- 8 Mart 2013
- 1.342
- 1.322
- 333
- 32
soğan Kürü ıctım ben bu ayZeytintağı ve incir kürünü deneyen oldu mu kızçeler ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
soğan Kürü ıctım ben bu ayZeytintağı ve incir kürünü deneyen oldu mu kızçeler ?
Evet eşine sert bir Türk kahvesi yap mikmikten önce.senin içmende de sakınca yok.hatta gebelikte içilen günde 1 fincan Türk kahvesi bebeğin zeka gelişimini destekliyorKizlar turk kahvesi spermleri hareketlendiriyormus bilginiz var mi?
Bizde gunde 1 fincan içsek sakincasi olur mu?
1 taneden bsy olmaz ama sperm ıcın esin ıcsınBize bi sakincasi olur mu peki 1 tane icsek
Ooo supermisEvet eşine sert bir Türk kahvesi yap mikmikten önce.senin içmende de sakınca yok.hatta gebelikte içilen günde 1 fincan Türk kahvesi bebeğin zeka gelişimini destekliyor
İçirdim gitti1 taneden bsy olmaz ama sperm ıcın esin ıcsın
Yap gitsin hevesin çıkarBen tahlil yaptırmadan takvim koymaya korktum
Mikmik çok iyiymiş yaaa koptummm :)))))Evet eşine sert bir Türk kahvesi yap mikmikten önce.senin içmende de sakınca yok.hatta gebelikte içilen günde 1 fincan Türk kahvesi bebeğin zeka gelişimini destekliyor
Bu incir kürüde şöyleymiş. Zeytinyağını ni kaseye koycakmışız içine 2 tane incir. Diyrlim bu akşam 8de koyduk yarın akşam 8de briini eşin birini sen yiyormuşsun sonra kalan yağa yeni 2 incir daha böyle bi süre yapılıyormuş.çok duydum da merak ettim yapan var mısoğan Kürü ıctım ben bu ay
hayırlısı olsun canım inş bebeğin seninledirAminn inşallah dün kanı anasağlığa vermiştim kanda çıkmadı idrarda birşeyler gözüküyor köyden gelince uğra yenileyelim dedi geç döllenmede olabilir sanırım..Rabbim herkeze nasip eylesin
Bende kopuyom her yazmasındaMikmik çok iyiymiş yaaa koptummm :)))))
Yenı duydum valla canımBu incir kürüde şöyleymiş. Zeytinyağını ni kaseye koycakmışız içine 2 tane incir. Diyrlim bu akşam 8de koyduk yarın akşam 8de briini eşin birini sen yiyormuşsun sonra kalan yağa yeni 2 incir daha böyle bi süre yapılıyormuş.çok duydum da merak ettim yapan var mı
Hadı hayırlısıİçirdim gitti
Sonra da bebek cıkmaz hevesim kursağımda kalırsaYap gitsin hevesin çıkar
Yaşlı bi teyze dedi yap bak o ay hamile kalıcan dedi koca karı ilacı gibi bi şey demek ki:))) sonrasında nette araştıtdım yine kk'da bunla ilgili yazışmalar çok fazla. Ama sıkıntı şu eşim doktor ve ben ona böyle şeyleri kolay kolay yedirip içiremiyorum sinir oluyo :)) ama biraz trip atınca çözüyorum o işide :))) yazışmaların çok eskisine gidemeidm ama sen hamilesin sanırım dimi canım ?Yenı duydum valla canım
Aman sabahlar olmasınİçirdim gitti
İnsallah oyleyımdır evde kı test pozitif de emin olamıyorumYaşlı bi teyze dedi yap bak o ay hamile kalıcan dedi koca karı ilacı gibi bi şey demek ki:))) sonrasında nette araştıtdım yine kk'da bunla ilgili yazışmalar çok fazla. Ama sıkıntı şu eşim doktor ve ben ona böyle şeyleri kolay kolay yedirip içiremiyorum sinir oluyo :)) ama biraz trip atınca çözüyorum o işide :))) yazışmaların çok eskisine gidemeidm ama sen hamilesin sanırım dimi canım ?
İncir denemekten zarar gelmezYaşlı bi teyze dedi yap bak o ay hamile kalıcan dedi koca karı ilacı gibi bi şey demek ki:))) sonrasında nette araştıtdım yine kk'da bunla ilgili yazışmalar çok fazla. Ama sıkıntı şu eşim doktor ve ben ona böyle şeyleri kolay kolay yedirip içiremiyorum sinir oluyo :)) ama biraz trip atınca çözüyorum o işide :))) yazışmaların çok eskisine gidemeidm ama sen hamilesin sanırım dimi canım ?
Kanda ne zaman baktırıcaksın canımİnsallah oyleyımdır evde kı test pozitif de emin olamıyorum
Aminn inşallah canım rabbim herkeze nasip eylesinhayırlısı olsun canım inş bebeğin seninledir
Pozitifi gördünmü senSonra da bebek cıkmaz hevesim kursağımda kalırsa