• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım çok sağol. Aslında benim bat 17 Mayıs ama adet belirtilerini o kadar belirgin yaşıyorum ki. Bu aydan ümidi kesip çatlatmaya odaklandım artık. :110:
Bazen gebelikte adet sancısı gibi oluyormuş,ümidini yitirme sen canımaz kaldı 17 ye

Insallah canım benim ya bende hissediyorum valla senin için rabbim versin bebislerimizi :KK200:
Aminnn allahım inşallah hislerimi yanıltmaz böyle otururken öne doğru eğildiğimde kasıklarımda ağrı oluşuyor

Kızlar bugün dr gititm alttan kontrol etti yumurtalıklarda ufak kistler çıktı ve bi kaç daha test istedi ayın 20 nde progesteron testi yaptırıp götürcem eşimden de sperm testi istedi inşallah birşey çıkmaz.

Verelim canım sabah erkenden gideriz öğlende alırız allahın izniyle inşallah sen test yaptın mı
Yok canım pazartesi 4 gün kalıyo bat günüme diyorum kan tahlili vereyim testle falan uğraşmayım kesin sonucu öğreneyim
Verelim canım sabah erkenden gideriz öğlende alırız allahın izniyle inşallah sen test yaptın mı
Yok canım yapmadım test pazartesi bat tarihime 4 gün kalıyo bende diyorum testle falan uğraşmayım direk sonuç için kan tahlili verip öğreneyim :110:

Back