- 2 Haziran 2016
- 114
- 65
- 18
- 33
Şuan sanırım daha erken belirti için sadece 2 gündür ateşim 37 çıkıyor arada yanıyor vücudum bilmiyorum hamileliğe yormak için erken bence :))) sende var mı bi belirti
hormondan ateş yapıyor yani ovulasyon günündeyken ateş varsa tam zaman :)benim de son zamanar vücut isisinda artış var hatta eşim hastamı sin neden böylesin diye soruyor gebelikle alakalı olabilirmi adet zamanı da artış olurmu ben çok bilmiyorum bu konuyu
canım ben de senin durumundayım. yumurtlamamı takip ettim, tam 10 gün sonra da kan testi yaptırdım 0,09 çıktı değerim. Yükseleceğine veya hamile olduğuma dair tüm umutlarımı kaybettim. Sinirden sürekli kahve, sigara içiyorumBAT 22 Mayıs, sence hala hamile olma şansımız var mı ya, varsa dikkat edeyim bari
haha bende diyesim varHamileyimmmm
Demek istiyorumKihkihkih !!!
Yok yaa sadece yumurtlama zamanlarım geldi, hoş geldi. Çalışmalar başlasın.
inşallahhh öyledir yaa tek umudumm oldu şu anben de okudum öyle olduğunu söyleyen çok insan var neden olmasın geç döllenme v.s. olabilir..
Beni de ekle canim bat 25 mayis
5 Haziran. Senin?haha bende diyesim varhadi bakalım kolay gelsin
bat ne zaman senin ki
Bugün kanda hcg 74.60 cikti. Battan 4 gun once silik idrar testi pozitifti.ama hissetmistim.ağzimin tadi degismisti cok agrim olmustu.Hamileyim ama kalp atimini gormeden insan inanamiyor.darisi tum isteyen arkadaslara......
Bugün kanda hcg 74.60 cikti. Battan 4 gun once silik idrar testi pozitifti.ama hissetmistim.ağzimin tadi degismisti cok agrim olmustu.Hamileyim ama kalp atimini gormeden insan inanamiyor.darisi tum isteyen arkadaslara......
@Sweet03--- 15 mayıs
@Suskun Ceylan ---15 mayıs
@Nrglctn ---17 mayıs
@Egiersin ---18 mayıs
@Huysuzd--- 18 mayıs
@pinar_kerem ---18 mayıs
1Minikhatun ---19 mayıs
@KE Dilek ---19 mayıs
@Hera90 --- 20 mayıs
@Papatyalardunyasi--- 21 mayıs
@fatima38 ---21 mayıs
@Nur_hasret--- 22 mayıs
@fairyTale_ --- 22 mayıs
L leylaorhan ---22 mayıs
anqel_blue --- 22 mayıs
@_citygirl_--- 23 mayıs
6 65zeynep06 ---23 mayıs
@Khaleesi21 ---26 mayıs
@ilkduyansenol ---26 mayıs
E ebrydlts --- 27 mayıs
@sweetdreams1985--- 28 mayıs
@fatma_sibel--- 28 mayıs
@innocent33 ---30 mayıs
@tugsem_10 ---30 mayıs
@fato38 ---30 mayıs
@Pudra16 ---2 haziran
@Ronaan ---3 haziran
@herbisi ---3 haziran
@Incifem ---3 haziran
@PeriLous--- 4 haziran
@Minnakbebis ---4 haziran
ezgish --- 5 haziran
@nannen1 ---5 haziran
@Shencys--- 8 haziran
@gkymc--- 8 haziran
@leylek67--- 13 haziran
S srplmtmtk --- 16 haziran
@KHENA---
S sirinhatun46 ---
@eminem39---
Kan testi ile kesinlesti beni de tabloya ekler misin ?-@Sweet03--- 15 mayıs
@Suskun Ceylan ---15 mayıs
@Nrglctn ---17 mayıs
@Egiersin ---18 mayıs
@Huysuzd--- 18 mayıs
@pinar_kerem ---18 mayıs
1Minikhatun ---19 mayıs
@KE Dilek ---19 mayıs
@Hera90 --- 20 mayıs
@Papatyalardunyasi--- 21 mayıs
@fatima38 ---21 mayıs
@Nur_hasret--- 22 mayıs
@fairyTale_ --- 22 mayıs
L leylaorhan ---22 mayıs
anqel_blue --- 22 mayıs
@_citygirl_--- 23 mayıs
6 65zeynep06 ---23 mayıs
@Khaleesi21 ---26 mayıs
@ilkduyansenol ---26 mayıs
E ebrydlts --- 27 mayıs
@sweetdreams1985--- 28 mayıs
@fatma_sibel--- 28 mayıs
@innocent33 ---30 mayıs
@tugsem_10 ---30 mayıs
@fato38 ---30 mayıs
@Pudra16 ---2 haziran
@Ronaan ---3 haziran
@herbisi ---3 haziran
@Incifem ---3 haziran
@PeriLous--- 4 haziran
@Minnakbebis ---4 haziran
ezgish --- 5 haziran
@nannen1 ---5 haziran
@Shencys--- 8 haziran
@gkymc--- 8 haziran
@leylek67--- 13 haziran
S srplmtmtk --- 16 haziran
@KHENA---
S sirinhatun46 ---
@eminem39---
Benim de öyle oldu bu ay 4 gün yogun akıntı oldu tan yumurtlama günü ve öncesi sıfır akintiovülasyon testi yapan arkadaşlar pozitif çıktığı gün akıntınız nasıldı benim 4-5 gündür akıntım var normalda bugün yumurtlama olması lazım ama bugünde akıntı yok kafam karıştı
Ben de bilmiyorum ki canım ya yumurtlama gününde ya da hamileysen yükselir diyorlar da benim yumurtlama günüm geçti bat a 10 gün kaldi bu kadar çabuk hamilelik belirtisi olur mu bilmiyorumbenim de son zamanar vücut isisinda artış var hatta eşim hastamı sin neden böylesin diye soruyor gebelikle alakalı olabilirmi adet zamanı da artış olurmu ben çok bilmiyorum bu konuyu
Ben de bilmiyorum ki canım ya yumurtlama gününde ya da hamileysen yükselir diyorlar da benim yumurtlama günüm geçti bat a 10 gün kaldi bu kadar çabuk hamilelik belirtisi olur mu bilmiyorum
Zaten bizde şans olsaydı 10 ay beklemezdik. Millet ilk denemesinde cart diye tutturuyo. Sabahtan beri karnım acaip ağrıyo. İşten geldim şimdi bir damla açık kahve rengi akıntı gelmiş offfcanım aynı durumdaymisiz bat tarihlerimiz de ayni ben de umutsuzluğa kapılmayayım diyorum belki diyorum sol kasigimda nbatmalar var sürekli senin gibi strese girdikçe çay sigara yapıyorum sonra pişman oluyorum ya varsa diyorum olsaydı çıkardı ama yaaa bu ay da kendini hazırla diyorum öyle vakit geçirmeye çalışıyorum
canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim nasipetmiş ve kavuşmuşun meleğine Allah kucağına almayı da nasip etsinAminnn rabbim isteyen herkeze versin
Zaten bizde şans olsaydı 10 ay beklemezdik. Millet ilk denemesinde cart diye tutturuyo. Sabahtan beri karnım acaip ağrıyo. İşten geldim şimdi bir damla açık kahve rengi akıntı gelmiş offf
Umarım öyledir tatlım ama benim adetlerim akıntı ile başlar ve 4-5 güne sökülür. İnş hamileyizdir de kırmızılar gelmez. Eşlerimiz sevinçten göbek atarlardaha erken degilmi canım ya 5 gun vardiiiii ama yerleşme kanaması olmasınnn
benim de kasıklarım ağrısı bugün adet olcak gibi ama daha var havalardan mi acaba bilemedim ki gelmesinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?