• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aldım canım benim 398 çıktı değerim Allah ım çok şükür :anne::anneadayı: rabbim bekleyen herkese nasip etsin en hayırlı vakitte
Hamile haberi almak ne güzel tebtik ederm artık bidaha ki sefere ultrason resmini atarsın. Şimdi karısı keseyi görmeye sonrasa kalp atışını duymaya inşallah

Hellooo nabiyonuz millet. Canım grubum nasil gidio calismalar. Ben 8 haftalik oldum hic bi belirtim yok. Lay lay lom gecio gunler.
uğraşıyoruz işte canım aman sen iyi olda çok sevindim keyfini çıkar sende bizimle bekledin kaç ay :))

Biz keseyi 5+4 de gördük ve 6+6 da hem bebeği hemde kalp atışını duyduk çok şükür, ben adetim iki hafta geçince gitmiştim kesin sonuç için. Beta hcg değeri 1500 civarı olunca kese vajinaş ultasonda gözüküyormuş benim gittiğimde karından görüldü değer 6000 civarı olmuştu ozaman.
Teşekkürler canım benim ne zaman gitmeliyim doktora keseyi görmek için

Allahım elimizi boş bırakmasın isteyen kullarına vakti zamanı gelince en güzel şekilde nasip etsin inşallah, eminim dualarımızı boş çevirmez allahım. Herşeyim vakti zamanı var elbet senin miniğinde en güzel zamanda süpriz gelecek.
bende 94 doğumluyum banada dua edin yaa :KK43:((

Kasık batması yaşayan var mı kızlar, doktoruma gidince sorucam bugün aşırı oldu

Back