Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sabah ilk idrarla test yaptım pembe oldu diğer taraf ama hafif dağılmış şekilde adete aaltı gün var bugün kan vermeyi düşünüyorum
''Pembe oldu diğer taraf'' tabirini anlamadım. ''Silik ikinci çizgi'' mi çıktı yani?
Fotoğraf atsana bize?

Kizlar ben regl oldum. Hemde 3 gun once!! Neden bu kdr erken oldu anlamadim. Dun belliydi ama ağrımdan

Kizlar ben regl oldum. Hemde 3 gun once!! Neden bu kdr erken oldu anlamadim. Dun belliydi ama ağrımdan

Benim de reglden 4 gün önce minik bi damla geldi bu ay, herkes yerleşme kanaması olabileceği konusunda uyardı beni ama dün tam da beklenen adet günümde oldum bu ay da nasip değilmiş..

M MrsRed ve _citygirl_ evet kizlar hepimiz ayni gunlerdeyiz. Bu ay ovulasyonlada takip etmistim halbuki. ben bubay sogan kuru uygulamayi dusunuyorum. Birdahaki ay kismet bakalim.

Benim çikolata kistim var o yüzden kürler yasak canım, aklıma geldikçe kuru incir ve keçiboynuzu pekmezi yiyorum faydası var mı bilemem ama kolay hastalanmıyorum bu sayede ve ovülasyon günü hesaplama olayı beni strese sokuyor o yüzden gün aşırı ilişkiye odaklanmaya çalışıyoruz, inşallah temmuzda güzel haberler verenlerden oluruz biz de..

Cikolata kisti icinde sogan kurunu oneriyolar ozellikle. Ne gibi etki yapiyomus kurler ? Insallah temmuz bizim ayimiz olsun :)

Cikolata kisti icinde sogan kurunu oneriyolar ozellikle. Ne gibi etki yapiyomus kurler ? Insallah temmuz bizim ayimiz olsun :)

Doktorum çikolata kistinin patlaması halinde rahme zarar verebileceğini ve bu kürlerin o yönden tehlikeli olduğunu belirtti canım, ki zaten ben hali hazırda gastrit hastasıyım midemi delerim maazallah soğan kürüyle, kürsüz filan deniyoruz bakalım henüz 4.ayımız

ya kızlar benim şuan şiddetli kasık ağrım var, arada sırada belime vuruyor. doğurgan dönemi iyi değerlendirdim ama bilmiyorum hayırlısı

Anladim canim. Valla bende de kistler var ama cikolata demediler. Yalniz 4 saattir oyle bir regl sancisi cektim ki 2 agri kesiciyle yerlerde surunuyodum. Henuz gecti gozumu acabildim. Bu ay doktora gitmeyi dusunuyorum kizlar 3. Gun mu gitmek gerekiyo bunun icin.

M MrsRed ve _citygirl_ evet kizlar hepimiz ayni gunlerdeyiz. Bu ay ovulasyonlada takip etmistim halbuki. ben bubay sogan kuru uygulamayi dusunuyorum. Birdahaki ay kismet bakalim.
Insallah birdahaki ay nasip olur bizede canim benim adet günü bugun henüz olmadim antibiyotigin etkisi var sanirim bizde birdahaki ay tatile gitmeyi düşünüyoruz birde orda deneyelim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…