Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat a son 2, sanırım regl olucam çünkü regl sancılarım yokluyo bugün, B Berenimo877 sende durumlar ne canım?
Valla benim durumlar fena sinirlerim gerildi iyice hic bir belirtim yok sadece regl olcak hissi boyle ayaklarimda rahim bolgesinde hissettigimiz klasik adet hisleri. Sogan suyu da icmistim halbuki bu ay. Bide 6 gun var daha. Bugun ovulasyon testi yaptim silik. Hamilelerde genelde koyu olurmus ya. Gebelik testim 1 tane yapamiyorum onu. Sakliyorum. Oyle yani canim. Sen gebelik testi yapsana cikar bence

Ben de gerginim ve regl olacak hissi var bende de, Bende ovülasyon testi yok ama gebelik bende de bi tane var yapamıyorum. Salı görücez bakalım, bi de tatil olayı var bizim gebe kalırsam da erken dönemde nasıl giderim kocama bişey anlatamıyorum

Ben de gerginim ve regl olacak hissi var bende de, Bende ovülasyon testi yok ama gebelik bende de bi tane var yapamıyorum. Salı görücez bakalım, bi de tatil olayı var bizim gebe kalırsam da erken dönemde nasıl giderim kocama bişey anlatamıyorum

Ya kal da tatili bosver . Cok ilginc bu arada goguslerim cok sisti yumurtlamadab beri bugun indi sisligi cok garip yari yariya kuculdu sanki. Artik daha cok eminim adet olucagima

Tatil sakıncalı mı gebelikte bilgi verebilirmisiniz?

Ve rabbim inşallah hayırlısıyla yüzünüzü güldürsün bu ay.

Tatil sakıncalı mı gebelikte bilgi verebilirmisiniz?

Ve rabbim inşallah hayırlısıyla yüzünüzü güldürsün bu ay.

Amin inşallah, tatili şu yönden söylemiştim, benim bat 2 gün sonra ve tatile 26 temmuzda çıkıcaz baya uzun bi yol ve geze geze gidilecek bir tur söz konusu, gebeliğin ilk haftaları dikkat er kendine der ya doktorlar, o yönden bakmıştım olaya, eşim de yavaş yavaş gideriz bişey olmaz diyo kendi aklınca, tabi ortada gebelik bile yok, bunları neden konuşuyorsak :) Bel ağrım had safhada, onun dışında belirti yok.

Ya kal da tatili bosver . Cok ilginc bu arada goguslerim cok sisti yumurtlamadab beri bugun indi sisligi cok garip yari yariya kuculdu sanki. Artik daha cok eminim adet olucagima

Ya kocamın yıllık izni bi daha yok çok bunaldım illa gidelim diyo valla bebek filan dinlemez bu

Gebe olduğumu yeni öğrendim. Tayinimiz çıktı. 1000 km ev bakmaya gittik, ev tuttuk döndük, eşya topluyoz, koliler hurçlar. Haftaya nakliyatla taşınıyoruz ve de o evi yerleştirme faslı var. Daha bişey olmadı bana :)

Kızlarr benim günlerim çok zor geçiyor
Nerdeyse ağlıcam bu bulantılar halsizlik sürekli yatma uyuma ihtiyacı normal hayatımdan uzaklaştırdı beni.
Ne zaman normale döner bu durumum sizce.
Yavruma diyorum üzme anneni diye ama okadar istedin al sana diyo sıpa

Canim senin kacinci denemende tutmustu.

Bu ara psikolojik sorunlarim var. Iki hafta sonra beni de uyutsun bebem. Uyutsun da unutayim sıkıntılarımı. Sorunlarımdan uzaklasayim istiom bilion mu?

Ezgish tebrik ederim masallah darisi bizlere ne guzel bebek istiyordun sıkıntı stres yapma canım ani yasa tadını cikar

Aman maaşallah olmasın da, yerinde dursun uslu uslu minik :)
Yarayı dondurdum haftaya bi ay olck iliski yasakti hala yasak haftaya kontrol var bu ay sonuda yumurtlamayi bekliyorum insallah sen biraz ara veriyorsun sanirim agustosta devam edersin olsun ben eylül ekimde hamile kalirsam yazin sicakta dogum cok zor oluyor bu ay olsun istiyorum artik ya

Bu arada iliski yasadim bugun son bi haftadan birsey olmaz denedik galiba tahristen dolayi pembe kanama oldu gunluk ped kullandm hemen ondada biraz vardi valla pisman oldum ya doktorun verdigi jeli az birsey kalmisti onu kullandm hemen aplikatorde kan vardi pisman oldum neyse haftaya kontrolu bekliyorum artik doktor iylesmemis derse yandık

Biz de biraz erken girmişiz bende çok kanama oldu doktor bekle iki hafta demişti canım çok şükür enfeksiyon olmadı iyileşti yaram, yok ben ara vermedim,Haziran'da sıkı çalıştım, bat bekliyorum1 günüm kaldı nasipse olur, değilse denemeye devam :)

Insallah canim az kalms en kotusude sabirsizlik guzel haberlerini aliriz umarim ben ay sonu beklemeye devam ay sonunda iyi calisicm artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…