- 3 Ağustos 2016
- 1.324
- 2.370
- 83
- 32
Suzi sen ne yaptın cnm? Adet oldun mu? Kan verdin mi?Anladım canım ikimizinde hakkında hayırlısı olsun ne diyelim rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın bu mübarek günlerde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suzi sen ne yaptın cnm? Adet oldun mu? Kan verdin mi?Anladım canım ikimizinde hakkında hayırlısı olsun ne diyelim rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın bu mübarek günlerde
Yok canım hala adet olmadım oruç tuttuğum için gidip kan da veremiyorum bir kere idrar testimde negatifi gördüm ona da elim gitmiyor öyle işte sen ne yaptın ?Suzi sen ne yaptın cnm? Adet oldun mu? Kan verdin mi?
Ben daha hiçbişey yapmadım ya. Benim de elim gitmiyo niyeyse. Şu anda kasıklarım sızlıyo. Komple bi tarafım diyelim ayıptır söylemesi.Yok canım hala adet olmadım oruç tuttuğum için gidip kan da veremiyorum bir kere idrar testimde negatifi gördüm ona da elim gitmiyor öyle işte sen ne yaptın ?
Ben dayanamadım az önce bir de hassas erken gebelik testlerinden yaptım ve yine negatif daha da evde idrar testi yapmam ya moralim alt üst oldu adetim de ilk kez bu kadar geciktiBen daha hiçbişey yapmadım ya. Benim de elim gitmiyo niyeyse. Şu anda kasıklarım sızlıyo. Komple bi tarafım diyelim ayıptır söylemesi.
Ben de o yuzden yapmıyorum işte. Negatifi gorurum diye. Bende eskiden gecikmeler oluyodu ama düzene girmişti son bir aydır. Günü gününe oluyodum. Şimdi 5 gündür gecikti. Bulantım falan yok diye bebek yoktur diyorum. Olsa olurdu dimi?Ben dayanamadım az önce bir de hassas erken gebelik testlerinden yaptım ve yine negatif daha da evde idrar testi yapmam ya moralim alt üst oldu adetim de ilk kez bu kadar gecikti
Canım bazıları hiç belirti yaşamadan hamile de olabiliyor bulantı şart değil bence ... benim bir kaç gün adet ağrısı gibi ağrım oldu geçti adet olmadım başka da ne adet belirtisi ne de gebelik belirtisi var bugün gecikmenin 5. Günü oldu ya eğer hamile değilsem bir an önce adet olmak istiyorum çok yoruldum ((Ben de o yuzden yapmıyorum işte. Negatifi gorurum diye. Bende eskiden gecikmeler oluyodu ama düzene girmişti son bir aydır. Günü gününe oluyodum. Şimdi 5 gündür gecikti. Bulantım falan yok diye bebek yoktur diyorum. Olsa olurdu dimi?
Kan vermek orucu bozmaz canım vücuda giren şeyler bozar orucuYok canım hala adet olmadım oruç tuttuğum için gidip kan da veremiyorum bir kere idrar testimde negatifi gördüm ona da elim gitmiyor öyle işte sen ne yaptın ?
Adetinin kaçıncı günündesin cnm?Kızlar iki gündür idrardan sonra upuzun binakinti geldi iki kez bu vedi yumrtlma ile alakası olmayan bişey de mı bi de kasiklarim ağrıyor yeni mı yumurtluyorum acep? Ya da adet ya da en kötü su iltihap mı var bende
Ne bileyim ya Suzi. Aynen senin durumundayım ve batlarımız da aynıydı. Yani 20 haziran. Bu sızılar beni delirtecek ya. Kasıklarımda öyle bi sızı var ki sorma gitsin yani. Hiç böyle bişey yaşamamıştım ya.Canım bazıları hiç belirti yaşamadan hamile de olabiliyor bulantı şart değil bence ... benim bir kaç gün adet ağrısı gibi ağrım oldu geçti adet olmadım başka da ne adet belirtisi ne de gebelik belirtisi var bugün gecikmenin 5. Günü oldu ya eğer hamile değilsem bir an önce adet olmak istiyorum çok yoruldum ((
Ay bilmiyordum niyeyse aklımda böyle kalmış artıkKan vermek orucu bozmaz canım vücuda giren şeyler bozar orucu
Ay bilmiyordum niyeyse aklımda böyle kalmış artık
Kasık ağrısı da bir belirti Canım bir test yap gitsin ya negatif çıkarsa üzülüyorsun ağlıyorsun ama geçiyor .. ben Pazartesi'ye kadar olmazsam kan vericem öyle karar verdim eşimi de gereksiz heveslendirmek istemiyorum ama napayım niye böyle oldu bilmiyorumNe bileyim ya Suzi. Aynen senin durumundayım ve batlarımız da aynıydı. Yani 20 haziran. Bu sızılar beni delirtecek ya. Kasıklarımda öyle bi sızı var ki sorma gitsin yani. Hiç böyle bişey yaşamamıştım ya.
Yapamıycam malesef. Bayrama kadar bekliycem. Sonra direkt ultrasona giricem inşALLAHKasık ağrısı da bir belirti Canım bir test yap gitsin ya negatif çıkarsa üzülüyorsun ağlıyorsun ama geçiyor .. ben Pazartesi'ye kadar olmazsam kan vericem öyle karar verdim eşimi de gereksiz heveslendirmek istemiyorum ama napayım niye böyle oldu bilmiyorum
Ramazan da sadece baştan sadece 1 tane tutamadım kalan hepsini tuttum ergenliğe girdim gireli en fazla oruç tuttuğum sene oldu erkekler gibiyim
Ama bayram tatili girecek araya ultrason için beklemen gerebilir dayanabilcen mi ..Yapamıycam malesef. Bayrama kadar bekliycem. Sonra direkt ultrasona giricem inşALLAH
Hiç bilmiyorum ki. InşALLAH sabr ederim. Edemezsem yine teste kalacak işim. HayırlısıAma bayram tatili girecek araya ultrason için beklemen gerebilir dayanabilcen mi ..
Kız bende valla ergnenlikten bu yana ilk defa bu kadar çok tuttum hepsini yuttum bu sene bakıyorum bakıyorum gelen giden yok iyi oldu yine de kazam yok en azından bu senedeRamazan da sadece baştan sadece 1 tane tutamadım kalan hepsini tuttum ergenliğe girdim gireli en fazla oruç tuttuğum sene oldu erkekler gibiyim