- 23 Ocak 2018
- 279
- 183
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet beklemekte fayda var, ben de elimde bir tane ovulasyon testi vardı onu yaptım belki hamilelik varsa gösterir diye ama maalesef tek çizgi çıktı , bir kaç gün daha bekleyip öyle yapacağım gebelik testini , zaten adet olursam da kendimi şartlamıştım hormon testi yaptıracağım ve incir kürüne başlayacağım diye. Beklemek zor ama nasip Allah sağlıkla nasip etsinBenim de bat 22 mayıs ama dayanamayıp kan verecektim neredeyse. Bi kaç gün daha sabretmeye karar verdim zor da olsa hissediyorum sanki tüm belirtileri ama şuan net bir sonuç çıkmayacağı için de kendimi o psikolojiye sokmak istemiyorum.
Haklisin canim stres yapmamam lazim olacagi varsa oluyor olmayacaksa 40 takla da atsak nafile. Bundan sonrasi tevekkulYa dert etme illa o gün olacak diye de bi sey yok ki spermler yasiyor merak etme boyle stresli sekilde iliski de olmaz ama rahat ol biraz canım adetin yaklasinca yao stresini simdi degil
Dedigin jel ne ise yariyor? Evet malesef ben daha ovulasyon gunumde bile degilim sanirim ama yine de umudum yok bilmiyorum neden boyle oldu sanki en cok istedigimiz seyler imtihanimiz oluyor gibi...bu arada benim bat a daha cok var bu ayin sonu gibi seninki ne zaman?
Hayırlı Olsun. Hamile kalmışsınız. RAHMAN Sağ salim kuçağına almayı da, nasip eder İnşallahBirşey sorabilir miyim, bu klomen i çok duyuyorum. Bunu neye dayanarak kullanıyorsunuz yani deneyip başarısız kaldıktan sonra mı veriyor doktor?
Ya kizlar ben dayanamadım az önce bir daha test yaptım ama koca bir negatif çıktı galiba ben hamile değilim
Benim De şimdi kırmızılar geldi çok ümitlenmiştim oysaki bu ay ve gecikmem de oldu 26-28 günde adet olurken 31 gün oldu bu ay , hayırlısı napalum nasip değilmişbende yaptim dun bende de negatif cikti canim.. simdi regl olacak gibi sizi var kasigimda falan.. bu ayda nasip değilmiş demek ki..
dün bir ara acaba hangi test bozuk diye düşündüm insan kirmizi gelene kadar umut icinde iste ne yapacaksin..
Benim De şimdi kırmızılar geldi çok ümitlenmiştim oysaki bu ay ve gecikmem de oldu 26-28 günde adet olurken 31 gün oldu bu ay , hayırlısı napalum nasip değilmiş
canımm şimdi okudum bende de test dun aksam yaptım negatif cıktı.. ama hala regl olmadımYa kizlar ben dayanamadım az önce bir daha test yaptım ama koca bir negatif çıktı galiba ben hamile değilim
Bence tekrarlayın testi çünkü ilk 10 dk içinde çıktığı xaman geçerli sayılıyor yeni başlayan bir gebelikte olabilir hayırlısı olsun inşallah hakkınızdaKizlar ola bilirmi?bir gun sonra baktigimda gordum ama Eki Görüntüle 2146511
aynı sey bende de oldu canım, dun bat gunumdu hala regl olmadım bakalım hayırlısını diliyorum. Bugun dr a gidecegimKizlar ola bilirmi?bir gun sonra baktigimda gordum ama Eki Görüntüle 2146511
aynı sey bende de oldu canım, dun bat gunumdu hala regl olmadım bakalım hayırlısını diliyorum. Bugun dr a gidecegim
Cok sag ol canim ya simdide normal tahlillerimi yaptirdim asm de Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip eder insMaşallah maşallah canım gözün aydın allah tamamına erdirsin inşallah
Yaptim canim bir hafta boyunca meraktan ovulasyon testi yaptim bat gununde de erken gebelik testi yaptim pozitifi gorunce dogru kana kostumCanımm çok sevindim inşallah böyle sağlıklı devam eder Allah kucağına almayı nasip etsin
Sen evde test yapmismiydin direk kn mi verdin