- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
Benimde geçen ay 2 çıkmıştı canım gebelik yok dedi doktor ama ben yükselir mi diye bekledim tabi :) ama yükselmedi:) ben telefondan giriyorum kadınlar kulübü program indirdim ama arada kendi kendine kapanıyor bazen mesajlar karışıyor yazdıklarım iki sefer gidiyor karışıklık oldu heralde
bu arada ben geçen kan testi verdim 1.20 çıktı ama neden bilmiyorum hamileyim gibi hissediyorum
bat aynı:) hiç bir belirti varmıBende varım 27 mayıs bat :)
Benimde geçen ay 2 çıkmıştı canım gebelik yok dedi doktor ama ben yükselir mi diye bekledim tabi :) ama yükselmedi
inş hamişşindir tekrarlanır testTest yaptım duramadım.negatiffff çıktı tabene diyeceğim bu durumda : erken yaptım ondan çıkmadı
Yerim ben bu tabloyu
- @Sweet03--- 15 mayıs ???
- @Suskun Ceylan ---15 mayıs ???
- @Nrglctn ---17 mayıs
- @Egiersin ---18 mayıs
- @Huysuzd--- 18 mayıs
pinar_kerem --- - @1Minikhatun ---19 mayıs
- @KE Dilek ---19 mayıs
- @Papatyalardunyasi--- 21 mayıs
- @fatima38 ---21 mayıs
- @Nur_hasret--- 22 mayıs
- F fairyTale_ --- 22 mayıs
- L leylaorhan ---22 mayıs
anqel_blue --- 22 mayıs - @_citygirl_--- 23 mayıs
- @65zeynep06 ---23 mayıs
Khaleesi21 ---26 mayıs ilkduyansenol ---26 mayıs - E ebrydlts --- 27 mayıs
- @sweetdreams1985--- 28 mayıs
- @fatma_sibel--- 28 mayıs
- @innocent33 ---30 mayıs
- @tugsem_10 ---30 mayıs
- @fato38 ---30 mayıs
- @Pudra16 ---2 haziran
- @Ronaan ---3 haziran
- @herbisi ---3 haziran
- @Incifem ---3 haziran
- @PeriLous--- 4 haziran
- @Minnakbebis ---4 haziran
ezgish --- 5 haziran - @nannen1 ---5 haziran
- @Shencys--- 8 haziran
- @gkymc--- 8 haziran
- @leylek67--- 13 haziran
- @srplmtmtk--- 16 haziran
- @KHENA---
- S sirinhatun46 ---
- @eminem39---
benim bile test yapasım var da daha cıkmaz ki 10 gün var off offff kan yapsak da cıkmaz dimiTest yaptım duramadım.negatiffff çıktı tabene diyeceğim bu durumda : erken yaptım ondan çıkmadı
bir ben yazılmadımYerim ben bu tabloyu
Test yaptım duramadım.negatiffff çıktı tabene diyeceğim bu durumda : erken yaptım ondan çıkmadı
Test yaptım duramadım.negatiffff çıktı tabene diyeceğim bu durumda : erken yaptım ondan çıkmadı
canım ben de senin durumundayım. yumurtlamamı takip ettim, tam 10 gün sonra da kan testi yaptırdım 0,09 çıktı değerim. Yükseleceğine veya hamile olduğuma dair tüm umutlarımı kaybettim. Sinirden sürekli kahve, sigara içiyorumovulasyon testi de kullanıyorum her allahın günü yapıyorum yumurtlama sonrası çift cizgi kayboldu bugün tekrar yaptım silik cizgi çıktı kafayı yicem artık valla :)) evde bi poşet dolusu test oldu ovulasyon testleri adet zamani cift cizgi çıkarsa aynı koyulukta hamile olma ihtimali yüksek olurmuş ama benim 5 gun var silik çıkıyor yumurtlamadan 11 gun sonra kan testi negatif çıktı bekliyorum bir an önce bat günü gelsede rahatlasam
Şuan sanırım daha erken belirti için sadece 2 gündür ateşim 37 çıkıyor arada yanıyor vücudum bilmiyorum hamileliğe yormak için erken bence :))) sende var mı bi belirtibat aynı:) hiç bir belirti varmı
bu aybenim akıntım fazla nedense yani önce çokk koyu geldi sonra da şefaflaştı anlamadım.benim de dış gebelikten sonra ikinci ayım dediğin gibi çok takmıyorum bende sağlıklı olsun da... bakalım deneme turlarını yapıyoruzolursa ne mutlu olmazsa da öbür aylar artık kısmet. inş en yakın zamanda hamile kalırız :)Şu an benim pozitif, dün yaptigim test pozitifti yani. Bugun henuz yapmadim saatini bekliyorum. Akintim afedersin beyaz beynir kesigi gibi. Ama test hafif silik cizgiyken de şeffaf sünen bir akintim vardi. Su an onemsenecek bir akintim yok. Ben bu ay sadece ovulasyinu takip ediyorum, saldim gitti. Gün aşiri iliskiye dahi onem vermiyorum. 2 yildir deniyoruz artik ne zaman olursa olsun. Folik asit kullaniyorum +test... Gerisi Allah buyük
Beni de ekle canim bat 25 mayis@Sweet03--- 15 mayıs
@Suskun Ceylan ---15 mayıs
@Nrglctn ---17 mayıs
@Egiersin ---18 mayıs
@Huysuzd--- 18 mayıs
pinar_kerem ---18 mayıs
@1Minikhatun ---19 mayıs
@KE Dilek ---19 mayıs
@Hera90 --- 20 mayıs
@Papatyalardunyasi--- 21 mayıs
@fatima38 ---21 mayıs
@Nur_hasret--- 22 mayıs
F fairyTale_ --- 22 mayıs
L leylaorhan ---22 mayıs
anqel_blue --- 22 mayıs
@_citygirl_--- 23 mayıs
@65zeynep06 ---23 mayıs
Khaleesi21 ---26 mayıs
ilkduyansenol ---26 mayıs
E ebrydlts --- 27 mayıs
@sweetdreams1985--- 28 mayıs
@fatma_sibel--- 28 mayıs
@innocent33 ---30 mayıs
@tugsem_10 ---30 mayıs
@fato38 ---30 mayıs
@Pudra16 ---2 haziran
@Ronaan ---3 haziran
@herbisi ---3 haziran
@Incifem ---3 haziran
@PeriLous--- 4 haziran
@Minnakbebis ---4 haziran
ezgish --- 5 haziran
@nannen1 ---5 haziran
@Shencys--- 8 haziran
@gkymc--- 8 haziran
@leylek67--- 13 haziran
@srplmtmtk--- 16 haziran
@KHENA---
S sirinhatun46 ---
@eminem39---
Biz 8 aydır deniyoruz inşallah en kısa sürede isteyen herkese nasip eder rabbimevet cnn aynı zamanda ne zamandır deniyorsunuz bizim 1.5 yıl oldu
Nefis işte!kendim kaşındım yanee sen benimlesin niye erkenden yaptın?
Ya kızlar bat a 2 gün varken kan verdim ya ben bugün negatif ti sonuçbi yerde okudum birisi 4 gün geçmiş regl tarihi kan vermiş negatif çıkmış bir hafta geçmiş tekrar kan vermiş regl olmayınca bu kez değerleri yükselmiş pozitif çıkmış bu kadının 4 gün geçtiği halde testi yanıltmış benimki geçmedi bile daha 2 gün var bendede böyle olurmuki acaba yaa başka böyle olan varmı hiç etrafınızda acaba benimdemi değerlerim yükselmedi daha çok ümitliydim bu ay belirtilerden falan halada inanmıyorum regl olacağıma olurmu sizce ya bendede taktım kafayaaaaaa
Biz 8 aydır deniyoruz inşallah en kısa sürede isteyen herkese nasip eder rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?