• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çubuk kraker çok iyi geliyor canım. Devamlı atıştır. Mide boş kalınca bulanıyor ağrıyor halsizlik yapıyor.
Merhaba kızlar ya benim de gebeliğim biraz ağır geçiyor hayattan soğudum iştahsızlık , mide bulantısı ,halsizlik ... ben de ev taşıyacağım nasıl olacak bilmiyorum.:KK43:

Kizlar ben ultra erken gebelik testini yaptim dayanamyip ama adetten 10 gun once fln aonuc verdiğini yaziyo. Ve tabiki negatif. Benden bu ay geçti doktora gidicem artik. 5 gun var olsa silik milik cikardi illaki. Adetolcak gibiyim zaten. Inanilmaz sok oldum cok indirmiştim kendimi sogan suyundan dolayi. Yikildim ama toparladim. Iyi oldu gereksiz heyecan yapiyodum

Canım benim de kahverengi lekelenmem geldi, arada regl öncesi gelir, kasıklarım da çok ağrıyor, yarın da ben olurum, sıkma canını, akışına bırakmalıyız sanırım, tatilde kafamı boşaltıcam inşallah, dualarımdasın.. Hep ikimiz aynı anda kalıcaz Ağustos'ta gibi doğuyo içime, hayırlısı, üzülme..

Canim evlenmeden onceki halimle evlendikten sonra adet donemlerim cok degisti. Agrilarim cok artti. Agri kesiciyi 3 gun falan kullaniyorum artik. Lekelenmede bazen olur bazen olmaz takilmiyorum cok. Agri kesici aliyomusun baslar baslamaz. Ben baslar baslamaz aldiysam kahverengi lekem oluyo. Dikkat et bi bakalim
Yok canım ağrı kesici kullanmıyorum dikkat ediyorum özellikle.

Yok canım ağrı kesici kullanmıyorum dikkat ediyorum özellikle.

Doktorum bana ağrı kesici almamaya çalış çocuk yapmaya uğraştığın dönemde dedi, ben 8 9 aydır içmiyorum, deneyeli 6 ay oldu ama zaten çok içen biri değildim..

Canım benim de kahverengi lekelenmem geldi, arada regl öncesi gelir, kasıklarım da çok ağrıyor, yarın da ben olurum, sıkma canını, akışına bırakmalıyız sanırım, tatilde kafamı boşaltıcam inşallah, dualarımdasın.. Hep ikimiz aynı anda kalıcaz Ağustos'ta gibi doğuyo içime, hayırlısı, üzülme..
Yaa ne guzel seyler soylemissin. Sende benim dualarimdasin canim benim. Gidip gelip bakiyorim 3 saattir tek cizgi bile yok. Bu ay ovulasyon falanda yapmicam ya. Insallah agustos bizim ayimiz olur. Gecen ay daha kotu olmustum bubay daha gucluyum sanki. Insallaj 5. Ayimda yuzume guler rabbim. Saka gibi ilk seferde olsaydi 5 aylik olucakti. M MrsRed

Yaa ne guzel seyler soylemissin. Sende benim dualarimdasin canim benim. Gidip gelip bakiyorim 3 saattir tek cizgi bile yok. Bu ay ovulasyon falanda yapmicam ya. Insallah agustos bizim ayimiz olur. Gecen ay daha kotu olmustum bubay daha gucluyum sanki. Insallaj 5. Ayimda yuzume guler rabbim. Saka gibi ilk seferde olsaydi 5 aylik olucakti. M MrsRed

İlk seferde olsaydı benim de 7 aylık olucaktı canım ama nasip... Aklımda yoktu korunmadım kalmışım diyen o kadar çok ki...

Merhaba kızlar ya benim de gebeliğim biraz ağır geçiyor hayattan soğudum iştahsızlık , mide bulantısı ,halsizlik ... ben de ev taşıyacağım nasıl olacak bilmiyorum.:KK43:

Kizlar ben ultra erken gebelik testini yaptim dayanamyip ama adetten 10 gun once fln aonuc verdiğini yaziyo. Ve tabiki negatif. Benden bu ay geçti doktora gidicem artik. 5 gun var olsa silik milik cikardi illaki. Adetolcak gibiyim zaten. Inanilmaz sok oldum cok indirmiştim kendimi sogan suyundan dolayi. Yikildim ama toparladim. Iyi oldu gereksiz heyecan yapiyodum
Canım daha çok erken ben 4 gün önce hatta 3 gun once gebelik testi yapmama rağmen kocaman tek çizgi cikti adetten bir gün önce ikinci çizgi çok silik çıktı şimdi 10 haftalik hamileyim

Canım daha çok erken ben 4 gün önce hatta 3 gun once gebelik testi yapmama rağmen kocaman tek çizgi cikti adetten bir gün önce ikinci çizgi çok silik çıktı şimdi 10 haftalik hamileyim
Ama benimki ultra erken gebelik testi diyoya o yuzden cok moralim bozuldu. Iliskiden 6 gun sonra sonuc diyo. Ay ne biliyim ya. Adetimi bekliyorum cumaya artik kismet dun 100 kere gittim geldim baktim o kdr temizki :)

Ama benimki ultra erken gebelik testi diyoya o yuzden cok moralim bozuldu. Iliskiden 6 gun sonra sonuc diyo. Ay ne biliyim ya. Adetimi bekliyorum cumaya artik kismet dun 100 kere gittim geldim baktim o kdr temizki :)
Ultrası multrası hikaye canım tamamen ticari amaçlı sonuçta hcg hormonlarla alakalı o da daha salgılanmaz zaten hatta bir arkadaşım var adeti geçmesine rağmen gebelik testinde çıkmadı sen adet gününü bekle canım

bBana sen kaç güne bir adet olduğunu,adet gününü, ovulasyon tarihini söyler musun canım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
29 gunde bir olurum. 14. Gun ovulasyon koyuydu. 15. Gunde silikti canim. Test yaptigimdada 24. Gundu. Bugunde 25. Gunum tatlim. Ilgin icin cok tesekkur ederim ayrica[/QUOTE rica ederim canım ben de bu yollardan geçtim araştıra araştıra baya bilgi sahibi oldum:) canım döllenme 15 inde oldu dersek yolculuk 10 gün sürer daha sonra kanda beta hcg salgılanir.2 gün sonra filan da idrara geçer . Yani canım senin 27 sinde en erken test yapman gerekti ki çıksın o da en iyi ihtimalle yani erken gebelik testi olsa dahi cikması imkansız çünkü idrara geçmez

rica ederim canım ben de bu yollardan geçtim araştıra araştıra baya bilgi sahibi oldum:) canım döllenme 15 inde oldu dersek yolculuk 10 gün sürer daha sonra kanda beta hcg salgılanir.2 gün sonra filan da idrara geçer . Yani canım senin 27 sinde en erken test yapman gerekti ki çıksın o da en iyi ihtimalle yani erken gebelik testi olsa dahi cikması imkansız çünkü idrara geçmez[/QUOTE]

rica ederim canım ben de bu yollardan geçtim araştıra araştıra baya bilgi sahibi oldum:) canım döllenme 15 inde oldu dersek yolculuk 10 gün sürer daha sonra kanda beta hcg salgılanir.2 gün sonra filan da idrara geçer . Yani canım senin 27 sinde en erken test yapman gerekti ki çıksın o da en iyi ihtimalle yani erken gebelik testi olsa dahi cikması imkansız çünkü idrara geçmez
[/QUOTE]
Bak simdi yeniden umutlandirdin beni kalp kalp kalp :))). Insallah haklisindir. Senin kacnci denemendi ve ne tur seyler uyguladinacaba?

Canım adet gelmeden her zaman bir umut vardır :)bir şey uygulamadım canım ya akışına bıraktım biz de 5 -6ay filan olmuştu deneyelı olmuyordu . En son ümidi kestim ben de senin gibi 4.günde ve 3.günde adet gelmeden test yaptım negatif. Çöpten aldım bir gün sonra yine kocaman tek çizgiyi .bir umut ikinci çizgi oluşmuştur diye :KK70: sonra araştırdım ettim dedim bir tane daha yapayım test adetten bir gün önce baktım silik bir çizgi :)
Bak simdi yeniden umutlandirdin beni kalp kalp kalp :))). Insallah haklisindir. Senin kacnci denemendi ve ne tur seyler uyguladinacaba?[/QUOTE]

Back