Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım inşallah aklımdan çıkmıyor bu mesele bir de stres yapmayın diyorlar hiç kolay degil
Stres meselesi elde değil ya önemli olan birliktelik anında stres olmamak çünkü görev düşünüp birlikte olunca hormonlar etkileniyor özellikle erkek stres olduğunda düşman. Sperm üretip birbirlerini olduruyorlarmis. Dusun Onlar bile Tripkolic oluyor

Tabi orasi öyle canim Rabbime teslim olup hayirlisini istemek en güzeli

Zatenn o hayalde olmasaaaa hic sabredemeyizzz

Benim de aynı 28 Mayıs bat 26 sında kan tahlili yaptircam benim de hafif sızılar var nasıl bekleyebiliyo musun benim hiç sabrım kalmadı aklımda sadece bu mesele var
Ben de cok sabirsizim. sürekli kendimi dinliyorum. migren atağı geçirmedim daha ona canım sıkılıyor hamileliklerimde artan hormon nedeniyle şiddetli ataklar geçiriyordum onlar su an yok insan neden başım ağrımıyor diye üzülür mü ☺

Vıyy benimki hayatta tutmaz o zaman desene.hepsini görev bilinciyle yaptık her gün her gün fantaaazili mikmik mi olur bacım?liseli ergen miyiz allasen libido tavan yapsın adamın üstüne atliiim!bizim spoşlarla yumurta ahanda böyle yaptı öyleyse

Yani üçüncü testinde kırmızılar görüldüğü gibi o gün ilişkimi yaşıyosun hiç ovulasyon yapmadım bu ay denicem yardımcı olur musunuz

Kızlar adet olacam herhalde korkunç bir şancim var bu ay da geçti sağlık olsun5. Ayimiz da husran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…