Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende yaklasik benim kadar hatta bir iki ay daha fazla denemissin. Aslinda bi tarafim ya hicbisey olmasada belki 8. De 9. Olcak artik dusunme. Eskiden ne yapiyosan onu yapmaya devam et diyo. Bi tarafimda dusunuyo iste. Eger olmadiysa bende birakicam doktora giderim hersey yolunda derse bakarim hayatima. Ne zmn gelirse gelir artik. Allah sanada kucagina almayi nasip etsin. Uzun ve zor bir surec.Ama şunları söyleyebilirim münasebet ten sonra yataktan hemen kalkmadim. Adet gelene kadar denedik bir de akışına bıraktım.
Hamile arkadaşlara bişey sormak istiyorum, ilk zamanlarınızda adetiniz geciktiğinde adet sancısı gibi sancılarınız olmuş muydu?
Aynen canım . Sağ ol canım hepimiz kucağımıza alırız inşallah bebeklerimiziSende yaklasik benim kadar hatta bir iki ay daha fazla denemissin. Aslinda bi tarafim ya hicbisey olmasada belki 8. De 9. Olcak artik dusunme. Eskiden ne yapiyosan onu yapmaya devam et diyo. Bi tarafimda dusunuyo iste. Eger olmadiysa bende birakicam doktora giderim hersey yolunda derse bakarim hayatima. Ne zmn gelirse gelir artik. Allah sanada kucagina almayi nasip etsin. Uzun ve zor bir surec.
Olmuştu hem de fazlasıyla , uykumdan uyandıracak şekildeHamile arkadaşlara bişey sormak istiyorum, ilk zamanlarınızda adetiniz geciktiğinde adet sancısı gibi sancılarınız olmuş muydu?
Olmuştu hem de fazlasıyla , uykumdan uyandıracak şekilde
Evet hala daha oluyor ara sıra ve 6+0 olduk
Canim senin bugun degilmiydi bat. Kahve lekelenmende olmustu. Bazen olabiliyomus. Ay hadi insallah heycanlandim senin adina. Bi test yapsana yaTeşekkür ederim, bekleyelim bakalım günümüzün geçmesini :)
Canim senin bugun degilmiydi bat. Kahve lekelenmende olmustu. Bazen olabiliyomus. Ay hadi insallah heycanlandim senin adina. Bi test yapsana ya
Hiç yok. Adetimi 1 hafta geçti hala yok!Hamile arkadaşlara bişey sormak istiyorum, ilk zamanlarınızda adetiniz geciktiğinde adet sancısı gibi sancılarınız olmuş muydu?
Benim 10. Gunum bugun hala 4 gunum var :)). Ama sen daha once test yapmamistin. Peki mik mik dongunun kacinci gunuyduBakın ne hesapladım. Yumurtam çatladığında mikmik yapmıştık. :) Tam 14 gün sonra gebelik testinde kopkoyu 2. çizgi çıktı. Tam 14 gün sonraydı yani. 11. Günde de reglim geliyor sanmıştım ama incecik bir sızı girmişti kasığıma 15-20 saniye sürmüştü.
Evet daha önce test yapmamıştım. O gün yapmıştım. 16'da yumurtam çatladı. Döngümün 30. günüydü, gebe olduğumu öğrendim. 32'de 33'te bir regl olurdum.Benim 10. Gunum bugun hala 4 gunum var :)). Ama sen daha once test yapmamistin. Peki mik mik dongunun kacinci gunuydu
Canim duzenli adet olurmusun yada kan degerlerine baktirdinmi geriye yumurtlamayi iyi takip etmek kaliyor bu seferde ben yumurtlamayı denk getirsem diyorum belki ozman tutmadi diye bilirim bu ay kacirdm yumurtlamayi doktor iliskiyi yasaklamisti cunki 28.gun yumurtlama oldgunu gormustu degerlendiremedim bu ay sonunu bekliyormSende yaklasik benim kadar hatta bir iki ay daha fazla denemissin. Aslinda bi tarafim ya hicbisey olmasada belki 8. De 9. Olcak artik dusunme. Eskiden ne yapiyosan onu yapmaya devam et diyo. Bi tarafimda dusunuyo iste. Eger olmadiysa bende birakicam doktora giderim hersey yolunda derse bakarim hayatima. Ne zmn gelirse gelir artik. Allah sanada kucagina almayi nasip etsin. Uzun ve zor bir surec.
Hamileyken bile adet oluyormus gibi agrisi olanlar oluyorms, adeti agrili gecenler hamileyken bile bu agridan kurtulamıyoruz yani vucut o döngüye alistigi icin agrili oldugunu duymustun hatta kahve rengi lekenme olmasida normalmiş, ben ovulasyon testlerinden bahsedeceğim kizlar adetiniz duzensizse ovulasyon testi yaniltici olur yada belirleyici olmaz demisti doktor doktor takibi gerekiyor bole durumlarda o nedene yunurtlana oldu sanip ovulasyon testine gore iliski yasamaya calisiyorz tutmuyor yumurtlamadan emin olmak icin doktor muayenesi sart gibi duzensiz adet gorenler icin soyluyorum
Insallah olmaz cnm sadece belirtidir yumurtlama gunu degerlendirmismiydin pekiBenim adetim düzenli canım, doktorum yumurtlamayı kaçırmamak için gün aşırı ya da iki günde bir ilişki önerdi.. Bugün adet olmam gerekiyordu olmadım, adet sancılarım var bi kaç saattir, sabaha Allah Kerim..
Evet caanim cok duzenli ama yumurtlama donemi snrasi 1 hafta ara verdim sıkıldım cnku artik p donemde. Evet yumurta takibi gerek. Kan degerlerim dusuk benimCanim duzenli adet olurmusun yada kan degerlerine baktirdinmi geriye yumurtlamayi iyi takip etmek kaliyor bu seferde ben yumurtlamayı denk getirsem diyorum belki ozman tutmadi diye bilirim bu ay kacirdm yumurtlamayi doktor iliskiyi yasaklamisti cunki 28.gun yumurtlama oldgunu gormustu degerlendiremedim bu ay sonunu bekliyorm
Canim ben kaç kez yaptın hep negatif sabah da zaten adet oldumBenim bat yarın, ben gecikince yapıcam canım, evde bi tane test var zaten o da erken gebelik değil, negatif görüp pişman olmaktansa, biraz geçsin yapayım da pozitif olsun..
Bunlar güzel şeyler canım hamile olmana sürer allah dayanma gücü verir.Merhaba kızlar ya benim de gebeliğim biraz ağır geçiyor hayattan soğudum iştahsızlık , mide bulantısı ,halsizlik ... ben de ev taşıyacağım nasıl olacak bilmiyorum.