- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
Ne sorunun var canım eşinle mi ilgili yoksa ama her ne ise takma bebeğinin sağlıklı gelişimi için kafanın rahat olması önemliBu ara psikolojik sorunlarim var. Iki hafta sonra beni de uyutsun bebem. Uyutsun da unutayim sıkıntılarımı. Sorunlarımdan uzaklasayim istiom bilion mu?
Bende de adet belirtisi başladı bu ay da böyle geçer .6.aya kaldikBat a son 2, sanırım regl olucam çünkü regl sancılarım yokluyo bugün, B Berenimo877 sende durumlar ne canım?
3. CanımCanim senin kacinci denemende tutmustu.
Benimde 5 olcak ay insallah kalmayiz bidahaki aya. Her ay 2 3 haber aldik bu ay da insallah bizdedir sıra. Elimde erken gebelik testi var korkuyorum yapmaya aglicammmmmBende de adet belirtisi başladı bu ay da böyle geçer .6.aya kaldik
Yok. Annemle bozuk aramiz. 2 ay olacak neredeyse. Esimin tayini cikti. Haftaya tasinioz. Brnim tayinim belli degil daha. Ya cikmazsa stresi de var. Bilmedigim baska bir yere alisma stresi. Ve daha bir suru sey...Ne sorunun var canım eşinle mi ilgili yoksa ama her ne ise takma bebeğinin sağlıklı gelişimi için kafanın rahat olması önemli
Bunlar takılacak şeyler değil lütfen rahat ol üzülmemen gerektiğini biliyosun ilk 3 ay bebeğin gelişimi için çok çok önemli akışına bırak hepsi yoluna girer. İnşallah bulantın filan olmaz ozaman daha çekilmez oluyor. Ben de taşınmak istiyorum ev satılırsa ev alıcaz nası taşıncaz diyorum ama olur hepsi napalım.Yok. Annemle bozuk aramiz. 2 ay olacak neredeyse. Esimin tayini cikti. Haftaya tasinioz. Brnim tayinim belli degil daha. Ya cikmazsa stresi de var. Bilmedigim baska bir yere alisma stresi. Ve daha bir suru sey...
M MrsRed 6 65zeynep06 test yapmiyomusunuzzz kizlarrr. Benim elim gitmiyo :). Gerci daha var ondanda biraz bekliyorum.
Canim evlenmeden onceki halimle evlendikten sonra adet donemlerim cok degisti. Agrilarim cok artti. Agri kesiciyi 3 gun falan kullaniyorum artik. Lekelenmede bazen olur bazen olmaz takilmiyorum cok. Agri kesici aliyomusun baslar baslamaz. Ben baslar baslamaz aldiysam kahverengi lekem oluyo. Dikkat et bi bakalimSelam kızlar. Kan testini battan önce yaptırdığım için bi beklentim yoktu zaten bekliyodum hafta sonu adet oldum. Daha öncede yazmıştım ama yine bi soruyum size. Evlenmeden önce ve korunduğumuz dönemde direk adet oluyordum öncesinde akıntı leke olmazdı. Korunmayı bıraktığımızdan beri adetimden iki üç gün önce kahverengi akıntı leke geliyor sonrasında adet oluyorum. Nedenki ya bilgisi olan var mı
Ben ovulasyonla baktigim icin gec dollenme fln olmamıştır tahminim. Ama 5 gun oldugu icin yapmıyorum. 2 gun kala varsa cikar zaten bnmkiBenim bat yarın, ben gecikince yapıcam canım, evde bi tane test var zaten o da erken gebelik değil, negatif görüp pişman olmaktansa, biraz geçsin yapayım da pozitif olsun..
Nasibimizde varsa görücez canım, benim ağrılardan belli olur yarın herşey..Ben ovulasyonla baktigim icin gec dollenme fln olmamıştır tahminim. Ama 5 gun oldugu icin yapmıyorum. 2 gun kala varsa cikar zaten bnmki
Kızlar bi bakar mısınız lütfen. Yorumlayacak olan var mı?
Kızlar bi bakar mısınız lütfen. Yorumlayacak olan var mı?
Canim 2 defa dusuk yaptigim icin şu an araştirilmaya baslandi. Kizamikcik asisini anneme sordum. Butun asilarini yaptirmistim dedi. Bende yuksek cikmasina takildim. Kromozom analizi testinin cikmadini bekliyorum. Doktorum butun sonuclarin cikinca gelirsin dedi.Mesela benim doktorum gebelik önce testlerde bana (Rubella) Kızamıkcık aşısı oldun mu diye sormuştu hamilelikte çok önemliymiş önceden bunu bilmek benim test sonucu da Negatif çıkmıştı ama sende Positif çıkmış. Ben o aşıyı geçmişte vurulmuştum çocuk iken.
Sagol canim. Amin insallahÇok geçmiş olsun inşallah hayırlı haberler alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?