• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada 22 ve 23 haziranda ovülasyon testi pozitif çıktı. Değerlendirdik. Gebelik varsa kanda en erken ne zaman belli olur bilginiz var mı kızlar

Ben yumurtlama tarihinden 13 gün sonra öğrendim. 10 gün sonra çıkabiliyor bir ihtimal.
10. Günü bekleyim o zmn. Dizin belirtiniz var mıydı. Neden test yaptırdınız yanlış anlamayın bu ara bi kaç kişiden duydum 3. Hftada öğrenen. Genelde adetin geçmesi bekleniyorya merak ettim.

Bat a daha 13 gün var, yumurtlamayı tutturamadım telefondaki programa göre çünkü bayramda memleketteydim bi hafta ara verdim, bugün şansımızı denedik tutacağını sanmıyorum da işte sonuçta her türlü yapılıyor o meret :KK45:

Soğan kürünü nasıl yaptınız acaba bende mi başlasam
Adetim bittikten 2 gun sonra basladim. 2 su bardagi suyu kaynatiyorum kaynadiktan sonra bir tane soganin kabugunu soyup 4e boluyorum kaynamis suyun icerisine atiyorum. 5 dakika kayniyor. Sonra yaklasik 1 su bardagi su kaliyor. Ilik olunca iciyorum. Sizin kacinci denemenizdi. Ben aklimda kalmasin deneyeyim istedim yaz bitince doktora giderim olmazsa

Günaydın kızlar nasılsınız bu arada geçmiş bayramıniz tekrar kutlu olsun. Benim bu ayda bebiş yok dün gece regl oldum adet bittikten sonra soğan kurunu uygulayacağım.

Günaydın kızlar nasılsınız bu arada geçmiş bayramıniz tekrar kutlu olsun. Benim bu ayda bebiş yok dün gece regl oldum adet bittikten sonra soğan kurunu uygulayacağım.
Günaydın bi sonraki aya olur inş Böyle böyle geçiyo zaman. Tez vakitte bizimde bebişlerimiz olur inşallah

Bayram yaklastikca ben cok stres oldum ya :KK43: kimseyi gormek istemiyorum. Ya herkes hamile ya kucuk bebegi var.. bide herkes beni sikistiriyo niye cocugunuz yok, neyi dusunuyonuz, ozellikle esimin ailesi biz torun istiyoz diye baska bi konu konusulmuyo. Ne zaman oraya gitsek kayinvalidem komsunun bebegini getirip kucagima veriyo back cok tatli diye. Onlar oyle yapinca cok sinirleniyorum. Soylemedik kimseye calismalara basladigimizi zamani gelince olur kismet deyip gecistiriyoruz cunki desek calismalara basladik biliyoruz her dakka bize soracaklar varmi bisey diye. Bu sene bayram ve sonrasindaki 15ser gunluk aile ziyaretleri zehir bana :KK43: .. uzun yazdim ama kimseye diyemiyorum buraya yazinca rahatladim azicik...
al bizden de okadar aynı şeyleri ben yaşıyorum kimseye söylemedim çalışmalarıma başladık diye yoksa dediğingibi ohooo

kızlar bende 3 gün önce kırmızı kartı yiyenlerdenim haziranda hüsranla bitti inşallah temmuza kaldı hayaller vallahi bu sefer daha dikkatli olucam fazla ilişkide olmaya çalışacağım zaten 7-17 temmuz tatiliz o zamanı da değerlendiririz olsun ya inşallah kurban bayramına eşimin ailesine süpriz yapmak istiyorum onlar daha çok istiyor kızlar ellerimizi birleştirelim inşallah temmuzda kalanlardan oluruz

kızlar bende 3 gün önce kırmızı kartı yiyenlerdenim haziranda hüsranla bitti inşallah temmuza kaldı hayaller vallahi bu sefer daha dikkatli olucam fazla ilişkide olmaya çalışacağım zaten 7-17 temmuz tatiliz o zamanı da değerlendiririz olsun ya inşallah kurban bayramına eşimin ailesine süpriz yapmak istiyorum onlar daha çok istiyor kızlar ellerimizi birleştirelim inşallah temmuzda kalanlardan oluruz
Insallah verirsin mujdeyi :) ovulasyon testi kullanmiyorsan bi dene kesin gununden emin oluyorsun rahat oluyo icin;)

ya bende kararsızım bir alayım bir almayayım diyorum neyapıcam bilmiyorum bazıları yazmış hiç yapmayın çok kafana takılıyor diye
Ben bu ay ilk defa kullandim ne zaman yumurtladigimi kestiremiyorum akinti agri falan hic bisey olmuyo bende, biz takvime gore hareket ediyorduk ama icimde help bi erken mi gecmi yumurtladim gunu tuttumu diye bisey kaliyodu. Bu ay eminim gunu tuttu bakalim beklemedeyim ;)

Ben bu ay ilk defa kullandim ne zaman yumurtladigimi kestiremiyorum akinti agri falan hic bisey olmuyo bende, biz takvime gore hareket ediyorduk ama icimde help bi erken mi gecmi yumurtladim gunu tuttumu diye bisey kaliyodu. Bu ay eminim gunu tuttu bakalim beklemedeyim :KK66:
bende senin gibi takvimden bakıyordum ve hep arada kalıyordum acaba mı siye vir arkadaşım önerdi test al öyle bilinçli hareket et dedi sonra araştırmaya başladım bazıları al yap bazıları gerek yok çok kullandım tutmadı diyor bilemedim ve bugün reglimin son günü aslında alıp hemen başlamam lazım bakalım sende işe yarayacakmı eğer pozitif olursa hemen beni bilgilendir olmadı bir daha ki ay kesin denerim şans tabi senin ne zaman reglim

kızlar birde size birşey soracağım folik asit muhakkak kullanıyorsunuzdur acaba bedeninizde değişiklikler varmı meme ucu vs yani anneliğe hazırlayan bir takviye ama besin değerinde fakat benim son 3 aydır meme ucu kenarında şişlik var sanki bebişim olsa emzirmeye hazır gibiyim komik

Back