Aldım canım benim 398 çıktı değerim Allah ım çok şükür rabbim bekleyen herkese nasip etsin en hayırlı vakitteKan sonucunu aldın mı ? Allahım yüzünü güldürsün inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aldım canım benim 398 çıktı değerim Allah ım çok şükür rabbim bekleyen herkese nasip etsin en hayırlı vakitteKan sonucunu aldın mı ? Allahım yüzünü güldürsün inşallah
Hamile haberi almak ne güzel tebtik ederm artık bidaha ki sefere ultrason resmini atarsın. Şimdi karısı keseyi görmeye sonrasa kalp atışını duymaya inşallahAldım canım benim 398 çıktı değerim Allah ım çok şükür rabbim bekleyen herkese nasip etsin en hayırlı vakitte
bakalım canım takvimde yarın görünüyor benimde ama testler çok silik halaBenim bugun yumurtlama yarinda hafta olarak bitiyo. Sen gec yumurtluyosun belkide.. bi dene bakalim testle neler goruceksin.
uğraşıyoruz işte canım aman sen iyi olda çok sevindim keyfini çıkar sende bizimle bekledin kaç ay :))Hellooo nabiyonuz millet. Canım grubum nasil gidio calismalar. Ben 8 haftalik oldum hic bi belirtim yok. Lay lay lom gecio gunler.
çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah kan testi verip doktora git hemen :)Kızlar sabah 2 test yaptım pozitif hala inanamıyorum ..
bende 94 doğumluyum banada dua edin yaa ((Evet canım yaşıtız sende hamilesin sanırım okumuştum nolur dua et bana 9 aydır deniyordum
İnşallah canım darısı tüm bekleyenlere ben 9 ay bekledim :)bende 94 doğumluyum banada dua edin yaa ((
Teşekkürler canım benim ne zaman gitmeliyim doktora keseyi görmek içinHamile haberi almak ne güzel tebtik ederm artık bidaha ki sefere ultrason resmini atarsın. Şimdi karısı keseyi görmeye sonrasa kalp atışını duymaya inşallah
Teşekkürler canım benim ne zaman gitmeliyim doktora keseyi görmek için
bende 94 doğumluyum banada dua edin yaa ((
cnm benim hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini, Rabbim bize de nasip etsin inşallah.Teşekkürler canım benim ne zaman gitmeliyim doktora keseyi görmek için
Amin canım sağolasın inşalalh rabbim tez vakitte sana ve isteyen herkese nasip edercnm benim hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini, Rabbim bize de nasip etsin inşallah.
inşallah cnm bende yarın çatlatma iğnesi için doktora gidicem belki önümüzdeki ay tutar bakalım hayırlısıAmin canım sağolasın inşalalh rabbim tez vakitte sana ve isteyen herkese nasip eder
İnşallah tutar canım benim rabbim gönlüne göre versin :)inşallah cnm bende yarın çatlatma iğnesi için doktora gidicem belki önümüzdeki ay tutar bakalım hayırlısı
İnşallah tutar canım benim rabbim gönlüne göre versin :)
Teşekkürler canım seninde miniğin sağlıkla gelsin :)Canım şimdi gördüm çok sevindim, sağlıkla gelsin minik :)
Belkide bu ay sira bizdedir sirayla haber aliyoruz ben Yine de pek umutlu olmasamda bu ay sonuna dogru iyi yada kotu haber vericem yunurtlama zamanim suanYa hamile olanlari degilde olamayan azinliklarin listesini mi yapsak. Full cekicek bu grup maşallah:)