• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar meraba benim bat 20 hazirandı adetim 2 gün gecikince evde normal bir idrar test yaptım negatifti daha sonra adetim 3 gün gecikince bir test daha yaptım bu defa şu ultra hassas testlerden ve yine koca bir negatif ya adetim 1-2 gün oynardı ama bu kadar değildi acaba Ramazan etkisi ile mi oldu bilmiyorum sorum ise acilde yarın gidip kan testi mi versem yoksa beklesem mi ?

Kızlar meraba benim bat 20 hazirandı adetim 2 gün gecikince evde normal bir idrar test yaptım negatifti daha sonra adetim 3 gün gecikince bir test daha yaptım bu defa şu ultra hassas testlerden ve yine koca bir negatif ya adetim 1-2 gün oynardı ama bu kadar değildi acaba Ramazan etkisi ile mi oldu bilmiyorum sorum ise acilde yarın gidip kan testi mi versem yoksa beklesem mi ?
Bi kan testi ver istersen cnm. InşALLAH hayırlısı olur

Bende de bu ay olmadı. Dün adet oldum :kızgın::KK43:
Ya bende bir haftaya tatile gidicem eğer bebek yoksa bir an önce adet olmam lazım yoksa 1 yıldır beklediğim tatil zehir olcak :kızgın:en azından rahatlamışsındır sende diğer aya inşallah olur canım

Selam kızlar
Ben geçen hafta doktora gittim ve inofolic combi +femara kullanımı sonucu yumurta 23mm olmuştu .Cuma günü öğlende çatlatma iğnesi vuruldum, cumartesi gecesi ilişki oldu fakat bugün gündüz kahverengi lekenmeler oldu , Doktora yazdım hemen progesteron başla dedi.
Sizce durum nedir ?

Ya bende bir haftaya tatile gidicem eğer bebek yoksa bir an önce adet olmam lazım yoksa 1 yıldır beklediğim tatil zehir olcak :kızgın:en azından rahatlamışsındır sende diğer aya inşallah olur canım
Neden geciktiğimi anlamadım sadece Suzi. Bir problemim olsun istemiyorum :KK43: evet rahatladım o ayrı bişey. Ama bu gecikmeler beni sinir ediyo. :kızgın: Sen kan vermedin mi cnm?

Selam kızlar
Ben geçen hafta doktora gittim ve inofolic combi +femara kullanımı sonucu yumurta 23mm olmuştu .Cuma günü öğlende çatlatma iğnesi vuruldum, cumartesi gecesi ilişki oldu fakat bugün gündüz kahverengi lekenmeler oldu , Doktora yazdım hemen progesteron başla dedi.
Sizce durum nedir ?
Kahverengi akıntı adet zamanlarında yerleşme kanaması gibi olur ama anladığım kadarıyla sizin bata daha var. O yuzden bi anlam veremedim

Benimkide hamile Aynı durumdayız. Kuzenler hamile. İş yerindekiler hamile. Kıskanmıyorum asla. Ama sinirlerim bozuluyor ister istemez. Ben istiyoken hepsi birden hamile kaldı. Hergün başka konu açılmıyo. Nası oluruna bırakıp unutuyum. Alıp başımı gitmem lazım buralardan
Benim de oyle:(dün bayrama gittik biri ikiz digurmus biri de dogurmak üzere benden de kaç yaş küçükler. Rabbim bize de yasatsin insallah

Canım, sen bana şu tüplerin röntgen kağıdını özelden atarmısın. Bana da 2si de açık ama üşütmüşsün diye çok zayıf geçiriyor spermi diyor. Ben seninkine bakıyım benziyomu benim röntgenime. Elimde değil benimki hastanede. Ama hatırlıyorum biraz. Röntgeni yapan başka doktordu(kendi doktorum yönlendirmişti) o her şey yolunda 2si de açık dedi. Ben sevindim şükr ettim. Kağdımı alıp doktoruma gosterdim. O da sana yalnış söylemiş. Tam olarak açık değil.sızdırıyo sadece dedi. Tüm dünyam yıkıldı ya :KK43:[/QUOT
14 aylık evliyim cnm çocuk olmadı hiç tüm testlerim iyi çıktı eşiminde iyi sprem sonuçları, tek sorun var benim sağ tüp komple kapalı solda çok az bişey açık 6 ay denicez işte olmazsa doktor tüp bebek dedi
Canim doktor benden de rahim içi filmi istedi.ama ben 6.ayi da deneyeyim öyle yapayım diye düşündüm çok agriliymis diye.adetlerin düzenli mi cnm

Canim doktor benden de rahim içi filmi istedi.ama ben 6.ayi da deneyeyim öyle yapayım diye düşündüm çok agriliymis diye.adetlerin düzenli mi cnm
Ben yaptırdım. Agrılı ama cabuk bitiyo. Yani ben yaptırdıysam her kes yaptırır

Neden geciktiğimi anlamadım sadece Suzi. Bir problemim olsun istemiyorum :KK43: evet rahatladım o ayrı bişey. Ama bu gecikmeler beni sinir ediyo. :kızgın: Sen kan vermedin mi cnm?
Ya inşallah sadece stres kaynaklı gecikmedir başka bir problem olmaz birde Ramazan nedeniyle vücut biraz güçsüz kalıyor ondan da gecikmiş olabilir :KK43: Yok Canım kan vermedim adet olmadım çok korkuyorum iki idrar testimde negatif çıktı üzülüyorum bir de

Kızlar benimde adetim henüz bir gün geçti umut ediyorum biyandan biyandan da çok taktığım için gecikmisse diye umutlanmiyorum sizi takip ediyorum sürekli ama yazmak için hamile kalmayi bekliyodum belirtileri yazarım sevincimi paylaşırım diye ama henüz beklemedeyim gerçekten en zoru bu beklemek üstelik hiç bi belirti yok şuan ne adete dair ne hamilelige:(

Kahverengi akıntı adet zamanlarında yerleşme kanaması gibi olur ama anladığım kadarıyla sizin bata daha var. O yuzden bi anlam veremedim
Bende hiçbir anlam veremiyorum kafam karıştı Yarın test yaptırıcam ama ümitli değilim

Ya inşallah sadece stres kaynaklı gecikmedir başka bir problem olmaz birde Ramazan nedeniyle vücut biraz güçsüz kalıyor ondan da gecikmiş olabilir :KK43: Yok Canım kan vermedim adet olmadım çok korkuyorum iki idrar testimde negatif çıktı üzülüyorum bir de
InşALLAH cnm. Bende nabothi kistleri varmış bu ay ultrasonda gordu doktor. Önemsiz dedi ama ondan olabilirmi gecikme?

Âdetlerim düzenli cnm sıkıntı yok o konuda, hsg filmide adet sancısı gibi bir ağrı oluyor ağrı kesici içince geçiyor cnm korkmana gerek yok

Selam kızlar herkese iyi bayramlar. Bu aydan sonra bende doktora gitmeyi planliyorum. Doktor secimini neye gore yapiyorsunuz

Back