Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nere gidiyonuz yaa

Nere gidiyonuz yaa
Sıkıldık ,yerimiz dar geldi ,az hava alıp gelicezzzz yavyum.

Ben de onu diyorum. ezgish başlığın adını değiştir.her ay umutla anne olmayı bekleyenler gibi şöle genel bişey yaz.5ay hamile kalmazsak topik topik birbirimizi mi arayacağız?

Ama ben seni biliyorum tablo yapmaya üşendin,geçesin var di mi?yemezler canım

Yaa hakket burdan devam edek. Ben zaten hiç başka grupta takılmıom. Buraya ihanet etmişim gibi geliyo

2 günde 1 olacak şekilde demişsin yukarıda.
2 günde 1 = günaşırı demek oluyor da canım ondan şeeettimmm.
İki günde 1 demek, gün aşırı demek. Aslında doktorların tavsiye ettiği de bu. Bu şekilde elbet bir gün denk gelecek.

Burası iyi ya hem tavsiye alıyoruz hamile kalanlardan bence

Nere gidiyonuz yaa

Ne grup kurmuşum beee! Bağımlılık yaptı dii miii? Hasbalarıma bak hele sen. Gitmiyoz bi yere burdayız hadi bakalım. a :)

Biz ne dedik Allasen bacım?günaşırı hergün demek mi dedik.bi gün dur ,bi gün mik dedik.
Gün, aşırı. Bi gün var, bi gün yok. Aşırı mikmik yok. Mesela bugün pzt, var. Salı yok, Çrş var, prş yok.
Ayy kafayı yedim of. Ben de gün aşırı ağlıyom mesela.

Benden sana tavsiye 10.gunden itibaren gergun yap. Fotograf yukleyebilsem yukleyecegim ama beceremedim
Soyle anlatiyim. 10.gun silikti. 11 ve 12.gunler kopkoyu. 13. Gun siliklesti pepapa gore ben 16. Gun yumurtluyorum. Anladin mi canim. Sen erken basla

Kizlar bu grubu cok sevdim. En fazla adini degitirelim. Birgun herkes hamile kalsa bile burda kalalim. (Insallah). Bulusma ayarlayip burdaki aglamakli hallerimize gulelim. Susuyorum oruc basima vurdu :)))

47.gun adet oldugum icin peapee gec tarihe cikiyor benim adetler duzensiz olunca uygulamada yumurtlamayi gec vermis anlicagin 13 14 gune goremi hareket etmeliyim bilmedim 2ay sora adet olurum ben bu sefer 12den basliyim bakalim poof kalan 2 testide 3 4gun sora yapayim da emin olayım cnm

yerimizi terketmeyelim bereketli grup elbet bizede isabet eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…