• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende pko ve insülin direnci var 8 ay hamile kalamayınca doktora gittim 3 ya klomen kullandım 2. ayımda yumurtam gelişti çatlama iğnesi oldum ama tutmadı bıraktım hsg çekildim polip vardı onu aldırdım. eşiminde %20 ileri hareket. başka bi doktora gittim ekime kadar müddet eğer olmazsa tüp bebeğe başlarız dedi.
%20 ileri hareket çok iyi. Eşimin %3 tü ve hafif varikosel vardı. Allah ol dedi mi oluyor.

Bat a 5 gün ve ara ara hafif kasık sancısı dışında bi belirtim yok. Beklemedeyim.

morfoloji % 4 cnm doktor aşılama bile önermedi direk tüp dedi
Bizim ileri hareketlilik de %3, morfoloji de %3 tü. Ml'de sperm sayısı 57 milyondu. Hafif derecede varikosel de vardı. Ama %3 alt sınır zaten, normal de sayılıyor. Sayıdan kurtarırsınız dedi bize, denemeye devam dedi ve son tahlilden hemen sonra hamile kaldım. Sakın moralini bozma.

yani bu iş gerçekten kader kısmet işi yani çok yapsakta az yapsak ta yumurtlama gününe denk gelsede gelmesede tutan tutuyor kasmamak en iyisi herkese göre değişir yaşanan durumlar herkesin bünyesi hormonu farklı ne güzel ayda3 biz ayda 8-9 kez ama tık yok beklemeye devam hayırlı olsun bebişiniz canım

teşekkür ederim

Bizim ileri hareketlilik de %3, morfoloji de %3 tü. Ml'de sperm sayısı 57 milyondu. Hafif derecede varikosel de vardı. Ama %3 alt sınır zaten, normal de sayılıyor. Sayıdan kurtarırsınız dedi bize, denemeye devam dedi ve son tahlilden hemen sonra hamile kaldım. Sakın moralini bozma.
yumurtlamayı takip ediyim diye 50 taneli test aldım sonra dedim zaten pko sun yumurtan gelişmiyo niye aldın ki dedim 3 günden sonra yapmadım öylece duruyolar

yumurtlamayı takip ediyim diye 50 taneli test aldım sonra dedim zaten pko sun yumurtan gelişmiyo niye aldın ki dedim 3 günden sonra yapmadım öylece duruyolar
Pko lu olduğun için de üzülme. Tedavide takk diye sonuç veriyormuş. Pko lularla iletişim halinde olmanı öneririm bu forumlarda. Neler uygulamışlar, kürler zararlı mıdır? Sor bakalım.

Pko lu olduğun için de üzülme. Tedavide takk diye sonuç veriyormuş. Pko lularla iletişim halinde olmanı öneririm bu forumlarda. Neler uygulamışlar, kürler zararlı mıdır? Sor bakalım.
hergün defalarca giriyorum bakıyorum herşeyi tek tek okuyorum. gözümden bişey kaçmıştır belki diye birde gece yatmadan göz atıp yatıyorum

Biz de sayıdan kurtaririz insallah sayı cok iyi hareket %25ti en son 2 ay once yazdiklariniz beni de heyecanlandirdi

Yaaa sacmalamayin en son bunu doyen ezgish ezgish yaklasik 10 gun once hamile oldugunu ogrendi ondandami feyz almiyosunuz :)))))
Keşke valla böyle söyleyince olsa :KK45: benimde bat 9 bugünü saymazsam 2 günüm kaldı önceden 5 gün önceden test yapardım bu ay hiç resmen umrum değil ama birazda içim içimi yiyor hayırlısı ama olumlu hayırlı olur inşallah

Back