Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
31 ağustos cnm bugün çatlatma iğnesi yapıldı 2 günü değerlendircez inşallah bayrama mutlu girerim en güzel bayram olur valla ya
Benimde 31 Agustos canim. 27 Agustos ta dogum gunum. Banada en guzel hediye olur. Hic stres yapma. Cokta yorma kendini. Gunler cabuk gecsin sana

Ben adetim biter bitmez yazdim guzelce hazirladim gündüz ustumde tasiyorum gece basucuma koyuyorum
Bencede adet bitince yapmak en guzeli. Hep 3 gun sonra yazmislar. Tamda yumurtlama haftasina denk geliyo :). Kizlar bu ay cok umutsuzum ben hic boyle olmamistim. Hic cocugum olmicak gibi hissediyorum. Bana destek verin lutfennn

Kizlar bu 110 defa bismillahirrahmanirrahim yazip uzerimkzde tasimayi hango gun yapiyoruz. Aybasi halinden 3 gun sonra demisler. Adetin 3. Gunumu bittikten sonra 3. Gun mu bi anladiginizi yazar misiniz rica edicem bence bittikten sonra
Bunu ben soylemistim. Adetiniz bitince temizlendiginizin 3. Günü!

Bencede adet bitince yapmak en guzeli. Hep 3 gun sonra yazmislar. Tamda yumurtlama haftasina denk geliyo :). Kizlar bu ay cok umutsuzum ben hic boyle olmamistim. Hic cocugum olmicak gibi hissediyorum. Bana destek verin lutfennn

Beni anlatmışsın. Bende ilk başta regl olunca kendimi tutamıyorum Allah a sesli sesli konuşuyorum Rabbim bana evlat nasip etmeyecek misin diye sonra sakinliyorum sonra yeniden umut hayal kurma hayal kırıklığı böyle böyle hem aylar hem yıllar hem yaşım gidiyor. Bu ay bende kendi doktorumdan gizli başka bir doktora gittim ve durumu anlattım klomen verdi kullanıyorum valla. Bakalım inşallah bu ay artık son olur tükendim gerçekten tükendim

bende bıraktım artık düşünmeyi canım adete 3 gün falan aldı bekliyorum işte olursa olur napalım benimde ovulasyon kaldı bi kaç tane yaparmıyım bilmiyorum

Senin kacinci ayindi canim

Canım selam nasıl gidiyor annelik ya ben yazdığını hatırlıyorum senin ama rica etsem ne kdar süre üstümüzde taşımamız gerekiyordu canım
Hamile kalana kadar :) Ama duada tıbbi bir sorunu olmamak kaydiyla da diyor. Esinle ikinizin de tum tahlilleri yapildiysa ve ikinizde de bir sorun yoksa dua işini uygulayın.

Hamile kalana kadar :) Ama duada tıbbi bir sorunu olmamak kaydiyla da diyor. Esinle ikinizin de tum tahlilleri yapildiysa ve ikinizde de bir sorun yoksa dua işini uygulayın.

Canım yok Maşallah diyelim. Bazen çok kafam gidince diyorum bari sorun olsa neyse ne diye. Rabbim affetsin artık. Doktor da sabırlı ol diyor da ben zaten süreci hızlandırmak için laparoskopi oldum düşün. Biliyorum evet en hayırlı zamanda gelecek ve ben tekrar şükredeceğim her zaman yaptığım gibi ama umarım bu ay son olur yoksa benim kafa gidecek

Laparoskopi ne cnm

Laparoskopi ne cnm

Canım kapalı bir ameliyat yaklaşık 9ay deneyince ve olmayınca sabırsızlandığını için doktor bakalım belki göremediğimiz kistlerin vardır dedi çok şükür tüplerim açıktı sadece yumurtalığımdan biri yapışıkmış ve bir sürü küçük kist varmış onlar temizlendi 4. Ayım oldu genelde 6 ayda hamilelik olasılığı yüksek oluyor bakalım hayırlısı inşallah bu ay OLACAK

Çok teşekkür ederim gerçekten desteğe ihtiyacım var..
Geçmiş olsun canım.benim de 9. Haftada sonlanan boş gebeliğim var.ama merak etme.kürtaj içini tertemiz yapıyor,hamile kalma olasılığı yükseliyor.sen niye kalamadın dersen ben o boş gebelikten sonra 2yıl korundum,istemedim.oğlum çok küçüktü çünkü.o gebelik kazara olmuştu.
Şimdi niye olmiiiiiii yaaa kaza maza
Lan iki gün boş bıraktım hacı hocaya karışmışsın.az da beni üfür bi zahmet.bu son ayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…