Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bata 3 gün var lekelenme oldu sanırım adet kapıda

Tebrikler Allah tamamina erdirsin. Kacinci denemendi. Ve farkli herhangi birsey yaptinmi paylasirmisin
Yaklasik 2 aydir deniyorduk diyebilirim canim, ozel bir sey yapmadim, sadece takvimden yumurtlama gunune bakiyordum ama ne olur ne olmaz deyip adetten sonra 2 gunde bir olacak sekilde denemelerimiz oldu. Rabbim isteyenlerin kucagini bos birakmasin ve bu guzel duyguyu tattirsin

Gün aşırı denen şey beni aşarr yapamiiicimmmm

Gun asiri degil zaten canim, ne zaman denk gelirse o zaman oldu..
Canım hayirli olsun saglikli sihatli olsun insallah aramizdan birinin daha umudu gerceklesti, güzel haberlerinin devamini bekleriz
Allah razi olsun canim, inşallah diger arkadaslardan da guzel haberler almak nasip olur.

Canım benim de peapap a göre bugün ve ertesi gunler yumurtlama olacak ama ben gecen hafta 3 4gun arayla test yaptim gittikce siliklesmis acaba gun asiri yapmadigim icin mi pig yapmasinimi kacirdim degilse bu hafta mi pig yapar bir şey anlamadim bu isten peape gore tekrar deneyecegim bu hafta

kızlar yeni sayfa açtım haziran sonu temmuz başı bat bekleynler diye burada hamileler devam etsin sohbetlerine ne dersiniz?
Napıyoz, geçiyoz mu yeni gruba? Khaleesi21 ?

Aynıyız. 4. deneme yine başarısız. Aslında anneliğe kendimi hazır hissetmiom psikolojik olarak ben. Belki de ondan olmuo benim. İnanmıom çünkü hamile kalabileceğime. Ama şu sorular gerçekten gıcık. İstiosun da olmuo belki, bunu kimse düşünemio. Ama ben soranlara söylüom. İstiyoz ama olmadı daha bakalım, belki de çocuğumuz olmuodur bizim, Allah bilir. diyom sırıtıyom. Acıyolar da sormuolar bi daha.

Her gün yeni evli birinden yeni bir hamilelik haberi. Ya da tüp bebek tedavisine başlayan yeni bir arkadaşım. Ortası yok benim etrafımda.
Yumurlamadan beri mikmik yok bizde. Öyle bıkmışım. Hele de ramazanda! Çekilecek çile değil.

Gun asiri degil zaten canim, ne zaman denk gelirse o zaman oldu..
2 günde 1 olacak şekilde demişsin yukarıda.
2 günde 1 = günaşırı demek oluyor da canım ondan şeeettimmm.

Bilemiyorum canım çok güvenemiyorum onlara ama gün aşırı da sıkıntı ya, şimdiden Çarşamba adamı nasıl kıstırsam diye düşünüyorum, vardiyaları düşünüyorum of aman ya :) Olmadı ben de ovü test alıcam

Arkadaşlar merhabalar
Lazer epilasyona giderken hamileliği erteledim olurda hamile kaldığımı anlamadan lazere giderim diye de garantiye almak için 8 ay doğum kontrol hapı yasmin kullandım. Hapı bir önceki reglimde bıraktım şimdi ise reglime 8 gün var. Göğüs uçlarımda hassasiyet başladı bikaç gündür daha önce hiç olmamıştı.kasıklarımda da regl ağrısı gibi ağrılar var ve hiç olmadığı kadar da akıntım var. Sebebi ne olabilir ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…