Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
10. Günü bekleyim o zmn. Dizin belirtiniz var mıydı. Neden test yaptırdınız yanlış anlamayın bu ara bi kaç kişiden duydum 3. Hftada öğrenen. Genelde adetin geçmesi bekleniyorya merak ettim.
Öylesine yapmıştım o da çıkıverdi canım. Erken çıkabiliyor nadiren çıkmıyor.
Belirtim olmadı canım hiç

Ben eşim ilişki konusunu önemsemiyor diye büyük kavga ettim bugün. Çok canım sıkkın, bat 11 temmuz ve yüzde yüz regl olucam yine.

Aynen canım ben de öyle eşimle iki aylık kusluk sonrası yine bu ay ekim tohumları bekliyorum hayırlısı allahtan artik

Şoktayım. Adetime 2 gün var. Bir sürü test aldım yaptığım yok diye espirisine yaptım. Anında çıktı kopkoyu çift çizgi. Zaten hemen acile gittik.
Çok sevindim. Nasılda karamsardın. nasıl oluyormuş gördün şimdi Degerinde cok güzel ikiz geliyor olmasin

ezgish sakaaaaaaaaa. Nasil yaaa superrrr. O kdr umutsuzdunki her ay bende soktayim :)))))). Gercekten cok ama cok sevindim umutsuz gecen 4 ayin ardindan mutluluk. Allah bizede yasatsin tez zamanda demekki sebepsiz yere aylarca olmayabiliyomus. Smdi bize taktik veriyosun. Ne yaptin bu ay cabukkk

Hahaha ben de hemen taktik isteyecektim dur dedim hevesini kursağında bırakmıyayım, sen benden hızlı çıktın

M MrsRed seninle sanki adet gunlerimiz ayniydi yeni bat ne zaman benim 15 temmuz. Ovulasyon yptim bu ay dun siliklesti onceki gun koyuydu bugunde degerlndirilmelimi acaba bilemedim ama cok sıkıldım artik bu sicakta :))

M MrsRed seninle sanki adet gunlerimiz ayniydi yeni bat ne zaman benim 15 temmuz. Ovulasyon yptim bu ay dun siliklesti onceki gun koyuydu bugunde degerlndirilmelimi acaba bilemedim ama cok sıkıldım artik bu sicakta :))

Benim bat 11 temmuz canım, bayramda yumurtlama günüm olduğu için boş geçtik gibi oldu ama umudum da yok ne bileyim, geç döllenme olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…