• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende takip etmicem ya iyice taktım kafaya ihtimalim var ama hiç umudum yok canım kabullendim artık
Bana hanilelik dusunuyorum bu ay ilk kez denedik demisti bi arkadasim 9 haftalik hamile oldugunu ogrendim. Saka gibi :))). Hem bu kadar kolay hem bu kadar zor. Ne diyim bilmiyorum artik. Ovulasyon testlerim bitmisti siparis ettim. Onlari bile kullannmayabilirim

Selam kizlar gunaydin nasilsiniz. Ben regl oldum bugun yine erken geldi. Moraller bozuk. 5. Ayima giriyorum. Eskiler ne durumdasiniz yazin bakalim
Bende iki gün önce adet oldum. Tatildeydik uzun zamandır girmemiştim. Kafamı dağıtayım dedim olmadı. Çıkmıyo aklımdan. Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah canım

Bende iki gün önce adet oldum. Tatildeydik uzun zamandır girmemiştim. Kafamı dağıtayım dedim olmadı. Çıkmıyo aklımdan. Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah canım
Aynen bende tatildeydim ve tamda yumurtlama zamanimdi ama tatildede olmadi nasip degilmis seninle batimiz yine denk geldi o zaman canim.

Kizlar bu 110 defa bismillahirrahmanirrahim yazip uzerimkzde tasimayi hango gun yapiyoruz. Aybasi halinden 3 gun sonra demisler. Adetin 3. Gunumu bittikten sonra 3. Gun mu bi anladiginizi yazar misiniz rica edicem bence bittikten sonra

Kizlar bu 110 defa bismillahirrahmanirrahim yazip uzerimkzde tasimayi hango gun yapiyoruz. Aybasi halinden 3 gun sonra demisler. Adetin 3. Gunumu bittikten sonra 3. Gun mu bi anladiginizi yazar misiniz rica edicem bence bittikten sonra
Ben adetim biter bitmez yazdim guzelce hazirladim gündüz ustumde tasiyorum gece basucuma koyuyorum

Back