Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde geçen ay 2 çıkmıştı canım gebelik yok dedi doktor ama ben yükselir mi diye bekledim tabi :) ama yükselmedi

Benimde geçen ay 2 çıkmıştı canım gebelik yok dedi doktor ama ben yükselir mi diye bekledim tabi :) ama yükselmedi

ovulasyon testi de kullanıyorum her allahın günü yapıyorum yumurtlama sonrası çift cizgi kayboldu bugün tekrar yaptım silik cizgi çıktı kafayı yicem artık valla :)) evde bi poşet dolusu test oldu ovulasyon testleri adet zamani cift cizgi çıkarsa aynı koyulukta hamile olma ihtimali yüksek olurmuş ama benim 5 gun var silik çıkıyor yumurtlamadan 11 gun sonra kan testi negatif çıktı bekliyorum bir an önce bat günü gelsede rahatlasam

Yerim ben bu tabloyu

canım ben de senin durumundayım. yumurtlamamı takip ettim, tam 10 gün sonra da kan testi yaptırdım 0,09 çıktı değerim. Yükseleceğine veya hamile olduğuma dair tüm umutlarımı kaybettim. Sinirden sürekli kahve, sigara içiyorum BAT 22 Mayıs, sence hala hamile olma şansımız var mı ya, varsa dikkat edeyim bari

bu aybenim akıntım fazla nedense yani önce çokk koyu geldi sonra da şefaflaştı anlamadım.benim de dış gebelikten sonra ikinci ayım dediğin gibi çok takmıyorum bende sağlıklı olsun da... bakalım deneme turlarını yapıyoruzolursa ne mutlu olmazsa da öbür aylar artık kısmet. inş en yakın zamanda hamile kalırız :)

Ya kızlar bat a 2 gün varken kan verdim ya ben bugün negatif ti sonuç bi yerde okudum birisi 4 gün geçmiş regl tarihi kan vermiş negatif çıkmış bir hafta geçmiş tekrar kan vermiş regl olmayınca bu kez değerleri yükselmiş pozitif çıkmış bu kadının 4 gün geçtiği halde testi yanıltmış benimki geçmedi bile daha 2 gün var bendede böyle olurmuki acaba yaa başka böyle olan varmı hiç etrafınızda acaba benimdemi değerlerim yükselmedi daha çok ümitliydim bu ay belirtilerden falan halada inanmıyorum regl olacağıma olurmu sizce ya bendede taktım kafayaaaaaa

Beni de ekle canim bat 25 mayis

ben de okudum öyle olduğunu söyleyen çok insan var neden olmasın geç döllenme v.s. olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…