• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım kapalı bir ameliyat yaklaşık 9ay deneyince ve olmayınca sabırsızlandığını için doktor bakalım belki göremediğimiz kistlerin vardır dedi çok şükür tüplerim açıktı sadece yumurtalığımdan biri yapışıkmış ve bir sürü küçük kist varmış onlar temizlendi 4. Ayım oldu genelde 6 ayda hamilelik olasılığı yüksek oluyor bakalım hayırlısı inşallah bu ay OLACAK :KK200::anneadayı:
Hayirlisi gulum doktor onu bana da önerdi ama ağrılı olur dedi enfeksiyon kapma riskin var dedi istemedim bakalım benim de bu ay 8 bekliyoruz

Ya sanki boyle sen hamile olunca butun hersey silindi diye dusunuyorum ne yalan soyliyim. Esinlede mutlusun bebeginizde olucak. Ne var hayatinda bu kadar. Bebek mutlulugu bile uzerini ortemiyo mu ? Yine Allah sevdigi kullarina bi dert veriyo diye dusunuyorum. Sukredelim dua edelim diye. Hep biyle dusundum simdiye kadar. Ayrica senin ser bildiginde hayir vardir! Emin ol iyikide diyeceksin. Onu simdi goremezsin. Sen hamilesin nolurrrr dua et. 5. Ayim seninle ayniyim. Senden feyz alıyorum:)
Annemle sorunlarimiz var aylardir. Evlendigimden beri diyebilirim. 80 gündür tartismaliydik zaten. Ve tam 43 gündür hic bir iletisimimiz yok. Tamamen baglari kopardik. Annendir ara konus diyeceksiniz ama yasadiklarimizi bilemezsiniz. Ikimiz de ayri ayri tedavi goruyoruz. Yiprandik. Ve gorusmememiz de tedavimizin bir parcasi.

Annemle sorunlarimiz var aylardir. Evlendigimden beri diyebilirim. 80 gündür tartismaliydik zaten. Ve tam 43 gündür hic bir iletisimimiz yok. Tamamen baglari kopardik. Annendir ara konus diyeceksiniz ama yasadiklarimizi bilemezsiniz. Ikimiz de ayri ayri tedavi goruyoruz. Yiprandik. Ve gorusmememiz de tedavimizin bir parcasi.
Canim şu an hamilesin en önemlisi senin ve bebeginin sağlığı. En iyisi seni üzen her durum ve kisilerden uzak durmak. Ne yazik ki bu annende olsa bunu yapmalisin.

Canim şu an hamilesin en önemlisi senin ve bebeginin sağlığı. En iyisi seni üzen her durum ve kisilerden uzak durmak. Ne yazik ki bu annende olsa bunu yapmalisin.
Oyle yapmaya calisiyorum ama bu yasina kadar hayatinda sadece annesi olan biri icin cok zor gercekten. Cok yipratici bir surec.

Simayinannesi Simayinannesi canım ben doktordan geldim, biraz pıhtılar kalmış kanamayla atarsın dedi, kazıma işlemi yapsaydım tertemiz olurdu ama riske atmak istemedim vakumla yaptım dedi, haftaya yine kontrol, 30 35 gün sonra adet olacaksın, o adetten sonra korunmana gerek yok dedi, iyi mi kötü mü bilemedim

Simayinannesi Simayinannesi canım ben doktordan geldim, biraz pıhtılar kalmış kanamayla atarsın dedi, kazıma işlemi yapsaydım tertemiz olurdu ama riske atmak istemedim vakumla yaptım dedi, haftaya yine kontrol, 30 35 gün sonra adet olacaksın, o adetten sonra korunmana gerek yok dedi, iyi mi kötü mü bilemedim
Gelmiş geçmiş olsun canim. Benimkide vakumla alinmişti. 1 ay sonra adet olmustum ve 2 hafta surmustu. Muhtemelen bende de kalmisti diye dusundüm. Ne güzel sana 1 ay süre vermis. Kimine 6 ay diyorlar. Sanşlisin demekki çabuk toparlanacaksin.

Canim tedavinin parçasıysa asla demicem. Suan anlayamazsin ama zaman gecince o tedaviler o kdr faydaliymiski diyeceksin. Bende oyle mustu sonradan yabi 1 sene sonra tedavilerin cok ise yaradigini farkettim. Insallah hersey yoluna girer. Bebeğin olsun. Sonra kimseyi umursamazsin zaten esini anneni :)

Gelmiş geçmiş olsun canim. Benimkide vakumla alinmişti. 1 ay sonra adet olmustum ve 2 hafta surmustu. Muhtemelen bende de kalmisti diye dusundüm. Ne güzel sana 1 ay süre vermis. Kimine 6 ay diyorlar. Sanşlisin demekki çabuk toparlanacaksin.

İnşallah canım, bu önümüzdeki günlerde pıhtıyı da atarsam rahatlıcam inşallah.

Olamaz başlığımız ikinci sayfaya gerilemiş. Canlı tutalım :) Napiyorsunuz sesiniz soluğunuz çıkmiyor?

Bende buralardayım
Değerlendirilecek günlerdeyim bakalım
Aynen gunlerimiz geldi kaldik yine basbasa :). Ben bi haftadir baya su içiyorum. Idrarim bembeyaz ve ovulasyon testi gorunmeyecek kadar belirsiz normalde biraz olsun koyulasmasi lazimdi bu gunlerde. ezgish ezgish gibi yumurtam catlamiyomu acaba bu ay dicem nerdeyse :). Sabahtan beri su icmedim aksam normal ciksin diye

Aynen gunlerimiz geldi kaldik yine basbasa :). Ben bi haftadir baya su içiyorum. Idrarim bembeyaz ve ovulasyon testi gorunmeyecek kadar belirsiz normalde biraz olsun koyulasmasi lazimdi bu gunlerde. ezgish ezgish gibi yumurtam catlamiyomu acaba bu ay dicem nerdeyse :). Sabahtan beri su icmedim aksam normal ciksin diye
Bizde müjdeli haberi veririz inşallah yine burda oluruz Bende bi kaç kere eczaneden ovülasyon testi almıştım baya pahalıya gelmişti. Bu sefer netten aldım laboquick marka onu kullanıyorum bakalım ikinci çizgi henüz hiç görünmedi bu ay.
Bu arada çok su içen biri değilim. Bol su içmeye çalılıyorum. D vitaminim çok düşük çıktı damla kullanamadım eczaneden d3 takviye aldım.
Mahnezyumum düşük onun içinde her gün madensuyu içmeye zorluyorum kendimi. Anlıyacağın nasip olursa gebelik o zmna kadar değerlerimi normale çekmeye çalışıyorum

Bizde müjdeli haberi veririz inşallah yine burda oluruz Bende bi kaç kere eczaneden ovülasyon testi almıştım baya pahalıya gelmişti. Bu sefer netten aldım laboquick marka onu kullanıyorum bakalım ikinci çizgi henüz hiç görünmedi bu ay.
Bu arada çok su içen biri değilim. Bol su içmeye çalılıyorum. D vitaminim çok düşük çıktı damla kullanamadım eczaneden d3 takviye aldım.
Mahnezyumum düşük onun içinde her gün madensuyu içmeye zorluyorum kendimi. Anlıyacağın nasip olursa gebelik o zmna kadar değerlerimi normale çekmeye çalışıyorum
canım ovülasyon testini eczaneden almayın size bir eczane çalışanı olarak söylüyorum aşırı pahalı hemde 5 tanesi yetmiyo internetten alın ben 30 tane aldım 5 de gebelik testi 35 tl

Back