Diger adet zamanima gore daha degisik durumlardayim ama tam bilemiyorum. Evde normal test var erken gebelik yok malesefBişey hissediyomusun? Erken gebelik testi yapabilirsin dayanamıyorsan. Ama adetinin geçmesini beklesen daha iyi olur sanki
Onu yap o zaman. Varsa cıkar belki. Yaparsan bana da haber verDiger adet zamanima gore daha degisik durumlardayim ama tam bilemiyorum. Evde normal test var erken gebelik yok malesef
Canim akintinda bi degisiklik oldumu? Benim iki gundur ceşme gibi olmus da adetime daha 1 hafta varBayramda adet gunum. Eger bayramda olmazsam bayram sonu kan testi yaptiracagim zaten ama merak ediyorum iste yapsam mi bilemedim
Yaptn mi testi.Akintim fazla ama suan sonuc negatif. Ama ben inaniyorum pozitife donecek
Kız resmini atsana bakalımAkintim fazla ama suan sonuc negatif. Ama ben inaniyorum pozitife donecek
Insallah canim benimYaptn mi testi.Hayirlisi insallah canm bnim adetimde 30 haziranda.11 temmuz dogum gunum Insallah en buyuk hediyem olur
uygulamadan giriyorum canim resim yukleyemiyorumKız resmini atsana bakalım
Tamam cnmInsallah canim benim
uygulamadan giriyorum canim resim yukleyemiyorum
bence bekle cnm bi kaç gün dahaKizlar adete 2 gun kaldi catlatma ignesinin uzerinden de 12 gun gecti bir test yapsam mi ki ?
sakin ol ve bekle cnm azcık sabır kafana takmadanBayramda adet gunum. Eger bayramda olmazsam bayram sonu kan testi yaptiracagim zaten ama merak ediyorum iste yapsam mi bilemedim
Ah tatlm kiyamam...Bi tek sen degilsinki bnde ayni dertten muzdaribim.Bizde yarin bayram tatiline gidicz.Iki gorumcemde gecen ay dogum yapti.Kaynanam dakika basi arayip kendilerini ve bebeklerini soruyo.Moralim bozuluyorBayram yaklastikca ben cok stres oldum yakimseyi gormek istemiyorum. Ya herkes hamile ya kucuk bebegi var.. bide herkes beni sikistiriyo niye cocugunuz yok, neyi dusunuyonuz, ozellikle esimin ailesi biz torun istiyoz diye baska bi konu konusulmuyo. Ne zaman oraya gitsek kayinvalidem komsunun bebegini getirip kucagima veriyo back cok tatli diye. Onlar oyle yapinca cok sinirleniyorum. Soylemedik kimseye calismalara basladigimizi zamani gelince olur kismet deyip gecistiriyoruz cunki desek calismalara basladik biliyoruz her dakka bize soracaklar varmi bisey diye. Bu sene bayram ve sonrasindaki 15ser gunluk aile ziyaretleri zehir bana .. uzun yazdim ama kimseye diyemiyorum buraya yazinca rahatladim azicik...
Bende sana kiyamam canimAh tatlm kiyamam...Bi tek sen degilsinki bnde ayni dertten muzdaribim.Bizde yarin bayram tatiline gidicz.Iki gorumcemde gecen ay dogum yapti.Kaynanam dakika basi arayip kendilerini ve bebeklerini soruyo.Moralim bozuluyor.Banada surekli yok mu bebis doktora gitmedinz mi diye hep soruyolar.Gidince komsularda hep sorucakk Offfff
Seni cok iyi anliyorm cnm.Bndede oyle.Bide bn kaynanmla yasiyormm.Ďsüsün artik.Sarinrm sn ayrisnBende sana kiyamam canimAllah sabir versin bizede hemencecik bitsin bu ziyaretler benim gorumceminde cocugu yok. Onun hakkinda konu acilinca daha erken olur deyip kestirip atiyolar uc yillik evli. Bana daha bir aylik gelindim basladilar torun istiyoruz diye..
M MrsRed K Kayra2021
Ikinize de tavsiye. Kaynanalarınıza deyin ki "Bu bebekleri (yeni dogan ve dogacak olan) biraz buyut de sonra bizim bebegimize bakarsin diye bekliom." Gulun gecin bi de. Evrene pozitif enerji yayiyoz tamam mi gencler?
Bu arada illa gebelikle alakali demiyorum ama bise sorcam. Zamansiz bir akintim var beyaz ve kremsi. Ovulasyondan 5 gün gecti. Adete 11 gün kaldi. Beyaz ve kremsi akinti ne demek ya? Üşüttüm mü acaba? Üşümedim de hiç ya?
Evet canim ayri yasiyorum hatta farkli sehirlerde.. ama bu konuda cok hassasim sanirim ozellikle son zamanlarda ya bebegim olmazsa diye korkmaya basladim..Seni cok iyi anliyorm cnm.Bndede oyle.Bide bn kaynanmla yasiyormm.Ďsüsün artik.Sarinrm sn ayrisn
Bu zamana kadar hep oyle dedik olunca haber veririz deyip gulup gectik ama bu ara cok hassasim iste.M MrsRed K Kayra2021
Ikinize de tavsiye. Kaynanalarınıza deyin ki "Bu bebekleri (yeni dogan ve dogacak olan) biraz buyut de sonra bizim bebegimize bakarsin diye bekliom." Gulun gecin bi de. Evrene pozitif enerji yayiyoz tamam mi gencler?
Bu arada illa gebelikle alakali demiyorum ama bise sorcam. Zamansiz bir akintim var beyaz ve kremsi. Ovulasyondan 5 gün gecti. Adete 11 gün kaldi. Beyaz ve kremsi akinti ne demek ya? Üşüttüm mü acaba? Üşümedim de hiç ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?