''Pembe oldu diğer taraf'' tabirini anlamadım. ''Silik ikinci çizgi'' mi çıktı yani?Kızlar sabah ilk idrarla test yaptım pembe oldu diğer taraf ama hafif dağılmış şekilde adete aaltı gün var bugün kan vermeyi düşünüyorum
Seninle gunlerimiz ayniydi dimi kiz bende gecen ay 3gun onceden oldum benimde karnım agrimaya başladı yarin olurum kesin bidahaki aya kaldik artıkKizlar ben regl oldum. Hemde 3 gun once!! Neden bu kdr erken oldu anlamadim. Dun belliydi ama ağrımdan
Kizlar ben regl oldum. Hemde 3 gun once!! Neden bu kdr erken oldu anlamadim. Dun belliydi ama ağrımdan
M MrsRed ve_citygirl_ evet kizlar hepimiz ayni gunlerdeyiz. Bu ay ovulasyonlada takip etmistim halbuki. ben bubay sogan kuru uygulamayi dusunuyorum. Birdahaki ay kismet bakalim.
Cikolata kisti icinde sogan kurunu oneriyolar ozellikle. Ne gibi etki yapiyomus kurler ? Insallah temmuz bizim ayimiz olsun :)Benim çikolata kistim var o yüzden kürler yasak canım, aklıma geldikçe kuru incir ve keçiboynuzu pekmezi yiyorum faydası var mı bilemem ama kolay hastalanmıyorum bu sayede ve ovülasyon günü hesaplama olayı beni strese sokuyor o yüzden gün aşırı ilişkiye odaklanmaya çalışıyoruz, inşallah temmuzda güzel haberler verenlerden oluruz biz de..
Cikolata kisti icinde sogan kurunu oneriyolar ozellikle. Ne gibi etki yapiyomus kurler ? Insallah temmuz bizim ayimiz olsun :)
Kan sonucun ne oldu cevap vermemişsin merak içerisindeyim :)Kızlar sabah ilk idrarla test yaptım pembe oldu diğer taraf ama hafif dağılmış şekilde adete aaltı gün var bugün kan vermeyi düşünüyorum
Anladim canim. Valla bende de kistler var ama cikolata demediler. Yalniz 4 saattir oyle bir regl sancisi cektim ki 2 agri kesiciyle yerlerde surunuyodum. Henuz gecti gozumu acabildim. Bu ay doktora gitmeyi dusunuyorum kizlar 3. Gun mu gitmek gerekiyo bunun icin.Doktorum çikolata kistinin patlaması halinde rahme zarar verebileceğini ve bu kürlerin o yönden tehlikeli olduğunu belirtti canım, ki zaten ben hali hazırda gastrit hastasıyım midemi delerim maazallah soğan kürüyle, kürsüz filan deniyoruz bakalım henüz 4.ayımız
Kesin bende yarın olucam...Bu saatte şimdi belim ve başım ağrımaya başladıVe 2 gün önceden adet oldum...
Sizinle batlarımız aynıydı sanırım 20 haziran inşallah olmayız da bebişlerimiz gelir bu ayKesin bende yarın olucam...Bu saatte şimdi belim ve başım ağrımaya başladıKaldık mı temmuza arkadaşım...
bu akşam ağrım başladı herhalde olucam...ümitlerim tükendi gibi...Umarım senden iyi haber alıriźSizinle batlarımız aynıydı sanırım 20 haziran inşallah olmayız da bebişlerimiz gelir bu ay
Insallah birdahaki ay nasip olur bizede canim benim adet günü bugun henüz olmadim antibiyotigin etkisi var sanirim bizde birdahaki ay tatile gitmeyi düşünüyoruz birde orda deneyelim :))M MrsRed ve_citygirl_ evet kizlar hepimiz ayni gunlerdeyiz. Bu ay ovulasyonlada takip etmistim halbuki. ben bubay sogan kuru uygulamayi dusunuyorum. Birdahaki ay kismet bakalim.
Hayırlısı olsun inşallah canım ya ..bu akşam ağrım başladı herhalde olucam...ümitlerim tükendi gibi...Umarım senden iyi haber alıriź
Benim de bat 20 haziran. Belirtilerin var mı cnm?Hayırlısı olsun inşallah canım ya ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?