- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 38
zaten genelde istemeyenlerde oluyor bu hamilelik, hayır anlamıyorum madem istemiyorsun neden tedbirini almıyorsun bende bunu anlamıyorum.Hamilelik istemeyen bi arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrendim.. Yavaş yavaş tükendim artık.
Aynı bu konuya benzer bende de bişey olmuştu. Ama kader kısmet işleri bunlar. Bir arkadaşım ben nişanlıyken sevgilisi bile yoktu ve halinden memnundu. Amaan ne evlenmesi diyodu. Ben 1 yıl nişanlı kaldım. O arada o kız sevgili buldu evlendi şimdi çocuğu da var.Hamilelik istemeyen bi arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrendim.. Yavaş yavaş tükendim artık.
Ben istemediklerine inanmıyorum istemeyen adam korunur sonuçta dışarıya öyle yansıtıyorlar bizde olmuyor diye herkese anlatıyoruzHamilelik istemeyen bi arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrendim.. Yavaş yavaş tükendim artık.
Valla canım oruçtan dolayı anlayamıyorum ama hiç bir belirtim Yok ne adet belirtisi ne de gebelik .. her ay ikisini de yaşıyordum tabi sonu hüsrandıBenim de bat 20 haziran. Belirtilerin var mı cnm?
Bu ay herkes erken erken gördü kırmızıları.Ve 2 gün önceden adet oldum...
Hamilelik istemiyodum diye kesinlikle ayak yapıyorlar. Kim bilir kaç aylardır uğraşıyorlardır. Sadece dillendirmiyorlar, paylaşmıyorlar bizim gibi. İstemiyormuşmuş, yalan!Hamilelik istemeyen bi arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrendim.. Yavaş yavaş tükendim artık.
Benim günlerdir göğüs uçlarım ağrıyodu dokunduğumda. Şimdi geçti biraz. (adet olurken hiç olmaz bende böyle) Kasıkta ağrılar oluyo bazen. Bide ben ilişkiden 3-4 gün sonra çok fena bel ağrısı çektim. Tıpkı adet ağrısı gibi. Hatta gidip bakıyodum adet mi oldum diye. 2-3 gun sonra yine aynı ağrılar oldu. Anlamadım. Şimdi adet günümü bekliyorum. Çok umudum yok ama ALLAH kerim.Valla canım oruçtan dolayı anlayamıyorum ama hiç bir belirtim Yok ne adet belirtisi ne de gebelik .. her ay ikisini de yaşıyordum tabi sonu hüsrandıbenim bir de her adet öncesi göğüslerim şişer ağrırdı o yok bu ay bakalım iki gün daha sabır . Senin var mı belirtin
Belirtiler bukadar erken başlamaz canım panik yapmadan regli bekle geciktikten sonra oluşuyor belirtileryanlız nedense sık sık idrara çıkmam var şimdi siz enfeksiyonda olabilirs diyebilirsiniz ama değil birde hiç iştahım yok göğüslerim acıyor ne biliyim daha reglime koskoca 10 gün var gebelik belirtilerinde de sıksık idrar ve iştahsızlık olurmuş acaba mı diyorum ? bir yanım da heveslenme bak yine hüsran olursun diyorum
Ya evet Allah Kerim benim de Umudum az ama içimde küçükte olsa bir umut var :) tabiki hayırlısı inşallah bu mübarek günlerde rabbim yüzümüzü güldürürBenim günlerdir göğüs uçlarım ağrıyodu dokunduğumda. Şimdi geçti biraz. (adet olurken hiç olmaz bende böyle) Kasıkta ağrılar oluyo bazen. Bide ben ilişkiden 3-4 gün sonra çok fena bel ağrısı çektim. Tıpkı adet ağrısı gibi. Hatta gidip bakıyodum adet mi oldum diye. 2-3 gun sonra yine aynı ağrılar oldu. Anlamadım. Şimdi adet günümü bekliyorum. Çok umudum yok ama ALLAH kerim.
Bende de şişlik yok. Ama bende göğüslerimde iyi huylu kitleler var. Kist yani. Ondan olabilir mi?Ya evet Allah Kerim benim de Umudum az ama içimde küçükte olsa bir umut var :) tabiki hayırlısı inşallah bu mübarek günlerde rabbim yüzümüzü güldürür.. göğüs ucu hassasiyeti hafif bende de var ama şişlik ağrı Yok bu defa
O kistler hakkında pek bilgim Yok ama adet öncesi şişip su toplayıp göğüste ağrı yaptıklarını duymuştum ama ucunda değilde genelinde.. ya canım ben 8 aydır deniyorum bence belirtilere takılmayıp reglinin gecikmesini beklemek lazım çünkü psikolojik olarak belirtileri vücudumuzda fazlasıyla hissediyoruzBende de şişlik yok. Ama bende göğüslerimde iyi huylu kitleler var. Kist yani. Ondan olabilir mi?
Valla bende anlamadım yumurtalama döneminden sonra bir gün bile aklımdan çıkmıyor sonra da bata kadar gün sayma ..Öyle canım da o da yalan bence. Bir kere istedikten sonra nasıl aman çok istiyordum sonra düşünmedim o ay oldum oluyor onu da anlamıyorum. Nasıl kafadan atılabilir ki istenen bir düşünce. Töbe yarabbim sen sabır ver
Aynen adet ve yumurtlama doneminde uzaklassamda yumurtlama doneminden sonra 15 gun gun sayiyorum. Dayanamiyorum. Bu ay yapmicam soz :)))Valla bende anlamadım yumurtalama döneminden sonra bir gün bile aklımdan çıkmıyor sonra da bata kadar gün sayma ..
Olabilir. Ben bilmiyodum. Ama cok istiyoruz diye hep kaçıyo bizden. Ben her Namazda dua ediyorum. Her ay hüsran. 2 yıl olacak temmuzda. Ve cok istiyorum. En cokta birilerinin bana acımasını acıyarak bakmasını istemiyorum ki, yapıyolar. Cok bunaldımO kistler hakkında pek bilgim Yok ama adet öncesi şişip su toplayıp göğüste ağrı yaptıklarını duymuştum ama ucunda değilde genelinde.. ya canım ben 8 aydır deniyorum bence belirtilere takılmayıp reglinin gecikmesini beklemek lazım çünkü psikolojik olarak belirtileri vücudumuzda fazlasıyla hissediyoruz(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?