Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bişey hissediyomusun? Erken gebelik testi yapabilirsin dayanamıyorsan. Ama adetinin geçmesini beklesen daha iyi olur sanki
Diger adet zamanima gore daha degisik durumlardayim ama tam bilemiyorum. Evde normal test var erken gebelik yok malesef

Bayramda adet gunum. Eger bayramda olmazsam bayram sonu kan testi yaptiracagim zaten ama merak ediyorum iste yapsam mi bilemedim

Bayramda adet gunum. Eger bayramda olmazsam bayram sonu kan testi yaptiracagim zaten ama merak ediyorum iste yapsam mi bilemedim
Canim akintinda bi degisiklik oldumu? Benim iki gundur ceşme gibi olmus da adetime daha 1 hafta var

Akintim fazla ama suan sonuc negatif. Ama ben inaniyorum pozitife donecek

Ağustosun ilk haftası eşimin yıllık izni, tatile çıkmak istiyor, bana bugün diyor ki ara verelim çocuk çalışmalarına, hamile kalırsan ilk haftalar diye tatile çıkmazsın sen, hem kızdım hem üzüldüm, 4 aydır kalamıyorum o zaman da kalamam diye düşünüyorum aslında ama neden bu kadar odun bu erkekler, ben evlat sahibi olmak için bin tatili feda ederim, garipler ya

Bayram yaklastikca ben cok stres oldum ya kimseyi gormek istemiyorum. Ya herkes hamile ya kucuk bebegi var.. bide herkes beni sikistiriyo niye cocugunuz yok, neyi dusunuyonuz, ozellikle esimin ailesi biz torun istiyoz diye baska bi konu konusulmuyo. Ne zaman oraya gitsek kayinvalidem komsunun bebegini getirip kucagima veriyo back cok tatli diye. Onlar oyle yapinca cok sinirleniyorum. Soylemedik kimseye calismalara basladigimizi zamani gelince olur kismet deyip gecistiriyoruz cunki desek calismalara basladik biliyoruz her dakka bize soracaklar varmi bisey diye. Bu sene bayram ve sonrasindaki 15ser gunluk aile ziyaretleri zehir bana .. uzun yazdim ama kimseye diyemiyorum buraya yazinca rahatladim azicik...

Ah tatlm kiyamam...Bi tek sen degilsinki bnde ayni dertten muzdaribim.Bizde yarin bayram tatiline gidicz.Iki gorumcemde gecen ay dogum yapti.Kaynanam dakika basi arayip kendilerini ve bebeklerini soruyo.Moralim bozuluyor .Banada surekli yok mu bebis doktora gitmedinz mi diye hep soruyolar.Gidince komsularda hep sorucakk Offfff

Bende sana kiyamam canim Allah sabir versin bizede hemencecik bitsin bu ziyaretler benim gorumceminde cocugu yok. Onun hakkinda konu acilinca daha erken olur deyip kestirip atiyolar uc yillik evli. Bana daha bir aylik gelindim basladilar torun istiyoruz diye..

Seni cok iyi anliyorm cnm.Bndede oyle.Bide bn kaynanmla yasiyormm.Ďsüsün artik.Sarinrm sn ayrisn

M MrsRed K Kayra2021
Ikinize de tavsiye. Kaynanalarınıza deyin ki "Bu bebekleri (yeni dogan ve dogacak olan) biraz buyut de sonra bizim bebegimize bakarsin diye bekliom." Gulun gecin bi de. Evrene pozitif enerji yayiyoz tamam mi gencler?
Bu arada illa gebelikle alakali demiyorum ama bise sorcam. Zamansiz bir akintim var beyaz ve kremsi. Ovulasyondan 5 gün gecti. Adete 11 gün kaldi. Beyaz ve kremsi akinti ne demek ya? Üşüttüm mü acaba? Üşümedim de hiç ya?

Bende de olmuştu o akıntı doktorum enfeksiyon demişti canım, bol su içerek ve gynomax fitil ile geçti. Ah kaynana ve elti laftan anlamaz ve düşünmez, görmez ve duymaz olmaya çalışıyorum işte.

Seni cok iyi anliyorm cnm.Bndede oyle.Bide bn kaynanmla yasiyormm.Ďsüsün artik.Sarinrm sn ayrisn
Evet canim ayri yasiyorum hatta farkli sehirlerde.. ama bu konuda cok hassasim sanirim ozellikle son zamanlarda ya bebegim olmazsa diye korkmaya basladim..

Bu zamana kadar hep oyle dedik olunca haber veririz deyip gulup gectik ama bu ara cok hassasim iste.
Akinti bi gunluk biseyse takilma canim. Arada beyaz akintim benim de olur ama ustunde durmadim hic..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…