• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ara psikolojik sorunlarim var. Iki hafta sonra beni de uyutsun bebem. Uyutsun da unutayim sıkıntılarımı. Sorunlarımdan uzaklasayim istiom bilion mu?
Ne sorunun var canım eşinle mi ilgili yoksa ama her ne ise takma bebeğinin sağlıklı gelişimi için kafanın rahat olması önemli

Ne sorunun var canım eşinle mi ilgili yoksa ama her ne ise takma bebeğinin sağlıklı gelişimi için kafanın rahat olması önemli
Yok. Annemle bozuk aramiz. 2 ay olacak neredeyse. Esimin tayini cikti. Haftaya tasinioz. Brnim tayinim belli degil daha. Ya cikmazsa stresi de var. Bilmedigim baska bir yere alisma stresi. Ve daha bir suru sey...

Yok. Annemle bozuk aramiz. 2 ay olacak neredeyse. Esimin tayini cikti. Haftaya tasinioz. Brnim tayinim belli degil daha. Ya cikmazsa stresi de var. Bilmedigim baska bir yere alisma stresi. Ve daha bir suru sey...
Bunlar takılacak şeyler değil lütfen rahat ol üzülmemen gerektiğini biliyosun ilk 3 ay bebeğin gelişimi için çok çok önemli akışına bırak hepsi yoluna girer. İnşallah bulantın filan olmaz ozaman daha çekilmez oluyor. Ben de taşınmak istiyorum ev satılırsa ev alıcaz nası taşıncaz diyorum ama olur hepsi napalım.

Selam kızlar. Kan testini battan önce yaptırdığım için bi beklentim yoktu zaten bekliyodum hafta sonu adet oldum. Daha öncede yazmıştım ama yine bi soruyum size. Evlenmeden önce ve korunduğumuz dönemde direk adet oluyordum öncesinde akıntı leke olmazdı. Korunmayı bıraktığımızdan beri adetimden iki üç gün önce kahverengi akıntı leke geliyor sonrasında adet oluyorum. Nedenki ya bilgisi olan var mı

Merhaba kızlar ya benim de gebeliğim biraz ağır geçiyor hayattan soğudum iştahsızlık , mide bulantısı ,halsizlik ... ben de ev taşıyacağım nasıl olacak bilmiyorum.:(

Selam kızlar. Kan testini battan önce yaptırdığım için bi beklentim yoktu zaten bekliyodum hafta sonu adet oldum. Daha öncede yazmıştım ama yine bi soruyum size. Evlenmeden önce ve korunduğumuz dönemde direk adet oluyordum öncesinde akıntı leke olmazdı. Korunmayı bıraktığımızdan beri adetimden iki üç gün önce kahverengi akıntı leke geliyor sonrasında adet oluyorum. Nedenki ya bilgisi olan var mı
Canim evlenmeden onceki halimle evlendikten sonra adet donemlerim cok degisti. Agrilarim cok artti. Agri kesiciyi 3 gun falan kullaniyorum artik. Lekelenmede bazen olur bazen olmaz takilmiyorum cok. Agri kesici aliyomusun baslar baslamaz. Ben baslar baslamaz aldiysam kahverengi lekem oluyo. Dikkat et bi bakalim

Benim bat yarın, ben gecikince yapıcam canım, evde bi tane test var zaten o da erken gebelik değil, negatif görüp pişman olmaktansa, biraz geçsin yapayım da pozitif olsun..
Ben ovulasyonla baktigim icin gec dollenme fln olmamıştır tahminim. Ama 5 gun oldugu icin yapmıyorum. 2 gun kala varsa cikar zaten bnmki

Kızlar bi bakar mısınız lütfen. Yorumlayacak olan var mı?

Eklentiler

• Screenshot_20170710-155032.png
    Screenshot_20170710-155032.png
    206,1 KB · Görüntüleme: 44

Yanlış yorum yapmak istemem. İnceledim biraz ve dikkatimi bi kaç değerin çekti. Kalın yazılı olan değerlerin (Referans aralığında) değil. Düşük değerler azıcık. Bu ne demek oluyor bilmiyorum ama. Gebelik öncesi kan testi sonuçların mı bu?

Orda yazan değer sonuçların normal mi en sağ da yazan referans aralığı listesinde kıyaslaya bilirsin. Genel anlamda malesef benimde fazla bilgim olmadığından ne iyi ne kötü bişey diyemem. Doktora sormak en doğrusu olur herhalde sonuçları.

Mesela benim doktorum gebelik önce testlerde bana (Rubella) Kızamıkcık aşısı oldun mu diye sormuştu hamilelikte çok önemliymiş önceden bunu bilmek benim test sonucu da Negatif çıkmıştı ama sende Positif çıkmış. Ben o aşıyı geçmişte vurulmuştum çocuk iken.

Mesela benim doktorum gebelik önce testlerde bana (Rubella) Kızamıkcık aşısı oldun mu diye sormuştu hamilelikte çok önemliymiş önceden bunu bilmek benim test sonucu da Negatif çıkmıştı ama sende Positif çıkmış. Ben o aşıyı geçmişte vurulmuştum çocuk iken.
Canim 2 defa dusuk yaptigim icin şu an araştirilmaya baslandi. Kizamikcik asisini anneme sordum. Butun asilarini yaptirmistim dedi. Bende yuksek cikmasina takildim. Kromozom analizi testinin cikmadini bekliyorum. Doktorum butun sonuclarin cikinca gelirsin dedi.

Çok geçmiş olsun inşallah hayırlı haberler alırsın.

Kizlar ben ultra erken gebelik testini yaptim dayanamyip ama adetten 10 gun once fln aonuc verdiğini yaziyo. Ve tabiki negatif. Benden bu ay geçti doktora gidicem artik. 5 gun var olsa silik milik cikardi illaki. Adetolcak gibiyim zaten. Inanilmaz sok oldum cok indirmiştim kendimi sogan suyundan dolayi. Yikildim ama toparladim. Iyi oldu gereksiz heyecan yapiyodum

Back