- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 37
hadi ya hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel bi ev bulursunuz yada ev sahibin satmaktan vazgeçer. Rüyanda hayır olsun diyelim sen stres yapmamaya çalış inşallah tutacak bebişlerimizInsallah canm gonlumuze gore olr bu ay bende bugun kotu bi haberle uyandim ev sahibi evi saticakmis tasinma durumu var ev bulursak tabi sicaklarda, aramiyor bide msjla soyluyor stres yptm bende 1yil oldu daha tasinali, ruyamda kan testi yaptrmisim rakamlar gordum doktor yukselmis diyordu baya yuksek rakamlardi tabi bilinc altina yoruyorum
Adet oldum canim ben yumurtlamayi bu ay bilemedim adetten sonra bakalim ovulasyon testide yaniltti beni gecen ay bu ay tekrar yaparim ama bu ay taşınma telasi dusundgm gibi olmaya bilir hayirlisi onumuze bakalim ins bu ay senden guzel haber alirizhadi ya hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel bi ev bulursunuz yada ev sahibin satmaktan vazgeçer. Rüyanda hayır olsun diyelim sen stres yapmamaya çalış inşallah tutacak bebişlerimiz
Cnm hayırlı olsun nereye atandinAynen canım ya ben bu ay bir de çok yoruldum öğretmenim atandım evrak teslimi ile uğraştım km lerce gittim geldim ..artık 10.ay olacaktı daha dün tüp bebek evlat edinme prosedürlerini okudum
Cnm aramızda bit hafta oluşmuşinşallah ikimizde güzel haberler veririz canım bebişlerimiz tutar inşallah birlikte hareket ederiz çoook isterimm :))
hadi ya olsun canım bidahaki ay olur inşallahAdet oldum canim ben yumurtlamayi bu ay bilemedim adetten sonra bakalim ovulasyon testide yaniltti beni gecen ay bu ay tekrar yaparim ama bu ay taşınma telasi dusundgm gibi olmaya bilir hayirlisi onumuze bakalim ins bu ay senden guzel haber aliriz
evet canım ya neden öyle oldu o ben anlamadım senin bat ne zaman ne durumdasınCnm aramızda bit hafta oluşmuş
Ben gecennay 5 gün erken oldum ya cnm ondan oldu herhalde batarya 5 gün var benimevet canım ya neden öyle oldu o ben anlamadım senin bat ne zaman ne durumdasın
Strestendir. Bende bi onceki ay 4 gun erken olmustum. Seninde 4. Denemendi dimi. Benimde bata 7 hadi bakalim. Insallah birlikte aliriz bu haberiBen gecennay 5 gün erken oldum ya cnm ondan oldu herhalde batarya 5 gün var benim
Negatif sonuçlandı maalesef. Uzun bir aradan sonra klomen ve ovulasyon testi ile pozitifi görmüştüm. Çok umitliydim ama nasip değilmiş. Hayırlısı olsun hepiniz için...Sayfaların hepsini okuyamadım ama birkaç güzel haber gördüm hayırlı olsun hepiniz için.ezgish Canım Allah hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin.
Bana gelince biliyorum uzun zaman oldu ama bir yandan yoğunluk diğer yandan bebek psikolojisinden kurtulma isteği derken pek girmedim. Bu ay sizden çok dua bekliyorum. Ilaç kullanmistim vitaminler vs neden oldu bilmiyorum ama galiba birkaç ilaç birlikte mideme rahat vermedi. Her şeyi bıraktım ben de ve adet oldum. Eğer yine mide problemi yaşamazsam klomen deniyorum bu ay inşaallah hatta 4 gün sonra başlıyorum. Inşaallah sorun olmaz. Kızlar ne olur bu ay bana çok dua edin tam 5 yıl 10 ay oldu. En son klomen kullanali da 2 buçuk yıl oldu galiba. Bir kere daha deniyorum bu ay inşaallah uzun bir aradan sonra. Çok heyecanlıyım. Dualarınızı eksik etmeyin. 71. Ayda belki ben de mucizeme kavuşurum. Sayılar gözümü çok korkutuyor. Aradan geçen süre çok fazla. Bu ay çok sık yazmak istemiyorum yazınca stres oluyor malum. En son girip pozitif negatif diye yazarım insaallah. Bat 3 ağustos. Dualarınızı bekliyorum...
Canim o kdr uzuldumki sana 71 ay demissin. Bu gece senin icin dua ettim. Ve bundan sonra her duamda varsin. Cok istediklerimi Allah hep verdi cok sukur. Smdi canla basla hem senin icin hem kendim icin dua edicem. Kizlar hepiniz icin ediyorum amaNegatif sonuçlandı maalesef. Uzun bir aradan sonra klomen ve ovulasyon testi ile pozitifi görmüştüm. Çok umitliydim ama nasip değilmiş. Hayırlısı olsun hepiniz için...
Canim benim ya Allah razi olsun senden... ben de son zamanlar öyle dua ediyorum ki kendime ederken diyorum benim gibi yavrusu olmayan herkese... 41 meryem suresi dagittim. Hâlâ da arada okuyorum. Olmayan herkese rabbim hayirli evlatlar versin. Çok zor ancak yaşayan bilir.Canim o kdr uzuldumki sana 71 ay demissin. Bu gece senin icin dua ettim. Ve bundan sonra her duamda varsin. Cok istediklerimi Allah hep verdi cok sukur. Smdi canla basla hem senin icin hem kendim icin dua edicem. Kizlar hepiniz icin ediyorum amaayneyn icin gercekten bugün icin cok cız etti.
Hayırlısı olsun gülümNegatif sonuçlandı maalesef. Uzun bir aradan sonra klomen ve ovulasyon testi ile pozitifi görmüştüm. Çok umitliydim ama nasip değilmiş. Hayırlısı olsun hepiniz için...
İnşallah canım benim .benim 7 . Ay bu ayStrestendir. Bende bi onceki ay 4 gun erken olmustum. Seninde 4. Denemendi dimi. Benimde bata 7 hadi bakalim. Insallah birlikte aliriz bu haberi
benimde 10 gün var canım 5 gün aramız var inşallah güzel haberler veririz bu ayBen gecennay 5 gün erken oldum ya cnm ondan oldu herhalde batarya 5 gün var benim
Canim benim ya Allah razi olsun senden... ben de son zamanlar öyle dua ediyorum ki kendime ederken diyorum benim gibi yavrusu olmayan herkese... 41 meryem suresi dagittim. Hâlâ da arada okuyorum. Olmayan herkese rabbim hayirli evlatlar versin. Çok zor ancak yaşayan bilir.
Allah razı olsun canim. Hayırlısıyla hepimize nasip etsin rabbim. Sana da saglikli bir dogum ile hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin mevlam...Rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin, sağlıklı bir evlat sahibi olmayı nasip etsin, dualarımdasınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?