- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Negatif canım,regl geliyor...Kızlar beta hcg <2.0 cıktı. Bu nedir simdi. Hamilelik yok gibi ama normalde 0 olmasi gerekmiyor mu
Ayyy ben de görmek istiyorum ya 2.çizgiyi..tebrikler canım Allah tamamına erdirsinBat 9 haziran, bugun ben de test yaptim az once,sanki 2.cizgi gordum
Ayy gelsin çok agrim oldu bu ay. Önümüzdeki aya bomba gibi hazirlanacagımNegatif canım,regl geliyor...
Ayyy ben de görmek istiyorum ya 2.çizgiyi..tebrikler canım Allah tamamına erdirsin
Allah razi olsun canim, inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinNegatif canım,regl geliyor...
Ayyy ben de görmek istiyorum ya 2.çizgiyi..tebrikler canım Allah tamamına erdirsin
Canim kacinci denemeydi bu ay senin?Allah razi olsun canim, inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Yaklasik 2 aydir deniyorduk diyebilirim canim, ozel bir sey yapmadim, sadece takvimden yumurtlama gunune bakiyordum ama ne olur ne olmaz deyip adetten sonra 2 gunde bir olacak sekilde denemelerimiz oldu. Rabbim isteyenlerin kucagini bos birakmasin ve bu guzel duyguyu tattirsinTebrikler Allah tamamina erdirsin. Kacinci denemendi. Ve farkli herhangi birsey yaptinmi paylasirmisin
Gayet net canim hayirli olsun. Tebrik ederim
Canim kacinci denemeydi bu ay senin?
Gün aşırı denen şey beni aşarr yapamiiicimmmmYaklasik 2 aydir deniyorduk diyebilirim canim, ozel bir sey yapmadim, sadece takvimden yumurtlama gunune bakiyordum ama ne olur ne olmaz deyip adetten sonra 2 gunde bir olacak sekilde denemelerimiz oldu. Rabbim isteyenlerin kucagini bos birakmasin ve bu guzel duyguyu tattirsin
Canım hayirli olsun saglikli sihatli olsun insallah aramizdan birinin daha umudu gerceklesti, güzel haberlerinin devamini beklerizSagol canim Allah razi olsun, Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Gun asiri degil zaten canim, ne zaman denk gelirse o zaman oldu..Gün aşırı denen şey beni aşarr yapamiiicimmmm
Allah razi olsun canim, inşallah diger arkadaslardan da guzel haberler almak nasip olur.Canım hayirli olsun saglikli sihatli olsun insallah aramizdan birinin daha umudu gerceklesti, güzel haberlerinin devamini bekleriz
Canım benim de peapap a göre bugün ve ertesi gunler yumurtlama olacak ama ben gecen hafta 3 4gun arayla test yaptim gittikce siliklesmis acaba gun asiri yapmadigim icin mi pig yapmasinimi kacirdim degilse bu hafta mi pig yapar bir şey anlamadim bu isten peape gore tekrar deneyecegim bu haftaBenim bat 16 veya 18 bakalım gün aşırı ilişkiye devam, peepapp ve Flo ya göre yumurtlama zamanı ilişkiye girdim ama geç döllenme ihtimali ve yumurtlamayı tutturamıyorsa programlar diye hal çalışmalara devam, inanılmaz kasık batmam ve ağrım var ama regl ağrısı değil, umutlanmıyorum çünkü rahim ağzı yaram yakıldığından beri reglim ağrısız benim..
sanki miii :) Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ❤Bat 9 haziran, bugun ben de test yaptim az once,sanki 2.cizgi gordum
Napıyoz, geçiyoz mu yeni gruba?kızlar yeni sayfa açtım haziran sonu temmuz başı bat bekleynler diye burada hamileler devam etsin sohbetlerine ne dersiniz?
Aynıyız. 4. deneme yine başarısız. Aslında anneliğe kendimi hazır hissetmiom psikolojik olarak ben. Belki de ondan olmuo benim. İnanmıom çünkü hamile kalabileceğime. Ama şu sorular gerçekten gıcık. İstiosun da olmuo belki, bunu kimse düşünemio. Ama ben soranlara söylüom. İstiyoz ama olmadı daha bakalım, belki de çocuğumuz olmuodur bizim, Allah bilir. diyom sırıtıyom. Acıyolar da sormuolar bi daha.Kızlar hamile olanlar için çok sevindim. İnş hayırlısıyla kucağınıza alırsınız.
Çok mutsuzum. Gittikçe moralim bozuluyor. Bat ım 1 hazirandı. 3 haziranda akıntıyla karışık kan geldi adet oldum diye üzüldüm. 4 haziranın akşama hiç kan leke gelmedi. Bende heyecanlandum ister istemez. Sonra kahverengi leke gbi geldi çok az. Bugünse adetim başladı karnım bacaklarım ağrıyor.
4. Denememizdi bu. Biliyorum daha çok yeni ama aslında uzun zmndır istyrdm hazırlamıştım kendimi. Etrafımdaki herkes hamile her gün yeni bi hamilelik haberi öğreniyorum. Moralim çok bozuluyor. Nasip biliyorum herkesin çocucuğu olcak diye bişey yok... ben bu kdr çok isterken etrafımdaki insanların düşüncesizce şuursuzca yorumlarından bıktım. İnsan içine çıkmak istemiyorum artık. Stres yapmamak elde değil.
Her gün yeni evli birinden yeni bir hamilelik haberi. Ya da tüp bebek tedavisine başlayan yeni bir arkadaşım. Ortası yok benim etrafımda.Amin inşallah. Elimde değil üzülmeyim stres yapmayım diyorum ama hayatımda başka konu yok işe geliyorum yakın arkdaşlarımın hamilelik haberini alıyorum. Her gün muhabbet açılıyo geç kalmayın neyi bekliyosunuz diyolar. Akrabalarda herkes hamile. Aynı muhabbet. Nazlanıyoruz istemiyoruz sanıyolar. Çok düşüncesizler. İstediğimizi olmayabilceğini düşünmeden boş boş konuşuyolar. Sinirlerimi sağlam tutamıyorum artık. Uzaklaşabilceğim bi ortam olsa dk durmuycam etkilenmemek için ..
Yumurlamadan beri mikmik yok bizde. Öyle bıkmışım. Hele de ramazanda! Çekilecek çile değil.Gün aşırı denen şey beni aşarr yapamiiicimmmm
sanki miii :) Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ❤
Yaklasik 2 aydir deniyorduk diyebilirim canim, ozel bir sey yapmadim, sadece takvimden yumurtlama gunune bakiyordum ama ne olur ne olmaz deyip adetten sonra 2 gunde bir olacak sekilde denemelerimiz oldu. Rabbim isteyenlerin kucagini bos birakmasin ve bu guzel duyguyu tattirsin
2 günde 1 olacak şekilde demişsin yukarıda.Gun asiri degil zaten canim, ne zaman denk gelirse o zaman oldu..
İyiydik burda.ne gerek. Ar taşınmaya.başlığın adını değiştirsek olmuyor mu?hem ben hamile olan arkadaşlardan ayrılmak istemiyorum ki.sıcak bir ortam oldu.bölünmek istemem. @herbisi bizdendir,bırakmam.Napıyoz, geçiyoz mu yeni gruba?Khaleesi21 ?.
Tenhada sıkıştırBilemiyorum canım çok güvenemiyorum onlara ama gün aşırı da sıkıntı ya, şimdiden Çarşamba adamı nasıl kıstırsam diye düşünüyorum, vardiyaları düşünüyorum of aman ya :) Olmadı ben de ovü test alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?