- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
Biraz adet sancisi gibi agrim olmustu. Hemen gecti ama. 1 saat hastanede dinlenmistim. Sonra normal bir sekilde ciktim. Kanamada lekelenme tarzinda 1-2 gun olmustu. Ne zaman alinacak canimCanın yandı mı, çok kanaman ağrın oldu mu canım?
Bana hanilelik dusunuyorum bu ay ilk kez denedik demisti bi arkadasim 9 haftalik hamile oldugunu ogrendim. Saka gibi :))). Hem bu kadar kolay hem bu kadar zor. Ne diyim bilmiyorum artik. Ovulasyon testlerim bitmisti siparis ettim. Onlari bile kullannmayabilirimbende takip etmicem ya iyice taktım kafaya ihtimalim var ama hiç umudum yok canım kabullendim artık
Ben hala adet olmadım cnm ama test de negatif çıktıSelam kizlar gunaydin nasilsiniz. Ben regl oldum bugun yine erken geldi. Moraller bozuk. 5. Ayima giriyorum. Eskiler ne durumdasiniz yazin bakalim
Nasip kuzum sıkma canını tez zmanda olur inşallahDoktordan çıktım, kalp atışı duyulacak bi bebek yok, kese boş. Alınacak. Allah size kucağınıza almayı nasip etsin.
Bende iki gün önce adet oldum. Tatildeydik uzun zamandır girmemiştim. Kafamı dağıtayım dedim olmadı. Çıkmıyo aklımdan. Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah canımSelam kizlar gunaydin nasilsiniz. Ben regl oldum bugun yine erken geldi. Moraller bozuk. 5. Ayima giriyorum. Eskiler ne durumdasiniz yazin bakalim
Canım çok üzüldüm. Rabbim hayırlısını versin. Yakın zamanda yeniden yüzün güler inşallah. DualarımdasınDoktordan çıktım, kalp atışı duyulacak bi bebek yok, kese boş. Alınacak. Allah size kucağınıza almayı nasip etsin.
Aynen bende tatildeydim ve tamda yumurtlama zamanimdi ama tatildede olmadi nasip degilmis seninle batimiz yine denk geldi o zaman canim.Bende iki gün önce adet oldum. Tatildeydik uzun zamandır girmemiştim. Kafamı dağıtayım dedim olmadı. Çıkmıyo aklımdan. Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah canım
Cok gecmis olsun canim. Allah bir daha yasatmasin. Genel anestezi yapilmadi mi?Alındı canım, evdeyim çok ağrım var yatıyorum
Cok gecmis olsun canim. Allah bir daha yasatmasin. Genel anestezi yapilmadi mi?
Bir sure dikkat et kendine
Aynen canım eylüle bi umut bekleyelim artık.Aynen bende tatildeydim ve tamda yumurtlama zamanimdi ama tatildede olmadi nasip degilmis seninle batimiz yine denk geldi o zaman canim.
Geçmiş olsun canım. Çabucak toparlarsın inşallahAlındı canım, evdeyim çok ağrım var yatıyorum
geçmiş olsun canımAlındı canım, evdeyim çok ağrım var yatıyorum
Insallah canim benim. Allah dualarini hepimizinkini kabul etsin.Gunaydin kizlar bu sabah catlatma iğnesi yaptirdim dua edin kızlar bu ay uğraşlarım boşa cikmasin
Ben adetim biter bitmez yazdim guzelce hazirladim gündüz ustumde tasiyorum gece basucuma koyuyorumKizlar bu 110 defa bismillahirrahmanirrahim yazip uzerimkzde tasimayi hango gun yapiyoruz. Aybasi halinden 3 gun sonra demisler. Adetin 3. Gunumu bittikten sonra 3. Gun mu bi anladiginizi yazar misiniz rica edicem bence bittikten sonra
Canim Allah sabir ve sifa versin insallah yeniden olur ve bu kez pit pit atan kalbini duyarsinAlındı canım, evdeyim çok ağrım var yatıyorum
Canim guzel haberler verirsin insallah. Bat ne zaman?Gunaydin kizlar bu sabah catlatma iğnesi yaptirdim dua edin kızlar bu ay uğraşlarım boşa cikmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?