- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 38
Canim senin kacinci ayindi. Bi de yasin kac soyler misin?Iyi akşamlar kızlar bugün doktora gittim klomen verdi 9 ağustos tekrar kontrol ve çatlatma iğnesi vericek eğer tutmazsa bekleme tup bebege basla dedi.
Hadi insallah. Benim bata 10 gun kaldi 0 06ank veBelkide bu ay sira bizdedir sirayla haber aliyoruz ben Yine de pek umutlu olmasamda bu ay sonuna dogru iyi yada kotu haber vericem yunurtlama zamanim suan
cnm bu ay ilk defa başlıcam beim tüpler sıkıntılı sağ kapalı solda darlık var kendi doktorum 6 ay dene tüp bebeğe başlrız dedi. Bi arkadaşım bide çatlatma iğnesi deneyelim dedi kendi gittiği doktora götürdü beni gittim işte klomen verdi 9 ağustosta tekrar gidicem çatlatma iğnesi vericek buda tutmazsa zaman kaybetme tüp bebeğe başla dedi bu arada yaşım 30Canim senin kacinci ayindi. Bi de yasin kac soyler misin?
Ya cok guzel konusuyosun canim benim hadi insallah ogrenir ogrenmez soz ilk sen duycaksin :)Bu ay senden güzel haber alacak gibi hissediyorum ben :)
Anladim canim. Tup bebek cok garanti bir yontem icini ferah tut.cnm bu ay ilk defa başlıcam beim tüpler sıkıntılı sağ kapalı solda darlık var kendi doktorum 6 ay dene tüp bebeğe başlrız dedi. Bi arkadaşım bide çatlatma iğnesi deneyelim dedi kendi gittiği doktora götürdü beni gittim işte klomen verdi 9 ağustosta tekrar gidicem çatlatma iğnesi vericek buda tutmazsa zaman kaybetme tüp bebeğe başla dedi bu arada yaşım 30
Ya cok guzel konusuyosun canim benim hadi insallah ogrenir ogrenmez soz ilk sen duycaksin :)
Ayni anda ogrenelim insallah :). Saglikla duy sende. Bu arada gebelik ve ovulasyon testlerim tamamen bitti ve almicam. Gunumun gecmesini beklicem. Sagolsun hic gecikmiyo bu aralar :)Hadi inşallah sağlıkla :) Ben de bi hafta sonra kalp atışını duyup mutluluğumu paylaşırım inşallah.
ben iyiyim canım takvim yuurtlama gününü dün gösterdi ovu testi yapıyorum ya bugün çıktı çalışmalara devam adete 2 haftam var daha :))
inşallah cnm bakalım hayırlısı ne yazıldıysa onu yaşarız.Anladim canim. Tup bebek cok garanti bir yontem icini ferah tut.
hiç yumurtlamayı takip etme akışına bırak gitsin.ben iyiyim canım takvim yuurtlama gününü dün gösterdi ovu testi yapıyorum ya bugün çıktı çalışmalara devam adete 2 haftam var daha :))
Benimde oyle ayni gunlerdeyiz değerlendiriyorum artik adeti bekleyecegiz.ben iyiyim canım takvim yuurtlama gününü dün gösterdi ovu testi yapıyorum ya bugün çıktı çalışmalara devam adete 2 haftam var daha :))
inşallah ikimizde güzel haberler veririz canım bebişlerimiz tutar inşallah birlikte hareket ederiz çoook isterimm :))Benimde oyle ayni gunlerdeyiz değerlendiriyorum artik adeti bekleyecegiz.
Bizim seninle gunler ayrilmis almis basimi gitmişim:). Yumurtlama biteli oldu bata 9 :).inşallah ikimizde güzel haberler veririz canım bebişlerimiz tutar inşallah birlikte hareket ederiz çoook isterimm :))
Insallah canm gonlumuze gore olr bu ay bende bugun kotu bi haberle uyandim ev sahibi evi saticakmis tasinma durumu var ev bulursak tabi sicaklarda, aramiyor bide msjla soyluyor stres yptm bende 1yil oldu daha tasinali, ruyamda kan testi yaptrmisim rakamlar gordum doktor yukselmis diyordu baya yuksek rakamlardi tabi bilinc altina yoruyoruminşallah ikimizde güzel haberler veririz canım bebişlerimiz tutar inşallah birlikte hareket ederiz çoook isterimm :))
Kiyamam canim ayni sey benimde basima geldi daha bir yil olmustu gireli 5 oda 1 salon 3 banyolu bi evdi bende yeni tasindim ev sahibim almanyadan donus yapmis kendi oturcakmis eee bide tatil yerleri korfez tabi aylarca ev aradim allah kalbime gore bi dublex verdi bide merkezde oteki sehirden uzakti allah kapi acar sen merak etme ben gunlerce aglamistim butun esyalarim bu eve gore diye nereye koycam bunlari diye 2 hafta oldu tasinali daha anca yerlestim yeni ev yeni bebek olur insallah mart ayindan beri tik yok topik topik geziyorumInsallah canm gonlumuze gore olr bu ay bende bugun kotu bi haberle uyandim ev sahibi evi saticakmis tasinma durumu var ev bulursak tabi sicaklarda, aramiyor bide msjla soyluyor stres yptm bende 1yil oldu daha tasinali, ruyamda kan testi yaptrmisim rakamlar gordum doktor yukselmis diyordu baya yuksek rakamlardi tabi bilinc altina yoruyorum
Ahaaa! Taşınma telaşı! Bak ben de taşınma telaşında hamile kaldım. Biz de1 yıl olmuştu taşınalı. Bir yıl sonra yeniden. Hem de 1200 km gittik şehir dışına.Öyle taşınma telaşında hamile kalan bir kaç tanıdığım da var. Eneeeemmm cok yakında hamilesin. Kafani taşınmaya ver. Başka bir şey düşünme. Hadi bakalim sıra sende.Insallah canm gonlumuze gore olr bu ay bende bugun kotu bi haberle uyandim ev sahibi evi saticakmis tasinma durumu var ev bulursak tabi sicaklarda, aramiyor bide msjla soyluyor stres yptm bende 1yil oldu daha tasinali, ruyamda kan testi yaptrmisim rakamlar gordum doktor yukselmis diyordu baya yuksek rakamlardi tabi bilinc altina yoruyorum
Allah gonlune gore verir insallah canim bnm zor oluyor onun stresi herseye yetiyor cok masrafli olacak birde esimin isleri sallantıda bu aralar sözleşmesi iptal edilebilir onun sonucunu beklerken bu iş cikti adet oldum bugun stresten galiba cok erken geldi normalde arası uzundurKiyamam canim ayni sey benimde basima geldi daha bir yil olmustu gireli 5 oda 1 salon 3 banyolu bi evdi bende yeni tasindim ev sahibim almanyadan donus yapmis kendi oturcakmis eee bide tatil yerleri korfez tabi aylarca ev aradim allah kalbime gore bi dublex verdi bide merkezde oteki sehirden uzakti allah kapi acar sen merak etme ben gunlerce aglamistim butun esyalarim bu eve gore diye nereye koycam bunlari diye 2 hafta oldu tasinali daha anca yerlestim yeni ev yeni bebek olur insallah mart ayindan beri tik yok topik topik geziyorum
Ezgish senin tasinma stresn vardi sen atlattin cok sukur hemde en guzel haberle benimde insallah dicem ama ben adet oldum sabah karin agrisiyla uyandim stresten oldu yoksa daha vardi gunu yani ben yunurtlama günüm degerlendriym derken adet oldum işe bak.Ama dedigin gibi kafami tasinmak verecegim...Ahaaa! Taşınma telaşı! Bak ben de taşınma telaşında hamile kaldım. Biz de1 yıl olmuştu taşınalı. Bir yıl sonra yeniden. Hem de 1200 km gittik şehir dışına.Öyle taşınma telaşında hamile kalan bir kaç tanıdığım da var. Eneeeemmm cok yakında hamilesin. Kafani taşınmaya ver. Başka bir şey düşünme. Hadi bakalim sıra sende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?