• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar turk kahvesi spermleri hareketlendiriyormus bilginiz var mi?
Bizde gunde 1 fincan içsek sakincasi olur mu?
Evet eşine sert bir Türk kahvesi yap mikmikten önce.senin içmende de sakınca yok.hatta gebelikte içilen günde 1 fincan Türk kahvesi bebeğin zeka gelişimini destekliyor

soğan Kürü ıctım ben bu ay
Bu incir kürüde şöyleymiş. Zeytinyağını ni kaseye koycakmışız içine 2 tane incir. Diyrlim bu akşam 8de koyduk yarın akşam 8de briini eşin birini sen yiyormuşsun sonra kalan yağa yeni 2 incir daha böyle bi süre yapılıyormuş.çok duydum da merak ettim yapan var mı

Aminn inşallah dün kanı anasağlığa vermiştim kanda çıkmadı idrarda birşeyler gözüküyor köyden gelince uğra yenileyelim dedi geç döllenmede olabilir sanırım..Rabbim herkeze nasip eylesin
hayırlısı olsun canım inş bebeğin seninledir

Bu incir kürüde şöyleymiş. Zeytinyağını ni kaseye koycakmışız içine 2 tane incir. Diyrlim bu akşam 8de koyduk yarın akşam 8de briini eşin birini sen yiyormuşsun sonra kalan yağa yeni 2 incir daha böyle bi süre yapılıyormuş.çok duydum da merak ettim yapan var mı
Yenı duydum valla canım

Yenı duydum valla canım
Yaşlı bi teyze dedi yap bak o ay hamile kalıcan dedi koca karı ilacı gibi bi şey demek ki:))) sonrasında nette araştıtdım yine kk'da bunla ilgili yazışmalar çok fazla. Ama sıkıntı şu eşim doktor ve ben ona böyle şeyleri kolay kolay yedirip içiremiyorum sinir oluyo :)) ama biraz trip atınca çözüyorum o işide :))) yazışmaların çok eskisine gidemeidm ama sen hamilesin sanırım dimi canım ?

Yaşlı bi teyze dedi yap bak o ay hamile kalıcan dedi koca karı ilacı gibi bi şey demek ki:))) sonrasında nette araştıtdım yine kk'da bunla ilgili yazışmalar çok fazla. Ama sıkıntı şu eşim doktor ve ben ona böyle şeyleri kolay kolay yedirip içiremiyorum sinir oluyo :)) ama biraz trip atınca çözüyorum o işide :))) yazışmaların çok eskisine gidemeidm ama sen hamilesin sanırım dimi canım ?
İnsallah oyleyımdır evde kı test pozitif de emin olamıyorum :KK12:

İncir denemekten zarar gelmez

Back