Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim belirtiler de kayboldu.sadece göğsüm çok şiş batma da azaldı 2 gündür.ama herhalde ben fazla dayanamıyorum bu duruma adet olur olmaz asilama yapacamm

Bende adet olmadım daha kasık agrilarim devam ediyor 15 i olmam gerekti hissediyorum bugünde adet olmicam biliyorum nedenki test yaptım dün negatif offffff

S sirinhatun46 canım ya hepimiz seni çok iyi anlıyoruz. Kısmet ben açıkçası çok bilmiyorum ama hakikaten adetin geçsin bir daha bi bak bakalım. Benimde dün sabah be bugün biraz önce 2 damla kahve akıntım geldi evet belki çok saçma ama hala ümidim var Allah en koşa sürede nasip etsin inşallah

Evet canim cuma gününü beklicem inşallahh daha fazla sevinmem için bir mucize yaşatır Rabbim

Arkadaşlar birşey merak edıyorum göğüs agrısı veya şişliği çekmeden hamile olduğunu öğrenen oldu mu illa göğüs belirtisi oluyor mu ? Benim normalde regl belirtisi olarak hiç göğüslerim acımaz şişmez

Valla canım benim hep agrir hassaslasti hatta bu at bata 8 gun olmasına rağmen 5 gündür sis ama sonuç negatif tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…