Sayfaların hepsini okuyamadım ama birkaç güzel haber gördüm hayırlı olsun hepiniz için.
ezgish Canım Allah hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin.
Bana gelince biliyorum uzun zaman oldu ama bir yandan yoğunluk diğer yandan bebek psikolojisinden kurtulma isteği derken pek girmedim. Bu ay sizden çok dua bekliyorum. Ilaç kullanmistim vitaminler vs neden oldu bilmiyorum ama galiba birkaç ilaç birlikte mideme rahat vermedi. Her şeyi bıraktım ben de ve adet oldum. Eğer yine mide problemi yaşamazsam klomen deniyorum bu ay inşaallah hatta 4 gün sonra başlıyorum. Inşaallah sorun olmaz. Kızlar ne olur bu ay bana çok dua edin tam 5 yıl 10 ay oldu. En son klomen kullanali da 2 buçuk yıl oldu galiba. Bir kere daha deniyorum bu ay inşaallah uzun bir aradan sonra. Çok heyecanlıyım. Dualarınızı eksik etmeyin. 71. Ayda belki ben de mucizeme kavuşurum. Sayılar gözümü çok korkutuyor. Aradan geçen süre çok fazla. Bu ay çok sık yazmak istemiyorum yazınca stres oluyor malum. En son girip pozitif negatif diye yazarım insaallah. Bat 3 ağustos. Dualarınızı bekliyorum...