- 25 Ekim 2012
- 266
- 168
- 103
Ay benmde bat 21 bakalm Ben crs yaptim negatifti o yuzden yapamiyorm tekrar KorkuyormYarin sabah yapicam canim bat 23ü benim
Stres meselesi elde değil ya önemli olan birliktelik anında stres olmamak çünkü görev düşünüp birlikte olunca hormonlar etkileniyor özellikle erkek stres olduğunda düşman. Sperm üretip birbirlerini olduruyorlarmis. Dusun Onlar bile Tripkolic oluyorİnşallah canım inşallah aklımdan çıkmıyor bu mesele bir de stres yapmayın diyorlar hiç kolay degil
Tabi orasi öyle canim Rabbime teslim olup hayirlisini istemek en güzeliCanim bende 3 yıllık evliyim. 2016 eylulde cocuk yapmaya karar verdik.1 ay sonra hamile kaldim ama 9 haftalikken alindi. Şubatta tekrar düşuk yaptim. Hamile kaldigini anlamadim bile. Şimdi bu ay tekrar denemelere basladik. Bence hayırlısını iste. Baskalarinin hemen oldu diyede kafana takma.
Zatenn o hayalde olmasaaaa hic sabredemeyizzzCanım nasip bende yaşıyorum aynısını 8 ay olcak evliligime ve biz aynı mahalleden 2 gün arayla 4 kişi evlendik biri 6 aylık biri 3 aylık diğeri 2 aylık hamile sadece ben kaldım düşün artık ariyan herkes o hamile kaldı sen kaldın suda kalmış deyip duruyor boşver herşey nasip çok zor biliyorum ama inanki bütün sorunla baş edersin hastalık falan ama bu emiş demişle basedemezsen işte ozaman çaresiz kalırsın zamanı var bekle olucakkkkkk koca ağızlı yumuk gözlü bebislerimiz olcak hiiicccc canını sıkma
Ben de cok sabirsizim. sürekli kendimi dinliyorum. migren atağı geçirmedim daha ona canım sıkılıyor hamileliklerimde artan hormon nedeniyle şiddetli ataklar geçiriyordum onlar su an yokBenim de aynı 28 Mayıs bat 26 sında kan tahlili yaptircam benim de hafif sızılar var nasıl bekleyebiliyo musun benim hiç sabrım kalmadı aklımda sadece bu mesele var
Vıyy benimki hayatta tutmaz o zaman desene.hepsini görev bilinciyle yaptıkStres meselesi elde değil ya önemli olan birliktelik anında stres olmamak çünkü görev düşünüp birlikte olunca hormonlar etkileniyor özellikle erkek stres olduğunda düşman. Sperm üretip birbirlerini olduruyorlarmis. Dusun Onlar bile Tripkolic oluyor
Benimde yok canim negatif çıktı zaten bu ayda yokBenimde 23 ama hic cesaretim yok. Agrim belirtim de yok. Senin belirtilerin devam ediyor mu
Ben yaptimda malesef negatifAy benmde bat 21 bakalm Ben crs yaptim negatifti o yuzden yapamiyorm tekrar Korkuyorm
Akşam spariş verdimEczanede fiyatını bilmiyorum canım ama GittiGidiyor da çok uygun oluyor.yanında 20-30 tane gebelik testi de al.sıkıldıkça yaparsın
Yani üçüncü testinde kırmızılar görüldüğü gibi o gün ilişkimi yaşıyosun hiç ovulasyon yapmadım bu ay denicem yardımcı olur musunuzHayır catlamadi henüz t bölgesi daha koyu olur yarında yap ama bugün çalışmaya devam et gün aşırı devam canım benimkine bak pozitif i gördüm ertesi gün t bölgesi daha koyuydu zaten pozitif i gördüğün zaman 24-36 saat sonra catlicagini gösteriyor biraz uzun oldu ama bak örnek benimkine bak
Yılmak yokkkkkkk bizimde 8.ay olcakkkk
8 aydır da biz deniyoruz alın yazımız neyse o kızlar sıkmayalım canımızı rabbim verir isteyen herkese inşallah5 aydir deniyoruz haziran 6.ayimiz olacakk
Bat ne zaman canm? Benm de midem bulaniyor karnm agriyor. Batim yarin.Kızlar adet olacam herhalde korkunç bir şancim var bu ay da geçti sağlık olsun5. Ayimiz da husran
Sen test yaptinmi canımBat ne zaman canm? Benm de midem bulaniyor karnm agriyor. Batim yarin.
Yok canm suan hic agrim yok.
Canm yapmadim sende negatif diyince hic cesaretim kalmadiSen test yaptinmi canım
Olmadim henuz canm benm bat yarinCnm ben adet oldum sende durum ne
Sende uzulme sakn oldm diye herseyde hayir var inan bunu kalbimden söylüyorm mutlaka bir hayir ver ben bir kere o düşugun acisini yasadm. Rabbim hepimize saglikli gebelik versin.Cnm ben adet oldum sende durum ne
Sen bilirsin canim istersen bekle adetiniCanm yapmadim sende negatif diyince hic cesaretim kalmadi
23 canımBat ne zaman canm? Benm de midem bulaniyor karnm agriyor. Batim yarin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?