Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün yarın regl tarihim de çok özür dileyerek yazıyorum beyaz akıntı başladı hem de çok bu neyin nesi sizce. Ben regl olacağım zaman akıntı tamamen kesilir normalde.
Canim benimde hep adet oncesi akintim dururdu. Gecen ay adet olana kadar beyaz akintim oldu tabi ben heveslendim acaba hamile miyim diye ama regl oldum. O akinti neydi bende anlamadim. Sende de ayni olacak diye bir sey yok insallah hamilesindir

bira zgeç ama benimde 31 mayıs hadi bakalım hayırlı haberler verelim :)

Kızlar bugün yarın regl tarihim de çok özür dileyerek yazıyorum beyaz akıntı başladı hem de çok bu neyin nesi sizce. Ben regl olacağım zaman akıntı tamamen kesilir normalde.

ayyy inşallah hamilesindir canım benimde akintim kesilir şuan da yok 5 gun var daha hamilelikte olur diye biliyorum

kızlar benim gibi kahve bağımlısı var mı aramızda her gün içiyorum zararlı mı gebe kalmak için bırakmalı mıyım?
CANIM çok içmemeye çalış günde 1-2 fincandan zarar gelmezmiş ama fazlası zararmış birde nescafe değilde türk kahvesi tercih et

kızlar benim gibi kahve bağımlısı var mı aramızda her gün içiyorum zararlı mı gebe kalmak için bırakmalı mıyım?

aslında yediğimiz içtiğimiz herşey de etken maddeler var normalde hamile kalmayi planlayan bayanlara kadın doğum uzmanları diyet listesi veriyor gebelik oncesi ve sonrasi cok faydasi oldugunu duydum bu ay olmazsa ben de deneyeceğim.. dikkat etmek gerekiyor :)

Bat 10 haziran

ne güzel hangisi hastanesine gidiyorsun hiç duymadım diyet olduğunu

internetten araştırmistim özel hastanelerde veriliyormuş özellikle çocuğu olmayanlara diyet listesi veriyorlarmış ben burda özel bi hastaneye gidiyorum bu ay adet olursam doktorumla görüşeceğim beslenme düzeni listeleyebilirmi diye bir cok besinin gebelik oncesi ve sonrasi faydalı olduğu ve olmadığı gerçeğini unutmamak gerekiyor ama markete gittiğimde abur cubur ne varsa alıyorum :)))

Hahha üstüme alınmışım canım kbkma bana sormamışsın :) anqel_blue

:) ben telefondan giriyorum kadınlar kulübü program indirdim ama arada kendi kendine kapanıyor bazen mesajlar karışıyor yazdıklarım iki sefer gidiyor karışıklık oldu heralde

bu arada ben geçen kan testi verdim 1.20 çıktı ama neden bilmiyorum hamileyim gibi hissediyorum

BAT 27 MAYIS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…