• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar cok umutluydum ya hani ben artik umudumu kesiyorum. Cnku regl olcakmis hissi basladi bende regl olcak agrisi demiyorum olmadan agrim olmaz cunku ama boyle hani boyle bi bosluk hissi vs. O tarz seyler olurya bir hafta onceden aynen öyleyim suan. Tam tarif edemedim. Gerci hepiniz anladiniz eminim ;))))

Kizlar cok umutluydum ya hani ben artik umudumu kesiyorum. Cnku regl olcakmis hissi basladi bende regl olcak agrisi demiyorum olmadan agrim olmaz cunku ama boyle hani boyle bi bosluk hissi vs. O tarz seyler olurya bir hafta onceden aynen öyleyim suan. Tam tarif edemedim. Gerci hepiniz anladiniz eminim :KK66:)))

Ben de öyleyim canım... Şişkinlik ama ağrı desen değil regl olcak hissi

Bende öyleyim ama umudumu kaybetmek istemiyorum zaten olunca kaybedeceğim. Çok merak ediyorum acaba benim pozitifi göreceğim zaman ne zaman olacak Herhalde çığlık ata ata mahallede dolaşırım

Düşüncelerinde haklısın bir yanım aynı senin gibi düşünüyor. Bir yanım tüp dene olursa olur olmazsa bekleyeceksin zaten diyor. Diyetisyene gidicem inş. adetim olıyım bitsin. 1.64 boyum 76 kiloyum. bide kilo veriyim bakalım ne olacak.84 kiloydum kendi çabamla bu kadar oldu.Karışığım... :KK43:
sen dediğim gibi bekle hem kilonda varmış bende 1,64 65 kiloyum bende 67 idim 65 e düştüm 60 a kadar vericem nasipse sen de kesin 65 falan ver kilo hem sana hem bebeğe de zaraelı zaten kafanı hiç karıştırma içini ferah tut bak göreceksin hamileyim diye bas bas bağıracaksın tüpmüş aşılamaymış zor bir yol girme bence

Sanırım ben asla anne olamayacağım :KK61:Bat a 5 gün var ama çok umutsuzum...
canım yaaa niye öyle diyorsun bak üzülürsen stres yaparsan daha kötü sen gel yüzünde gülücüklerle bebişini bekle bunların hepsi hamile kalınca güzel bir süreçmiş iyi kide şimdi hamile kalmışız diyeceğimiz nedenlerimşz bile çok çıkar

sen dediğim gibi bekle hem kilonda varmış bende 1,64 65 kiloyum bende 67 idim 65 e düştüm 60 a kadar vericem nasipse sen de kesin 65 falan ver kilo hem sana hem bebeğe de zaraelı zaten kafanı hiç karıştırma içini ferah tut bak göreceksin hamileyim diye bas bas bağıracaksın tüpmüş aşılamaymış zor bir yol girme bence
17 aydır bekliyorum bakalım Rabbim ne zaman nasip edicek

Bugün ilk doktor randevum vardı benim adet tarihime göre 6+0 diye gittim ama 5+4 dedi doktorum inşallah kalp atışlarını da duyarız ilerde

Eklentiler

• IMG_3638.JPG
    IMG_3638.JPG
    34,8 KB · Görüntüleme: 38
Bugün ilk doktor randevum vardı benim adet tarihime göre 6+0 diye gittim ama 5+4 dedi doktorum inşallah kalp atışlarını da duyarız ilerde
6+0 değil de 5+4 olduğunu nerden anlıyolar? Pzt gidicem ben de.

Back