CanimmmmKürtajdan 3 gün sonra adet olunur mu ya? Parça parça geldi önce pıhtı şeklinde büyük büyük, aradım doktoru normal dedi, şimdi de adet gibi sanki. Perşembe kontrolüm var inşallah temiz çıkarım, tam kendimi toparlıyorum derken, ilk 3 gün kahve leke dışında sıkıntı yoktu, şimdi ağrı kanama. Neyse buna da şükür geçer elbet.
Canimmmm. Biraz toparlandin mi. Insallah hersey temiz cikar. Nasilsin
İnşallah canım, kanama ve ağrıya o kadar canım sıkıldı ki bebeği düşünemedim bugün, belki de ondan toparladım..
Canim cok normal olabiliyor bu durumlar. Benimde kurtajdan sonra kanama olmustu.1 ay sonra da adet olmustum ve 2 hafta surmustu. Sonraki ay tekrar duzene girdi.Kürtajdan 3 gün sonra adet olunur mu ya? Parça parça geldi önce pıhtı şeklinde büyük büyük, aradım doktoru normal dedi, şimdi de adet gibi sanki. Perşembe kontrolüm var inşallah temiz çıkarım, tam kendimi toparlıyorum derken, ilk 3 gün kahve leke dışında sıkıntı yoktu, şimdi ağrı kanama. Neyse buna da şükür geçer elbet.
Canim cok normal olabiliyor bu durumlar. Benimde kurtajdan sonra kanama olmustu.1 ay sonra da adet olmustum ve 2 hafta surmustu. Sonraki ay tekrar duzene girdi.
Doktor ne kadar sure korunun dedi canim?
Canim cok normal olabiliyor bu durumlar. Benimde kurtajdan sonra kanama olmustu.1 ay sonra da adet olmustum ve 2 hafta surmustu. Sonraki ay tekrar duzene girdi.
Doktor ne kadar sure korunun dedi canim?
Doktorla henüz o konuları konuşmadık canım, sanırım kontrolde duruma göre söyleyecek onu, kürtajdan çıkınca ilaçları düzenli kullanmamı ve kanama ve ağrım olabileceğini söyledi sadece
Benimde ayni sekilde oldu canim. Zaten kontrole gideceksin. Doktor ultrasonla kontrolunu yapacaktir. Parca kalacagini sanmam. Bana 2 ay korunun rahim kendini toparlasin demisti. Kimine hic korunma bile diyorlarmis.ama sen bedenen ve ruhen hazir olmayi bekle. Ve en kisa surede eger yaptirmadiysan genetik ve trombofili testlerini yaptir.Canım benim ilk üç gün olmadı hiç, bugün sabah pıhtı parçası geldi büyük 2 3 tane, doktoru aradım rahim temizliyo kendini dedi, şu an ara ara sancı ve kanama devam ediyor adet gibi, senin ne kadar sürmüştü? Parça kalması konusu tedirgin ediyor beni açıkçası, inşallah yoktur
Benimde ayni sekilde oldu canim. Zaten kontrole gideceksin. Doktor ultrasonla kontrolunu yapacaktir. Parca kalacagini sanmam. Bana 2 ay korunun rahim kendini toparlasin demisti. Kimine hic korunma bile diyorlarmis.ama sen bedenen ve ruhen hazir olmayi bekle. Ve en kisa surede eger yaptirmadiysan genetik ve trombofili testlerini yaptir.
Sanirim bende kan pihtilasmasi var. Daha sonuclarimi doktora gostermedim. Hepsinin cikmasini bekliyorum.
Bu durumda bebegin gelismesini engelliyormus.
Canim ne yap et dinleme yaptir derim ben. Ben 2 defa yasadim Allah sana yasatmasin. Ben bu doktorlari anlamiyorum kac defa olmasini bekliyorlar.Ben doktoruma o testleri yaptırmak istediğimi söylediğimde senin daha ilk düşüğün gerek yok dedi, ben kocaelideyim, üniversite hastanesi yaparsa yaptırmak istiyorum canım
Canim ne yap et dinleme yaptir derim ben. Ben 2 defa yasadim Allah sana yasatmasin. Ben bu doktorlari anlamiyorum kac defa olmasini bekliyorlar.
Yok artik ne sacma. Baska devlet hastanesi falan arastir muhakkak yapan bir yer vardir.Üniversite hastanesi kendi doktorundan yazı istiyormuş canım yapılması gerek diye
Yok artik ne sacma. Baska devlet hastanesi falan arastir muhakkak yapan bir yer vardir.
Canim ben özelde yaptirdim. Eşimin(sperm testi ve kromozom analizi) ve benimkiler (trombofili, rahim filmi, kromozom analizi) yaklaşik 2 bin lirayi buldu. Kromozom testinin cikmasi 2 ayi buluyor. Ona gore plan program yap canim. Insallah hicbir seyin yoktur. Ama sen yinede onlemini al.Özel hastaneler 1500 tl alıyormuş, araştırıcam canım inşallah iyileşince. Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın inşallah..
Canim ben özelde yaptirdim. Eşimin(sperm testi ve kromozom analizi) ve benimkiler (trombofili, rahim filmi, kromozom analizi) yaklaşik 2 bin lirayi buldu. Kromozom testinin cikmasi 2 ayi buluyor. Ona gore plan program yap canim. Insallah hicbir seyin yoktur. Ama sen yinede onlemini al.
Tez zamanda saglikli bir hamilelik yasariz insallah. Allah kimseyi evlatsiz birakmasin.
Ben fiyatlari bil diye soyledim yanlis anlama canim. Benimde özel saglik sigortasi var ama bu genetik testler oldugu icin hic birini karsilamadi. Insallah bir an once halledersin canim. Benide haberdar et.Devlete giderim canım ben o kadar maddi durumum yok zaten, özel sigortam var eşimden ama sadece doğumu karşılıyor.. Şükür hamile kalabiliyorum ama bişey var mı diye baktırmadan kalmamalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?