Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben gebe kaldım diye gitmeyi düşünmüyorum. Gözden çıkarmayın beni ha. Mikmik çizelgesi neyim tutturun bir iş verin elime. Ben zaten ne iş olsa yaparım.

slm kizlar yazilarinizi okuyorum..guluyorum..bu arada hala adet olmadim..sanirim bnm prolaktin yukseldi yine..bugun test yapicam artik..neyse ciksin ortaya..ögleden sonra kan testi yaptrcam..

Selamm. Grup kurucusu olarak ben, gruptan ayrilmak istememe konusundaki taleplerinize aşırı sevindim. Benim yine enerjim düsük bugün. Annemle 10 gündür küsüm. Hala konusmuyoz. Psikologa filan da gittim. Offffhhhh.

T tugsem_10 şiişşşt Eti cin.takipteyiz seni.sesin çıkmıyor.sen de,kozalağı sıkıştırdın mı tenhada?
bu zamana kadar sıkıştırdık bişey olmadı bundan sonra nasıl bir mucize olur merakla bekliyorum. çocuk istiyorsan 2 günde bir çalışma diyorum. anlarsa anlar anlamazsa daha çok bakar.bana sapık muamelesi yapıyor hepten gıcık ediyor.dünyaya kadın olarak gelecekmiş benim kozalak son dk kararı değiştirmişler cinsini gibi.

Selamm. Grup kurucusu olarak ben, gruptan ayrilmak istememe konusundaki taleplerinize aşırı sevindim. Benim yine enerjim düsük bugün. Annemle 10 gündür küsüm. Hala konusmuyoz. Psikologa filan da gittim. Offffhhhh.
Annenle küs olmanizin nedeni sen misin? Yani bi telefon etsen hersey hallolurmu? Havadan sudan konussan. Eger oyleyse hic kasma kendini stres olmaman gerekir. Akisina birak ve ara gitsin.

Canım sadece senin kozalak kaçmıyor zoraki mikmikten.çoğu öyle.kadın isteyince kıymete biniyor.bı arada sen de mi günaşırıcısın??sizin uzun zaman olmuş.adam da haklı tat tuz kalmaz 2 güne 1.senin için de zor olmalı.daha sittin sene kozalağın yüzünü bile görmek istemezsin.bence yumurta takibi yaptır.ona göre ayarla mikmikleri.yoksa senin dediğine can dayanmaz

valla bu kadar saçma sapan koca görmedim inan.bunu leylekle geldiğine inandırmışlar heralde.

Kızlar sabah sabah güldürdünüz moralim düzeldi biraz. Bencede gitmeyelim bu gruptan :) alıştım bende. Kendimi toparlayıp bu aya hazırlanmam lazım

İdrar testi yaptim negatif...kan verdim aksama belli olacak..eminim o da negatif...yine olmadı..peki adet sen niye gecikir de beni unutlandirirsin...

Koyuyu gördüğün gün ve ertesi günü değerlendir ve hatta bir tane daha yap.aklında kalacağına fıstığında kalsın spoşlar
Çizginin çıktığı gunu degerlendiremedik ertesi günü değerlendirdikhayırlısı allahtan artık yine tek ilişkiyle adet gününü bekliyorum.

Aynen canım valla kafada nu düşünce varken malesef görev gibi.ama hersey yalan allah doğru isterse olur inşallah diyorum

Ayy aynı benimki gibi.resmen geçen gece yalvarrdım yasonra is bittikten sonra dedim ben çocuk için yaptım sakin havalara girme oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…