- 3 Ağustos 2016
- 1.324
- 2.370
- 83
- 32
Hatırladım evet. 49.gun olmuş. Çok yani. Bi Daha yapmadın mı test? Ultrasona falan girseydin.Bi kaç gün öncede konuşmuştuk cnaim hatırlarsan gebelik testi yapmıştım 49. Gundeyim şimdi hala gelen giden yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatırladım evet. 49.gun olmuş. Çok yani. Bi Daha yapmadın mı test? Ultrasona falan girseydin.Bi kaç gün öncede konuşmuştuk cnaim hatırlarsan gebelik testi yapmıştım 49. Gundeyim şimdi hala gelen giden yok
verdim yine negatif bu ay foss cikti yani adet de olamadimHatırladım evet. 49.gun olmuş. Çok yani. Bi Daha yapmadın mı test? Ultrasona falan girseydin.
Bi kan testi ver istersen cnm. InşALLAH hayırlısı olurKızlar meraba benim bat 20 hazirandı adetim 2 gün gecikince evde normal bir idrar test yaptım negatifti daha sonra adetim 3 gün gecikince bir test daha yaptım bu defa şu ultra hassas testlerden ve yine koca bir negatif ya adetim 1-2 gün oynardı ama bu kadar değildi acaba Ramazan etkisi ile mi oldu bilmiyorum sorum ise acilde yarın gidip kan testi mi versem yoksa beklesem mi ?
Bende de bu ay olmadı. Dün adet oldumEvt negatifti hatta perşembe kan
verdim yine negatif bu ay foss cikti yani adet de olamadim
Ya bende bir haftaya tatile gidicem eğer bebek yoksa bir an önce adet olmam lazım yoksa 1 yıldır beklediğim tatil zehir olcak en azından rahatlamışsındır sende diğer aya inşallah olur canımBende de bu ay olmadı. Dün adet oldum
Neden geciktiğimi anlamadım sadece Suzi. Bir problemim olsun istemiyorum evet rahatladım o ayrı bişey. Ama bu gecikmeler beni sinir ediyo. Sen kan vermedin mi cnm?Ya bende bir haftaya tatile gidicem eğer bebek yoksa bir an önce adet olmam lazım yoksa 1 yıldır beklediğim tatil zehir olcak en azından rahatlamışsındır sende diğer aya inşallah olur canım
Kahverengi akıntı adet zamanlarında yerleşme kanaması gibi olur ama anladığım kadarıyla sizin bata daha var. O yuzden bi anlam veremedimSelam kızlar
Ben geçen hafta doktora gittim ve inofolic combi +femara kullanımı sonucu yumurta 23mm olmuştu .Cuma günü öğlende çatlatma iğnesi vuruldum, cumartesi gecesi ilişki oldu fakat bugün gündüz kahverengi lekenmeler oldu , Doktora yazdım hemen progesteron başla dedi.
Sizce durum nedir ?
Benim de oyledün bayrama gittik biri ikiz digurmus biri de dogurmak üzere benden de kaç yaş küçükler. Rabbim bize de yasatsin insallahBenimkide hamile Aynı durumdayız. Kuzenler hamile. İş yerindekiler hamile. Kıskanmıyorum asla. Ama sinirlerim bozuluyor ister istemez. Ben istiyoken hepsi birden hamile kaldı. Hergün başka konu açılmıyo. Nası oluruna bırakıp unutuyum. Alıp başımı gitmem lazım buralardan
Canım, sen bana şu tüplerin röntgen kağıdını özelden atarmısın. Bana da 2si de açık ama üşütmüşsün diye çok zayıf geçiriyor spermi diyor. Ben seninkine bakıyım benziyomu benim röntgenime. Elimde değil benimki hastanede. Ama hatırlıyorum biraz. Röntgeni yapan başka doktordu(kendi doktorum yönlendirmişti) o her şey yolunda 2si de açık dedi. Ben sevindim şükr ettim. Kağdımı alıp doktoruma gosterdim. O da sana yalnış söylemiş. Tam olarak açık değil.sızdırıyo sadece dedi. Tüm dünyam yıkıldı ya [/QUOT
Canim doktor benden de rahim içi filmi istedi.ama ben 6.ayi da deneyeyim öyle yapayım diye düşündüm çok agriliymis diye.adetlerin düzenli mi cnm14 aylık evliyim cnm çocuk olmadı hiç tüm testlerim iyi çıktı eşiminde iyi sprem sonuçları, tek sorun var benim sağ tüp komple kapalı solda çok az bişey açık 6 ay denicez işte olmazsa doktor tüp bebek dedi
Ben yaptırdım. Agrılı ama cabuk bitiyo. Yani ben yaptırdıysam her kes yaptırırCanim doktor benden de rahim içi filmi istedi.ama ben 6.ayi da deneyeyim öyle yapayım diye düşündüm çok agriliymis diye.adetlerin düzenli mi cnm
Ya inşallah sadece stres kaynaklı gecikmedir başka bir problem olmaz birde Ramazan nedeniyle vücut biraz güçsüz kalıyor ondan da gecikmiş olabilir Yok Canım kan vermedim adet olmadım çok korkuyorum iki idrar testimde negatif çıktı üzülüyorum bir deNeden geciktiğimi anlamadım sadece Suzi. Bir problemim olsun istemiyorum evet rahatladım o ayrı bişey. Ama bu gecikmeler beni sinir ediyo. Sen kan vermedin mi cnm?
Bende hiçbir anlam veremiyorum kafam karıştı Yarın test yaptırıcam ama ümitli değilimKahverengi akıntı adet zamanlarında yerleşme kanaması gibi olur ama anladığım kadarıyla sizin bata daha var. O yuzden bi anlam veremedim
InşALLAH cnm. Bende nabothi kistleri varmış bu ay ultrasonda gordu doktor. Önemsiz dedi ama ondan olabilirmi gecikme?Ya inşallah sadece stres kaynaklı gecikmedir başka bir problem olmaz birde Ramazan nedeniyle vücut biraz güçsüz kalıyor ondan da gecikmiş olabilir Yok Canım kan vermedim adet olmadım çok korkuyorum iki idrar testimde negatif çıktı üzülüyorum bir de
Âdetlerim düzenli cnm sıkıntı yok o konuda, hsg filmide adet sancısı gibi bir ağrı oluyor ağrı kesici içince geçiyor cnm korkmana gerek yokCanim doktor benden de rahim içi filmi istedi.ama ben 6.ayi da deneyeyim öyle yapayım diye düşündüm çok agriliymis diye.adetlerin düzenli mi cnm
Iyi geceler cnm nerde yaşıyorsun ben doktor seçimimi arkadaşımın tavsiyesi üzerine yaptım çok memnun kaldım.Selam kızlar herkese iyi bayramlar. Bu aydan sonra bende doktora gitmeyi planliyorum. Doktor secimini neye gore yapiyorsunuz