- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 38
Benim doktorum önermedi folik asit bana onun yerine bol sebze tüket dedi. Yağlı şeylerden uzak dur dedi her doktor folik asit kullandırmiyor.kızlar birde size birşey soracağım folik asit muhakkak kullanıyorsunuzdur acaba bedeninizde değişiklikler varmı meme ucu vs yani anneliğe hazırlayan bir takviye ama besin değerinde fakat benim son 3 aydır meme ucu kenarında şişlik var sanki bebişim olsa emzirmeye hazır gibiyim komik
hmmm anladım canım duymuştum bazılarının vermediğini ama çoğunlukla veriyorlar yani kilo ve memelerde değişiklikler oldu o yüzden sorayım dedimBenim doktorum önermedi folik asit bana onun yerine bol sebze tüket dedi. Yağlı şeylerden uzak dur dedi her doktor folik asit kullandırmiyor.
Canım benim 5. Ayım yanı 5 kez denedik doktora gitmedim eylülde gitmeyi düşünüyorum sadece evlendikten sonra kontrol amaclı gitmiştim ultrastondan bakmıstı miyon kist yok yumurtalıklar iyi çalışıyor hamileliği düşünüyot muusn dedi evet demiştim folik asit yazdı onu kullandım bitti bir daha da almadım bekliyorumAdetim bittikten 2 gun sonra basladim. 2 su bardagi suyu kaynatiyorum kaynadiktan sonra bir tane soganin kabugunu soyup 4e boluyorum kaynamis suyun icerisine atiyorum. 5 dakika kayniyor. Sonra yaklasik 1 su bardagi su kaliyor. Ilik olunca iciyorum. Sizin kacinci denemenizdi. Ben aklimda kalmasin deneyeyim istedim yaz bitince doktora giderim olmazsa
Aslinda ayni sayiliriz benimde 4. Ayim olucak bu ay. Ve bende ilk evlendigimde muayene olmuştum bir sıkıntı yoktu. Fakat sol tarafta kistler gormustu. Herhangi birseye engel demedi. Hamile kal gider fln dedi. Ama hormon testi vs. hic birsey yapilmadi tabi. Bugun sag tarafima bicak giriyomus gibi agrim var. Dun aksamda vardi. Bugunde 15 dakka oldu simdi bitti devam edermi bilmiyorum. Saniyorum yumurtlama sancisi. Cunku ovulasyon testim bugun kopkoyu. Bakalim hayirlisi olsun hakkimizda. Sogan suyuda acaba o agriyi yapti bilemiyorum. Israrla icmeye devam ediyorm.Canım benim 5. Ayım yanı 5 kez denedik doktora gitmedim eylülde gitmeyi düşünüyorum sadece evlendikten sonra kontrol amaclı gitmiştim ultrastondan bakmıstı miyon kist yok yumurtalıklar iyi çalışıyor hamileliği düşünüyot muusn dedi evet demiştim folik asit yazdı onu kullandım bitti bir daha da almadım bekliyorum
Adet belirtilerim var. Gebelik sanmiyom olsun. Zaten tayinimiz cikti. Ev tutmaya geldik. Simdi donup esya toplucaz tasinma filan. Bu yaz iptalim ben gencler. Size iyi calismalar.ezgish ne alemdesin bat yaklasti. Varmi bi belirti vs.
Benim bat 3 temmuz bugun dayanamayip test yaptim sonuc tabiki negatifbende senin gibi takvimden bakıyordum ve hep arada kalıyordum acaba mı siye vir arkadaşım önerdi test al öyle bilinçli hareket et dedi sonra araştırmaya başladım bazıları al yap bazıları gerek yok çok kullandım tutmadı diyor bilemedim ve bugün reglimin son günü aslında alıp hemen başlamam lazım bakalım sende işe yarayacakmı eğer pozitif olursa hemen beni bilgilendir olmadı bir daha ki ay kesin denerim şans tabi senin ne zaman reglim
Hayirlisi olsun hic belli olmaz o isler.Adet belirtilerim var. Gebelik sanmiyom olsun. Zaten tayinimiz cikti. Ev tutmaya geldik. Simdi donup esya toplucaz tasinma filan. Bu yaz iptalim ben gencler. Size iyi calismalar.
Canim ben adet bitiminden 2 gun sonra baslaniliyo diye biliyorum. Saracoglu videolu anlatiyo onu izle istersen hatta sunucuda zahide yetis.Kızlar adetimin 2. Günü bugün yarin soğan kürüne başlıcam kabuğuyla birlikte yapicam 15 gün denicem sabahları içicem birde bunu deneyeyim bakayım nolcak zaten bu ayda ev taşıma derdimiz var temmuz ayı da öyle geçer.
Idrar testiyle nasil anlayacaksiniz ki pazartesiyi bekleyin bence.. bu arada hayirli olsun :)Kızlar dün kan testi yaptırdım beta hcg 11,5 çıktı
Doktorum pzt günü tekrarla dedi
Ben biraz araştırdım yükselip yükselmediğini anlamak için yarın idrar testi yapim diyorum ne dersiniz ?
Çünkü şuanda ki değer idrarda gözükemiyecek kadar az ama eğer yğkselirse idrarda da çıkar bende yükselip yükselmediğini anlarımIdrar testiyle nasil anlayacaksiniz ki pazartesiyi bekleyin bence.. bu arada hayirli olsun :)
saraçoğlu farklı farklı da anlatıyor benim arkadaşımda adetin 3.günü başladı kız hamile kaldı şuan 4 aylık kızı var bu sabah içtim valla burnunmu tıkaya tıkaya midem bulandı ama napim çıkmadık candan umut kesilmez.Canim ben adet bitiminden 2 gun sonra baslaniliyo diye biliyorum. Saracoglu videolu anlatiyo onu izle istersen hatta sunucuda zahide yetis.
Ya ilk 2 gun asla icemicem diye diye ictim suan 7 gun falan oldu alstim alisiliyo yani. Nefes almiyorum sonraki aldigim ilk nefes korkuncsaraçoğlu farklı farklı da anlatıyor benim arkadaşımda adetin 3.günü başladı kız hamile kaldı şuan 4 aylık kızı var bu sabah içtim valla burnunmu tıkaya tıkaya midem bulandı ama napim çıkmadık candan umut kesilmez.
cnm ben tek seferde içemedim yavaş yavaş içtim bide karnım açtı işe geç kalmim diye hızlıca çıktım evden miden fena bulandı umarım işe yarar cnm artık olsun bizimde çocuklarımız yaş 30 31e doğru gidiyorum valla napicaz bilmiyorumYa ilk 2 gun asla icemicem diye diye ictim suan 7 gun falan oldu alstim alisiliyo yani. Nefes almiyorum sonraki aldigim ilk nefes korkunc. Ama onufa soganli yemek yemisim diye dusunuyorum ki saniyelik bisey. Bakalim bu ay sogan suyu kullananlar ne alemde olucak
Neden kabuğuyla birlikte? İbrahim saraçoğlı soğan kürün de ince kahve kabuğunu soyun diyorKızlar adetimin 2. Günü bugün yarin soğan kürüne başlıcam kabuğuyla birlikte yapicam 15 gün denicem sabahları içicem birde bunu deneyeyim bakayım nolcak zaten bu ayda ev taşıma derdimiz var temmuz ayı da öyle geçer.
canım bi kaç sitede okudum bende saraçoğlu tarifinde kök ve kabuğuyla birlikte yapılması gerekir yazılmış, ve saraçoğlunun farklı tariflerde soğan kürü tarifleri var kafam karıştı o yüzden sabit kaldım birde onun vitamini kabuk ve kökte sirkeli suda az bişey beklettim, sonra güzelce yıkadım kaynayan suda 5 dk soğanı kaynatıp içtim birde böyle denicem ben arkadaşımda kabuklu yapmış şuan kızı var.Neden kabuğuyla birlikte? İbrahim saraçoğlı soğan kürün de ince kahve kabuğunu soyun diyor
pazartesiye bişey kalmadı cnm az daha sabır.İdrar testi negatif çıkıyor sanırım sabırlı kalıp beklemeliyimhayırlısı inşallah olur. Pzt. Tekrar kan vericem bakalım kan değerleri ne olur
öyle tabi ki ama işte bi kere kan testinde bi kıpırtı oldu ya :) heycan yaptım. Halbu ki kendi kendime söz vermiştim adetim 10 gün geçene kadar test yapmıcam diye ama nerdeeeeeepazartesiye bişey kalmadı cnm az daha sabır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?