair tüm umutlarımı kaybettim. Sinirden sürekli kahve, sigara içiyorum :KK14: BAT 22 Mayıs, sence hala hamile olma şansımız var mı ya, varsa dikkat edeyim bari :rolleyes:

Şu an benim pozitif, dün yaptigim test pozitifti yani. Bugun henuz yapmadim saatini bekliyorum. Akintim afedersin beyaz beynir kesigi gibi. Ama test hafif silik cizgiyken de şeffaf sünen bir akintim vardi. Su an onemsenecek bir akintim yok. Ben bu ay sadece ovulasyinu takip ediyorum, saldim gitti. Gün aşiri iliskiye dahi onem vermiyorum. 2 yildir deniyoruz artik ne zaman olursa olsun. Folik asit kullaniyorum +test... Gerisi Allah buyük
bu aybenim akıntım fazla nedense yani önce çokk koyu geldi sonra da şefaflaştı anlamadım.benim de dış gebelikten sonra ikinci ayım dediğin gibi çok takmıyorum bende sağlıklı olsun da... bakalım deneme turlarını yapıyoruzolursa ne mutlu olmazsa da öbür aylar artık kısmet. inş en yakın zamanda hamile kalırız :)

Ya kızlar bat a 2 gün varken kan verdim ya ben bugün negatif ti sonuç :KK43: bi yerde okudum birisi 4 gün geçmiş regl tarihi kan vermiş negatif çıkmış bir hafta geçmiş tekrar kan vermiş regl olmayınca bu kez değerleri yükselmiş pozitif çıkmış bu kadının 4 gün geçtiği halde testi yanıltmış benimki geçmedi bile daha 2 gün var bendede böyle olurmuki acaba yaa başka böyle olan varmı hiç etrafınızda acaba benimdemi değerlerim yükselmedi daha çok ümitliydim bu ay belirtilerden falan halada inanmıyorum regl olacağıma :KK43: olurmu sizce ya bendede taktım kafayaaaaaa :skandal:

@Sweet03--- 15 mayıs
@Suskun Ceylan ---15 mayıs
@Nrglctn ---17 mayıs
@Egiersin ---18 mayıs
@Huysuzd--- 18 mayıs
pinar_kerem pinar_kerem ---18 mayıs
@1Minikhatun ---19 mayıs
@KE Dilek ---19 mayıs
@Hera90 --- 20 mayıs
@Papatyalardunyasi--- 21 mayıs
@fatima38 ---21 mayıs
@Nur_hasret--- 22 mayıs
F fairyTale_ --- 22 mayıs
L leylaorhan ---22 mayıs
anqel_blue anqel_blue --- 22 mayıs
@_citygirl_--- 23 mayıs
@65zeynep06 ---23 mayıs
Khaleesi21 Khaleesi21 ---26 mayıs
ilkduyansenol ilkduyansenol ---26 mayıs
E ebrydlts --- 27 mayıs
@sweetdreams1985--- 28 mayıs
@fatma_sibel--- 28 mayıs
@innocent33 ---30 mayıs
@tugsem_10 ---30 mayıs
@fato38 ---30 mayıs
@Pudra16 ---2 haziran
@Ronaan ---3 haziran
@herbisi ---3 haziran
@Incifem ---3 haziran
@PeriLous--- 4 haziran
@Minnakbebis ---4 haziran
ezgish ezgish --- 5 haziran
@nannen1 ---5 haziran
@Shencys--- 8 haziran
@gkymc--- 8 haziran
@leylek67--- 13 haziran
@srplmtmtk--- 16 haziran
@KHENA--- :anneadayı:
S sirinhatun46 --- :anneadayı:
@eminem39---:anneadayı:
Beni de ekle canim bat 25 mayis

Ya kızlar bat a 2 gün varken kan verdim ya ben bugün negatif ti sonuç :KK43: bi yerde okudum birisi 4 gün geçmiş regl tarihi kan vermiş negatif çıkmış bir hafta geçmiş tekrar kan vermiş regl olmayınca bu kez değerleri yükselmiş pozitif çıkmış bu kadının 4 gün geçtiği halde testi yanıltmış benimki geçmedi bile daha 2 gün var bendede böyle olurmuki acaba yaa başka böyle olan varmı hiç etrafınızda acaba benimdemi değerlerim yükselmedi daha çok ümitliydim bu ay belirtilerden falan halada inanmıyorum regl olacağıma :KK43: olurmu sizce ya bendede taktım kafayaaaaaa :skandal:

ben de okudum öyle olduğunu söyleyen çok insan var neden olmasın geç döllenme v.s. olabilir..

Back