- 17 Eylül 2014
- 475
- 548
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin bata son 2
Kizlar cok umutluydum ya hani ben artik umudumu kesiyorum. Cnku regl olcakmis hissi basladi bende regl olcak agrisi demiyorum olmadan agrim olmaz cunku ama boyle hani boyle bi bosluk hissi vs. O tarz seyler olurya bir hafta onceden aynen öyleyim suan. Tam tarif edemedim. Gerci hepiniz anladiniz eminim )))
sen dediğim gibi bekle hem kilonda varmış bende 1,64 65 kiloyum bende 67 idim 65 e düştüm 60 a kadar vericem nasipse sen de kesin 65 falan ver kilo hem sana hem bebeğe de zaraelı zaten kafanı hiç karıştırma içini ferah tut bak göreceksin hamileyim diye bas bas bağıracaksın tüpmüş aşılamaymış zor bir yol girme benceDüşüncelerinde haklısın bir yanım aynı senin gibi düşünüyor. Bir yanım tüp dene olursa olur olmazsa bekleyeceksin zaten diyor. Diyetisyene gidicem inş. adetim olıyım bitsin. 1.64 boyum 76 kiloyum. bide kilo veriyim bakalım ne olacak.84 kiloydum kendi çabamla bu kadar oldu.Karışığım...
canım yaaa niye öyle diyorsun bak üzülürsen stres yaparsan daha kötü sen gel yüzünde gülücüklerle bebişini bekle bunların hepsi hamile kalınca güzel bir süreçmiş iyi kide şimdi hamile kalmışız diyeceğimiz nedenlerimşz bile çok çıkarSanırım ben asla anne olamayacağım Bat a 5 gün var ama çok umutsuzum...
canım malesef bu psikoloji hepimizdə var allahım kucagimjzi boş birakmasinSanırım ben asla anne olamayacağım Bat a 5 gün var ama çok umutsuzum...
Verdim canım gruptan birine :)Canım sen elindeki ovülasyon testlerini verdin mi? ezgish
17 aydır bekliyorum bakalım Rabbim ne zaman nasip ediceksen dediğim gibi bekle hem kilonda varmış bende 1,64 65 kiloyum bende 67 idim 65 e düştüm 60 a kadar vericem nasipse sen de kesin 65 falan ver kilo hem sana hem bebeğe de zaraelı zaten kafanı hiç karıştırma içini ferah tut bak göreceksin hamileyim diye bas bas bağıracaksın tüpmüş aşılamaymış zor bir yol girme bence
6+0 değil de 5+4 olduğunu nerden anlıyolar? Pzt gidicem ben de.Bugün ilk doktor randevum vardı benim adet tarihime göre 6+0 diye gittim ama 5+4 dedi doktorum inşallah kalp atışlarını da duyarız ilerde
1 gun once gelmis sıkma canini hayırlısı olsunBen nakavt benim kırmızılar geldi çıldıracağım yeminle inşallah kalanlardan güzel haberler gelir
Kesenin boyundan anlıyorlar canım geç döllenme demek6+0 değil de 5+4 olduğunu nerden anlıyolar? Pzt gidicem ben de.
Hayırlı olsun kese güzel yerde 7.hafta en geç 8.hafta bebegi ve kalp atışını duyarsınız inşallah .Bugün ilk doktor randevum vardı benim adet tarihime göre 6+0 diye gittim ama 5+4 dedi doktorum inşallah kalp atışlarını da duyarız ilerde
Hangi gün hamile kaldığımızı gününe kadar anlıyorlar mı yani?Kesenin boyundan anlıyorlar canım geç döllenme demek
O kadar demiyorlar ama mm hesabı yapıyorlar her gün bir mm büyüyor. Ona göre hesabı yapıyorlarHangi gün hamile kaldığımızı gününe kadar anlıyorlar mı yani?