- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur olur umudunu kaybetme canımBi haftadır bel ağrısı mide bulantısı var ara ara kasık sancısı göğüsler hassas ama umut yok
Laboquick aldım ben 30 lu. 27 tl mi neydi internetten. Dışarıda pahalı çünkü. Evet en koyusu ve ertesi günü değerlendirmekte fayda var.markası nedir?yanlış bilmiyorsam.kırmızı çizgiyi yakaladığın gün ve ertesi günü idi çalışmalar değil mi?
Bat ne zaman canım ümidini yitirmeBi haftadır bel ağrısı mide bulantısı var ara ara kasık sancısı göğüsler hassas ama umut yok
Bat 14 mayıs bel ağrısı mide bulantısı ilk kez bu ay oldu ama ümitlenmek istemiyorum sonradan üzüntü yaşamamak içinBat ne zaman canım ümidini yitirme
Topik linki atsana bacımBu arada kızlar en iyi ovülasyan yakalan yöntemi Ateş ölçme bence.o topici takip edin derim
Aslına bakarsan mide bulantısı hemen öyle filmlerdeki gibi başlamıyor gebelikte.7.hafta gibi başlıyor.ama bel ağrısı doğru belirti olabilirBat 14 mayıs bel ağrısı mide bulantısı ilk kez bu ay oldu ama ümitlenmek istemiyorum sonradan üzüntü yaşamamak için
Ne kadardır evlisin canım olsun bence böyle beklemekte ayrı bir tat sıkıcı ama olunca küçük burnunu sıkar öcümüzu alırızBat 14 mayıs bel ağrısı mide bulantısı ilk kez bu ay oldu ama ümitlenmek istemiyorum sonradan üzüntü yaşamamak için
Link nasıl atılıyor ya kadınlar kulübü Ateş ölçme yöntemi yazınca çıkıyor işte.bi dene bulamazsan ben uğraşayımTopik linki atsana bacım
Hiç bi fikrim yok mide bulantısı konusunda haklısınızAslına bakarsan mide bulantısı hemen öyle filmlerdeki gibi başlamıyor gebelikte.7.hafta gibi başlıyor.ama bel ağrısı doğru belirti olabilir
Daha 7 aylık evliyim ya zayıfım belki de o yüzden olmuyordur kilo alamıyorum iştah konusunda da hadsafhadayımNe kadardır evlisin canım olsun bence böyle beklemekte ayrı bir tat sıkıcı ama olunca küçük burnunu sıkar öcümüzu alırız
Hayırlısı olsun canim birdahaki aya insallah olurBugün regl oldum yeni bat tarihi 4 Haziran.
Bebiş mi var ?Selam kızlar. Çok mutluyum.
Selam canım nasılsın sevindim mutlu olmanaSelam kızlar. Çok mutluyum.
Aha! Yumurtlama o işte!Kizlar bata 15 gün var kasiklarima igne saplaniyo sanki bu neyin nesi anlamadim yumurtlama olabilirmi acaba
Aaa gerçekten mi kızAha! Yumurtlama o işte!