- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
bende yaptim dun bende de negatif cikti canim.. simdi regl olacak gibi sizi var kasigimda falan.. bu ayda nasip değilmiş demek ki..
dün bir ara acaba hangi test bozuk diye düşündüminsan kirmizi gelene kadar umut icinde iste ne yapacaksin..
Benide çok düşündürüyor bu konu idrarda çıktı yarın bat günüm ramazanın ilk günü bu akşam testi yeniliycem Koyulaşma varsa tutsam mı tutmasam mı ikilem arasında kaldım ama sizin batınıza varmş benve siz tutun en azından bata 1-2 gün kalana kdr sonra test yapıp ona göre karar verirsinizGünaydın kızlar, hepinize mutlu günler :)
Hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum, herkes sağlıklı bir gebelik geçirir ve bebeğini hayırlısıyla kucağına alır inşallah. Darısı bizlerin başına.
Ben bir şey sormak istiyorum. benim bat 21 mayıstı ancak yumurtlama geç oldu biraz. 24'ü yeni bat diyebilirim. Yarın ramazan başlıyor. Bat bekleyen arkadaşlar yani durumu şüpheli olanlar oruç tutmayı düşünüyor musunuz? Açlıktan ziyade susuzluk eğer gebelik varsa tehlikeli olabilirmiş diye duydum. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz acaba?
Bu akşam tekrarlıcam cnm akşam atarım size elimde ki son test o yuzden akşam yapım dedim@41EEEEE41 canım sen nasılsın testi tekrarladın mı
Hayırlı olsun cnm hamilesin :)Kızlar dün sormuştum ya bata 2 gün kala testte çıkar mı diye. Bat yarın, ama çok afedersiniz göğüs ağrım tamamen biter ertesi tün regl olurum. Halen ağrım fazlaca devam ediyor. Test yaptım az önce. İlk defa test yapıyorum, damlalıkla damlatınca önce tüm şerit kıpkırmızı oldu sonra c ye yakın olan netleşti sonra da t ye yakın olan hafif çıktı gibi. Normal mi böyle olması
Canim peki belirtin varmi?aynı sey bende de oldu canım, dun bat gunumdu hala regl olmadım bakalım hayırlısını diliyorum. Bugun dr a gidecegim
Hayırlı olsun cnm hamilesin :)
ne güzel canım maşşalh tebrik ederim :)Kızlar dün sormuştum ya bata 2 gün kala testte çıkar mı diye. Bat yarın, ama çok afedersiniz göğüs ağrım tamamen biter ertesi tün regl olurum. Halen ağrım fazlaca devam ediyor. Test yaptım az önce. İlk defa test yapıyorum, damlalıkla damlatınca önce tüm şerit kıpkırmızı oldu sonra c ye yakın olan netleşti sonra da t ye yakın olan hafif çıktı gibi. Normal mi böyle olması
Teşekkür ederim. Allah razı olsun. Darısı tüm isteyenlere ama yinede kan da görmeden çok inanmak istemiyorum. Test yaptığımdan eşimin haberi yok.ne güzel canım maşşalh tebrik ederim :)
hayırlı olsun canım hamilesin gözün aydınKızlar dün sormuştum ya bata 2 gün kala testte çıkar mı diye. Bat yarın, ama çok afedersiniz göğüs ağrım tamamen biter ertesi tün regl olurum. Halen ağrım fazlaca devam ediyor. Test yaptım az önce. İlk defa test yapıyorum, damlalıkla damlatınca önce tüm şerit kıpkırmızı oldu sonra c ye yakın olan netleşti sonra da t ye yakın olan hafif çıktı gibi. Normal mi böyle olması
Teşekkür ederim. Amin inşallah. Darısı tüm isteyenlere.hayırlı olsun canım hamilesin gözün aydın
Canım hayırlısı olsun bir dahaki aya inşallahbende yaptim dun bende de negatif cikti canim.. simdi regl olacak gibi sizi var kasigimda falan.. bu ayda nasip değilmiş demek ki..
dün bir ara acaba hangi test bozuk diye düşündüminsan kirmizi gelene kadar umut icinde iste ne yapacaksin..
Tebrikler bir bebişimiz daha oluyor Allahın izniyleKızlar dün sormuştum ya bata 2 gün kala testte çıkar mı diye. Bat yarın, ama çok afedersiniz göğüs ağrım tamamen biter ertesi tün regl olurum. Halen ağrım fazlaca devam ediyor. Test yaptım az önce. İlk defa test yapıyorum, damlalıkla damlatınca önce tüm şerit kıpkırmızı oldu sonra c ye yakın olan netleşti sonra da t ye yakın olan hafif çıktı gibi. Normal mi böyle olması
Tebrikler bir bebişimiz daha oluyor Allahın izniyle
canım 10 gündür falan gögüs agrım var, ara ara kramp mı desem batma mı desem bir agrım oluyor.. bunun dısında bir belirtim yok. regl belirtim de yok ama deli gibi agrım olurdu duramazdım yerimde reglden once...Canim peki belirtin varmi?
canımm hayırlı ugurlu olsun ne mutlu Allah hepimizi de nasip etsin insallahKızlar dün sormuştum ya bata 2 gün kala testte çıkar mı diye. Bat yarın, ama çok afedersiniz göğüs ağrım tamamen biter ertesi tün regl olurum. Halen ağrım fazlaca devam ediyor. Test yaptım az önce. İlk defa test yapıyorum, damlalıkla damlatınca önce tüm şerit kıpkırmızı oldu sonra c ye yakın olan netleşti sonra da t ye yakın olan hafif çıktı gibi. Normal mi böyle olması