• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ben kullanmadim bu konuda yardimci olamayacagim. Ama.o guzel duygularini uzun uzun yazmissin cevap vermeden gecmiyim dedim. Senin daha once 2 dusugun olmus tez vakitte hamile kalirsin diye dusunuyorum. Dusuklerede cok takilma tetkiklerin zaten yapilmis ve yapiliyo. Halamin 5 dusukten sonra 4 cocugu oldu. Icini ferah tut
Insallah bu sefer saglikli bir hamileligim olur. Cok takmamaya calisiyorum ama yinede aklimdan cikmiyor.
Bu aydan itibaren calismalara tekrar basliyoruz. Ovulasyon testi alsam mi yoksa akışına mı biraksam bilemedim.

Hamileliginin son donemleri yaza gelenlerin Allah yardimcisi olsun. Nefes alınmıyor. Beni fena etkiledi bu sıcak. Tam zamanında hamile kalmışım galiba. Doğum da iyi zamana denk gelecek, izin açısından.

Hamileliginin son donemleri yaza gelenlerin Allah yardimcisi olsun. Nefes alınmıyor. Beni fena etkiledi bu sıcak. Tam zamanında hamile kalmışım galiba. Doğum da iyi zamana denk gelecek, izin açısından.

Bana da herkes tam zamanında hamile kaldın diyor, ben şu durumumda evden çıkamıyorum sıcaktan, doğumu yaklaşanların Allah yardımcısı olsun dediğin gibi..

Bana da herkes tam zamanında hamile kaldın diyor, ben şu durumumda evden çıkamıyorum sıcaktan, doğumu yaklaşanların Allah yardımcısı olsun dediğin gibi..

Kaç haftalık oldunuz kızlar ??

Selam kizlar gunaydin nasilsiniz. Ben regl oldum bugun yine erken geldi. Moraller bozuk. 5. Ayima giriyorum. Eskiler ne durumdasiniz yazin bakalim
Günaydın cnm bende doktordan çıktım çatlatma iğnesi yazdı cuma günü iğneyi vurulacam bakalım nolcak.

Doktordan çıktım, kalp atışı duyulacak bi bebek yok, kese boş. Alınacak. Allah size kucağınıza almayı nasip etsin.

Selam kizlar gunaydin nasilsiniz. Ben regl oldum bugun yine erken geldi. Moraller bozuk. 5. Ayima giriyorum. Eskiler ne durumdasiniz yazin bakalim
bende olucam canım ya 6 gün kaldı elimde erken gebelik testi vardı bu sabah yaptım bomboş. baya üzüldüm ne düşüneceğimi napcağımı şaşırdı artık benimde 5. ayım

bende olucam canım ya 6 gün kaldı elimde erken gebelik testi vardı bu sabah yaptım bomboş. baya üzüldüm ne düşüneceğimi napcağımı şaşırdı artık benimde 5. ayım
Bende dun cok kotuydum. Sen umidini kesme ama senin hala bi ihtimalin var. Benim regl geldigi icin cok mutsuzum. Zamanla onuda atlattim iste iyiyim sabahtan bu yana. Artik bisey takip etmicem 5 6 7 8 9 denicem

Doktordan çıktım, kalp atışı duyulacak bi bebek yok, kese boş. Alınacak. Allah size kucağınıza almayı nasip etsin.
Canım Allah dayanma gücü versin. Ayni seyi bende yasadim. Sakin kendini üzüp yipratma. Ileride saglikli bir bebegin olacak insallah bunu dusun sadece.

Bende dun cok kotuydum. Sen umidini kesme ama senin hala bi ihtimalin var. Benim regl geldigi icin cok mutsuzum. Zamanla onuda atlattim iste iyiyim sabahtan bu yana. Artik bisey takip etmicem 5 6 7 8 9 denicem
bende takip etmicem ya iyice taktım kafaya ihtimalim var ama hiç umudum yok canım kabullendim artık

Back