• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bana bi yardimci olur musunuz?. Benim bata 8 gun kaldi ve bu ay sol yumurtalığımdan yumurtladim. Simdi rahimde hafif sag tarafa dogru batma hissediyorum. 1 2 saattir boyle 1 2 sn bivak ucuyla kazinma gibi bi his geciyo sonra. Hamile oldugumu falan dusunmuyorum pek umidim yok artik. Sizde yumurtlamadan 8 gun once ne olabilir

Insallah canm gonlumuze gore olr bu ay bende bugun kotu bi haberle uyandim ev sahibi evi saticakmis tasinma durumu var ev bulursak tabi sicaklarda, aramiyor bide msjla soyluyor stres yptm bende 1yil oldu daha tasinali, ruyamda kan testi yaptrmisim rakamlar gordum doktor yukselmis diyordu baya yuksek rakamlardi tabi bilinc altina yoruyorum
hadi ya hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel bi ev bulursunuz yada ev sahibin satmaktan vazgeçer. Rüyanda hayır olsun diyelim sen stres yapmamaya çalış inşallah tutacak bebişlerimiz

hadi ya hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel bi ev bulursunuz yada ev sahibin satmaktan vazgeçer. Rüyanda hayır olsun diyelim sen stres yapmamaya çalış inşallah tutacak bebişlerimiz
Adet oldum canim ben yumurtlamayi bu ay bilemedim adetten sonra bakalim ovulasyon testide yaniltti beni gecen ay bu ay tekrar yaparim ama bu ay taşınma telasi dusundgm gibi olmaya bilir hayirlisi onumuze bakalim ins bu ay senden guzel haber aliriz

Adet oldum canim ben yumurtlamayi bu ay bilemedim adetten sonra bakalim ovulasyon testide yaniltti beni gecen ay bu ay tekrar yaparim ama bu ay taşınma telasi dusundgm gibi olmaya bilir hayirlisi onumuze bakalim ins bu ay senden guzel haber aliriz
hadi ya olsun canım bidahaki ay olur inşallah

Günaydın kızlar falımda erkek çocuğu cıktı her ne kadar inanmasam da fala gene de bi umut işte inanıyorum bu ay çatlatma iğnesinden olumlu sonuç alicam.

Sayfaların hepsini okuyamadım ama birkaç güzel haber gördüm hayırlı olsun hepiniz için. ezgish ezgish Canım Allah hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin.
Bana gelince biliyorum uzun zaman oldu ama bir yandan yoğunluk diğer yandan bebek psikolojisinden kurtulma isteği derken pek girmedim. Bu ay sizden çok dua bekliyorum. Ilaç kullanmistim vitaminler vs neden oldu bilmiyorum ama galiba birkaç ilaç birlikte mideme rahat vermedi. Her şeyi bıraktım ben de ve adet oldum. Eğer yine mide problemi yaşamazsam klomen deniyorum bu ay inşaallah hatta 4 gün sonra başlıyorum. Inşaallah sorun olmaz. Kızlar ne olur bu ay bana çok dua edin tam 5 yıl 10 ay oldu. En son klomen kullanali da 2 buçuk yıl oldu galiba. Bir kere daha deniyorum bu ay inşaallah uzun bir aradan sonra. Çok heyecanlıyım. Dualarınızı eksik etmeyin. 71. Ayda belki ben de mucizeme kavuşurum. Sayılar gözümü çok korkutuyor. Aradan geçen süre çok fazla. Bu ay çok sık yazmak istemiyorum yazınca stres oluyor malum. En son girip pozitif negatif diye yazarım insaallah. Bat 3 ağustos. Dualarınızı bekliyorum...:anne::KK51:
Negatif sonuçlandı maalesef. Uzun bir aradan sonra klomen ve ovulasyon testi ile pozitifi görmüştüm. Çok umitliydim ama nasip değilmiş. Hayırlısı olsun hepiniz için...

Negatif sonuçlandı maalesef. Uzun bir aradan sonra klomen ve ovulasyon testi ile pozitifi görmüştüm. Çok umitliydim ama nasip değilmiş. Hayırlısı olsun hepiniz için...
Canim o kdr uzuldumki sana 71 ay demissin. Bu gece senin icin dua ettim. Ve bundan sonra her duamda varsin. Cok istediklerimi Allah hep verdi cok sukur. Smdi canla basla hem senin icin hem kendim icin dua edicem. Kizlar hepiniz icin ediyorum ama ayneyn ayneyn icin gercekten bugün icin cok cız etti.

Canim o kdr uzuldumki sana 71 ay demissin. Bu gece senin icin dua ettim. Ve bundan sonra her duamda varsin. Cok istediklerimi Allah hep verdi cok sukur. Smdi canla basla hem senin icin hem kendim icin dua edicem. Kizlar hepiniz icin ediyorum ama ayneyn ayneyn icin gercekten bugün icin cok cız etti.
Canim benim ya Allah razi olsun senden... ben de son zamanlar öyle dua ediyorum ki kendime ederken diyorum benim gibi yavrusu olmayan herkese... 41 meryem suresi dagittim. Hâlâ da arada okuyorum. Olmayan herkese rabbim hayirli evlatlar versin. Çok zor ancak yaşayan bilir.

Canim benim ya Allah razi olsun senden... ben de son zamanlar öyle dua ediyorum ki kendime ederken diyorum benim gibi yavrusu olmayan herkese... 41 meryem suresi dagittim. Hâlâ da arada okuyorum. Olmayan herkese rabbim hayirli evlatlar versin. Çok zor ancak yaşayan bilir.

Rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin, sağlıklı bir evlat sahibi olmayı nasip etsin, dualarımdasınız...

Rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin, sağlıklı bir evlat sahibi olmayı nasip etsin, dualarımdasınız...
Allah razı olsun canim. Hayırlısıyla hepimize nasip etsin rabbim. Sana da saglikli bir dogum ile hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin mevlam...

Merhaba kızlar. Hamileleri tebrik ediyorum. Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah. Olmayanlarda (ben de dahil) Allah en kisa zamanda nasip etsin.

2 aydir genetik testlerin sonucunu bekliyordum. Bazilari cikti. Bazilari yapilmamis yine kan verdim. 2 hafta daha conuclar icin bekleyecegim. Neyseki belli olanlarda birsey cikmadi. Esimde de bir sorun yok. Doktor artik korunmaniza gerek yok dedi çok şükür. :dua:
Artik bizde bu ay mikmiklere baslayacagiz:halay:
Doktorum folifor diye folik asit verdi. Kullanan oldu mu?

Canim ben kullanmadim bu konuda yardimci olamayacagim. Ama.o guzel duygularini uzun uzun yazmissin cevap vermeden gecmiyim dedim. Senin daha once 2 dusugun olmus tez vakitte hamile kalirsin diye dusunuyorum. Dusuklerede cok takilma tetkiklerin zaten yapilmis ve yapiliyo. Halamin 5 dusukten sonra 4 cocugu oldu. Icini ferah tut

Back