• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese gunaydin kizlar. ezgish ezgish sana birsey sorucam bu ay iliskiyi gun aşırımi hergun mu yaptin. Ve hamile olanlar cevap verirse sevinirim. Ben yumurtlama gunlerimde ya bugun catladiysa diyip iliski olmayan gunlerde cok geriliyorum.

ya kızlar size bir soru eşlerden gelen meni yoğunluğu önemlidir sanırım yani ölçüsünü ne kadar gelmesi lazım hiç bir fikrim yok kişiden kişiye değişirmi onuda bilmiyorum ama sağlıklı olan nedir ? sanki eşimden gelen meni az gibi

Herkese gunaydin kizlar. ezgish ezgish sana birsey sorucam bu ay iliskiyi gun aşırımi hergun mu yaptin. Ve hamile olanlar cevap verirse sevinirim. Ben yumurtlama gunlerimde ya bugun catladiysa diyip iliski olmayan gunlerde cok geriliyorum.
Biz gün aşırı yaptık ve özellikle yumurtlama gününde önce ve yumurtlama gününde yine yaptık çünkü sperm yaşasa bile yumurtayı yakalamak için bilmem öyle yaptık ve çok şükür oldu

Biz gün aşırı yaptık ve özellikle yumurtlama gününde önce ve yumurtlama gününde yine yaptık çünkü sperm yaşasa bile yumurtayı yakalamak için bilmem öyle yaptık ve çok şükür oldu
Tesekkur ederim cevabın icin. Bakalim kismet bu ay hayirlisi olsun darisi basimiza.

hoşgeldin canım öncelikle hayırlısı olsun önemli olan anneliğe ve aile olmaya karar vermişsin bu muhteşem bir karar belli ki bazı sağlık sorunların var ama kimin yok ki al işte bizde hiç bir şey yok 6 aydır hamile kalamıyoruz başka kızlar için daha fazla bu süre zarfı... bizim metanetli güçlü bir okadar da dikkat etmemiz bazı durumlar var bir tanesi de hayal ettiğimiz sürelerde hamile kalamamamız... biz bu durumlarda derin bir nefes alıyoruz ve tedaviyse tedavi ilişkiyse fazladan 1 kilo daha fazla artık aklına neler gelebiliyorsa onları yapmamız gerekiyor en önemlisi de bu işe görev gibi görmek çiftlerin arasını da olumsuz etkiliyor senin için demesem de diğer arkadaşlar için de söylüyorum bu sefer eşler sıkılıyor yoruluyorlar iş bizde bitiyor bebek düşünmediğimiz zaman nasıl sex yapıyorsak aynı değişmemiş gibi yapalım biz duygusal tarafız ama eşler öyle değil sonra üzülen ağlayan vıkvıklayan biz normal bir süreçmiş gibi hazırlayalım ve yaşayalım benim bir lafım vardır hep kendime söylerim rabbim eğer bir isteğini vermiyorsa ya hayırlı olmadığından yada daha iyisi olacağından bekletiyordur bu bana çok güç veriyor sen de öyle düşün hepimiz biriz
Teşekkür ederim canım ben ilk 1 sene gayet doğaldım gerek cinsellik gerek bebek konusunda ama sorunlar ortaya çıkınca ister istemez gerilmeye başladım. Dün konuştuk zaten oluruna bıraktık artık ilaçları da 2 ay daha kullanacak ondan sonra o da bırakacak. Eğer kışa kadar kendiliğinden olmazsa tüp bebek yapmaya karar verdik. Karşılıklı birbirimizi üzmenin kırmanın bir anlamı yok bebek için evlenmedik sonuçta. Her şeyin hayırlısı olsun :) Bu arada adetime 2 gün var :D

Teşekkür ederim canım ben ilk 1 sene gayet doğaldım gerek cinsellik gerek bebek konusunda ama sorunlar ortaya çıkınca ister istemez gerilmeye başladım. Dün konuştuk zaten oluruna bıraktık artık ilaçları da 2 ay daha kullanacak ondan sonra o da bırakacak. Eğer kışa kadar kendiliğinden olmazsa tüp bebek yapmaya karar verdik. Karşılıklı birbirimizi üzmenin kırmanın bir anlamı yok bebek için evlenmedik sonuçta. Her şeyin hayırlısı olsun :) Bu arada adetime 2 gün var :KK70:
anlıyorum canım 1 yıl geçince araştırmak gerek zaten bende 6 aydayım şuan bakalım 23 temmuzda benim reglimde bu ay inşallah tutar ben gittiğimde hiçbir sorun yoktu ama eşim hiçmuayene olmadı eğer kalamazsan getir eşini de demişti dr. kesinlikle konuşarak anlayışla karşılamak çok güzel bir şey çok iyi yapmışsınız yaşın kaç bu arada

anlıyorum canım 1 yıl geçince araştırmak gerek zaten bende 6 aydayım şuan bakalım 23 temmuzda benim reglimde bu ay inşallah tutar ben gittiğimde hiçbir sorun yoktu ama eşim hiçmuayene olmadı eğer kalamazsan getir eşini de demişti dr. kesinlikle konuşarak anlayışla karşılamak çok güzel bir şey çok iyi yapmışsınız yaşın kaç bu arada
İnşallah tutar canım yaşınız kaç sizin 6 ay çok olağan bi süre zaten.

Bu ay 16. Gunumde catladi yumurtam. Ovulasyon testiyle takipteydim her gun. 13. 14. 16. 17. de mikmik yaptik biz. Gerisi bomboş.

Merhaba kızlar ilk önce Allah isteyen herkese evlat nasip etsin. Kızlar size naçizane birkaç şey söylemek istiyorum gebe kalmak isteyenler için.İlk önce gerçekten stresten uzak durun zaten olmuyor diyip akışına bırakın.Doğalına bırakın. Her şey beyinde bitiyor.Bir de münasebet sonrası yataktan kalkmayın hemen.son olarakta yumurtlama dönemim şu zaman diyip o günleri değerlendirip sonraki günleri özellikle son zamanları degwrlendirmemezlik yapmayın .ben adete yakın bir zamanda gebe kaldım ve yumurtlamam düzenlidir. Gerçekten belli olmuyor bu işler.

Kızlar ovu testi yine çift çizgi çıktı ve dunkune göre biraz daha koyu:KK43:umutlanmak istemiyorum
Gercekten miiii ayy heycanlandim ya. Olabilir mi acaba yaaa :). Gebelik varsa yap gitsin. Ama cikmazsa uzulme. Sonucta onu cift cizgi cikaran egerki hamilelim hormonlari ise b-hcg yi de çıkarabilir. 10 gun kala öğrenenleri gorduk burda neden olmasin

Gercekten miiii ayy heycanlandim ya. Olabilir mi acaba yaaa :). Gebelik varsa yap gitsin. Ama cikmazsa uzulme. Sonucta onu cift cizgi cikaran egerki hamilelim hormonlari ise b-hcg yi de çıkarabilir. 10 gun kala öğrenenleri gorduk burda neden olmasin
İnşallah gülüm ya yumurtluylrum desem çok geç bir tarih 8 gün var adetime hep silik çizgi çıktı desem o da yok yumurtlama sonrası tam tek çizgi çıkıyordu hayırlısı allahtan :(

Ben gebelik testinde pozitifi görünce bir de kan testi yaptırdım filan. Dün aklıma geldi, şu ovulasyon testini kullansam da çıkıcak mı acaba orada da dedim, gerçi biri LH ölçüyo, diğer HCG ama ovulasyonda da pozitif çıktı aşırı pozitif. Pik yapmıştı T çizgisi. Ama gebelik testi de yapmadan emin olmayın yine de derim. Ovulasyonda her daim silik milik çıkıyo çünkü 2. çizgi.

Bizim ikimizinde yaşı 29 :)
daha genciz anam bak bemce tüp bebeğe kalkışma saraçoğlu hiç önermiyor gitgide yumurtan azalıyormuş erken menepoz ile karşı karşıya kalınıyormuş kesinlikle bekleyin sabredin diyorlar bence sende yap özellikle keçiboynuzu 5-6 adet kırın 2-2,5 su bardağı suda kaynatın ve sabah akşam eşinize içirin hem sperm sayısını artırıyormuş hemde bir arkadaş bazı terimlerden bahsetti şimdi aklımda değil iki şeye yarıyormuş bakın sizde derim ben eşime bugün yapıcam bide şu tarçın çörek otu bal yapıcam inşallh ne varssa şifalı bitkilerde

daha genciz anam bak bemce tüp bebeğe kalkışma saraçoğlu hiç önermiyor gitgide yumurtan azalıyormuş erken menepoz ile karşı karşıya kalınıyormuş kesinlikle bekleyin sabredin diyorlar bence sende yap özellikle keçiboynuzu 5-6 adet kırın 2-2,5 su bardağı suda kaynatın ve sabah akşam eşinize içirin hem sperm sayısını artırıyormuş hemde bir arkadaş bazı terimlerden bahsetti şimdi aklımda değil iki şeye yarıyormuş bakın sizde derim ben eşime bugün yapıcam bide şu tarçın çörek otu bal yapıcam inşallh ne varssa şifalı bitkilerde
Canım ben keçiboynuzunu yapıyorum zaten, zeytinyağında bekletilmiş incir proxeed plus falan yapıyorum bunları. Zaten bunlara rağmen sonuç alamadığımız için biraz üzülüyorum :(

Back