• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şuan sanırım daha erken belirti için sadece 2 gündür ateşim 37 çıkıyor arada yanıyor vücudum bilmiyorum hamileliğe yormak için erken bence :))) sende var mı bi belirti

benim de son zamanar vücut isisinda artış var hatta eşim hastamı sin neden böylesin diye soruyor gebelikle alakalı olabilirmi adet zamanı da artış olurmu ben çok bilmiyorum bu konuyu

canım ben de senin durumundayım. yumurtlamamı takip ettim, tam 10 gün sonra da kan testi yaptırdım 0,09 çıktı değerim. Yükseleceğine veya hamile olduğuma dair tüm umutlarımı kaybettim. Sinirden sürekli kahve, sigara içiyorum :KK14: BAT 22 Mayıs, sence hala hamile olma şansımız var mı ya, varsa dikkat edeyim bari :rolleyes:
:kızgın: canım aynı durumdaymisiz bat tarihlerimiz de ayni ben de umutsuzluğa kapılmayayım diyorum belki diyorum sol kasigimda nbatmalar var sürekli senin gibi strese girdikçe çay sigara yapıyorum sonra pişman oluyorum ya varsa diyorum olsaydı çıkardı ama yaaa bu ay da kendini hazırla diyorum öyle vakit geçirmeye çalışıyorum :işsiz::işsiz:

Hamileyimmmm
Demek istiyorum :D Kihkihkih !!!
Yok yaa sadece yumurtlama zamanlarım geldi, hoş geldi. Çalışmalar başlasın.

Bugün kanda hcg 74.60 cikti. Battan 4 gun once silik idrar testi pozitifti.ama hissetmistim.ağzimin tadi degismisti cok agrim olmustu.Hamileyim ama kalp atimini gormeden insan inanamiyor.darisi tum isteyen arkadaslara......

amin cnm allah kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza artık inşallah bizde güzel haberler alırız çok sevindim adina

Bugün kanda hcg 74.60 cikti. Battan 4 gun once silik idrar testi pozitifti.ama hissetmistim.ağzimin tadi degismisti cok agrim olmustu.Hamileyim ama kalp atimini gormeden insan inanamiyor.darisi tum isteyen arkadaslara......

Tebrikler. Kucagina almak nasip olsun insallah.Darisi basimiza

@Sweet03--- 15 mayıs
@Suskun Ceylan ---15 mayıs
@Nrglctn ---17 mayıs
@Egiersin ---18 mayıs
@Huysuzd--- 18 mayıs
@pinar_kerem ---18 mayıs
1Minikhatun 1Minikhatun ---19 mayıs
@KE Dilek ---19 mayıs
@Hera90 --- 20 mayıs
@Papatyalardunyasi--- 21 mayıs
@fatima38 ---21 mayıs
@Nur_hasret--- 22 mayıs
@fairyTale_ --- 22 mayıs
L leylaorhan ---22 mayıs
anqel_blue anqel_blue --- 22 mayıs
@_citygirl_--- 23 mayıs
6 65zeynep06 ---23 mayıs
@Khaleesi21 ---26 mayıs
@ilkduyansenol ---26 mayıs
E ebrydlts --- 27 mayıs
@sweetdreams1985--- 28 mayıs
@fatma_sibel--- 28 mayıs
@innocent33 ---30 mayıs
@tugsem_10 ---30 mayıs
@fato38 ---30 mayıs
@Pudra16 ---2 haziran
@Ronaan ---3 haziran
@herbisi ---3 haziran
@Incifem ---3 haziran
@PeriLous--- 4 haziran
@Minnakbebis ---4 haziran
ezgish ezgish --- 5 haziran
@nannen1 ---5 haziran
@Shencys--- 8 haziran
@gkymc--- 8 haziran
@leylek67--- 13 haziran
S srplmtmtk --- 16 haziran
@KHENA--- :anneadayı:
S sirinhatun46 --- :anneadayı:
@eminem39---:anneadayı:

Canım bende hamileyim unuttun mu:halay:

@Sweet03--- 15 mayıs
@Suskun Ceylan ---15 mayıs
@Nrglctn ---17 mayıs
@Egiersin ---18 mayıs
@Huysuzd--- 18 mayıs
@pinar_kerem ---18 mayıs
1Minikhatun 1Minikhatun ---19 mayıs
@KE Dilek ---19 mayıs
@Hera90 --- 20 mayıs
@Papatyalardunyasi--- 21 mayıs
@fatima38 ---21 mayıs
@Nur_hasret--- 22 mayıs
@fairyTale_ --- 22 mayıs
L leylaorhan ---22 mayıs
anqel_blue anqel_blue --- 22 mayıs
@_citygirl_--- 23 mayıs
6 65zeynep06 ---23 mayıs
@Khaleesi21 ---26 mayıs
@ilkduyansenol ---26 mayıs
E ebrydlts --- 27 mayıs
@sweetdreams1985--- 28 mayıs
@fatma_sibel--- 28 mayıs
@innocent33 ---30 mayıs
@tugsem_10 ---30 mayıs
@fato38 ---30 mayıs
@Pudra16 ---2 haziran
@Ronaan ---3 haziran
@herbisi ---3 haziran
@Incifem ---3 haziran
@PeriLous--- 4 haziran
@Minnakbebis ---4 haziran
ezgish ezgish --- 5 haziran
@nannen1 ---5 haziran
@Shencys--- 8 haziran
@gkymc--- 8 haziran
@leylek67--- 13 haziran
S srplmtmtk --- 16 haziran
@KHENA--- :anneadayı:
S sirinhatun46 --- :anneadayı:
@eminem39---:anneadayı:
Kan testi ile kesinlesti beni de tabloya ekler misin ?-:anneadayı:

ovülasyon testi yapan arkadaşlar pozitif çıktığı gün akıntınız nasıldı benim 4-5 gündür akıntım var normalda bugün yumurtlama olması lazım ama bugünde akıntı yok kafam karıştıo_O
Benim de öyle oldu bu ay 4 gün yogun akıntı oldu tan yumurtlama günü ve öncesi sıfır akinti

benim de son zamanar vücut isisinda artış var hatta eşim hastamı sin neden böylesin diye soruyor gebelikle alakalı olabilirmi adet zamanı da artış olurmu ben çok bilmiyorum bu konuyu
Ben de bilmiyorum ki canım ya yumurtlama gününde ya da hamileysen yükselir diyorlar da benim yumurtlama günüm geçti bat a 10 gün kaldi bu kadar çabuk hamilelik belirtisi olur mu bilmiyorum

:kızgın: canım aynı durumdaymisiz bat tarihlerimiz de ayni ben de umutsuzluğa kapılmayayım diyorum belki diyorum sol kasigimda nbatmalar var sürekli senin gibi strese girdikçe çay sigara yapıyorum sonra pişman oluyorum ya varsa diyorum olsaydı çıkardı ama yaaa bu ay da kendini hazırla diyorum öyle vakit geçirmeye çalışıyorum :işsiz::işsiz:
Zaten bizde şans olsaydı 10 ay beklemezdik. Millet ilk denemesinde cart diye tutturuyo. Sabahtan beri karnım acaip ağrıyo. İşten geldim şimdi bir damla açık kahve rengi akıntı gelmiş offf:KK34:

Zaten bizde şans olsaydı 10 ay beklemezdik. Millet ilk denemesinde cart diye tutturuyo. Sabahtan beri karnım acaip ağrıyo. İşten geldim şimdi bir damla açık kahve rengi akıntı gelmiş offf:KK34:

daha erken degilmi canım ya 5 gun vardiiiii ama yerleşme kanaması olmasınnn
benim de kasıklarım ağrısı bugün adet olcak gibi ama daha var havalardan mi acaba bilemedim ki gelmesinnnn :skandal:

daha erken degilmi canım ya 5 gun vardiiiii ama yerleşme kanaması olmasınnn
benim de kasıklarım ağrısı bugün adet olcak gibi ama daha var havalardan mi acaba bilemedim ki gelmesinnnn :skandal:
Umarım öyledir tatlım ama benim adetlerim akıntı ile başlar ve 4-5 güne sökülür. İnş hamileyizdir de kırmızılar gelmez. Eşlerimiz sevinçten göbek atarlar :halay:22 mayısta son bi idrar testi de yapıcam sonra bu işleri bırakacağım valla. Yoruldum artık:silah:

Back