Hayırlı uğurlu olsunTeşekkür ederim. Allah razı olsun. Darısı tüm isteyenlere ama yinede kan da görmeden çok inanmak istemiyorum. Test yaptığımdan eşimin haberi yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı uğurlu olsunTeşekkür ederim. Allah razı olsun. Darısı tüm isteyenlere ama yinede kan da görmeden çok inanmak istemiyorum. Test yaptığımdan eşimin haberi yok.
Ben simdi erken gebelik testi yaptım bata 4 gün var negatif çıktı dahada denemicem artık sürekli aynı şeyi düşünmekten sıkıldım bi süre ara vericem bu bebek olayına kkafam rahatlar belki..
Ovulasyon testi aldım bu ay onunla hamike kalmayı denedim ama tutmadı demekkiOvulasyon testi denediniz mi
Cevabınız için teşekkür ederim. İdrarda çıktıysa vardır inşallah, testi tekrarlayıp bakarsınız o zaman. Ben de kanda baktırsam varsa çıkar mı acaba erken mi yoksa? Neyse bakalım olmadı dediğiniz gibi bir kaç gün tutup sonra duruma göre bakarım :)Benide çok düşündürüyor bu konu idrarda çıktı yarın bat günüm ramazanın ilk günü bu akşam testi yeniliycem Koyulaşma varsa tutsam mı tutmasam mı ikilem arasında kaldım ama sizin batınıza varmş benve siz tutun en azından bata 1-2 gün kalana kdr sonra test yapıp ona göre karar verirsiniz
canım ben kırmızıları gördüm malesef benımde cumartesi yaptığım test negatifti ertesi gün baktğımda cift cizgiydi belirgin oyle çıkınca hamileyim sanmıstım ama degılım zaten biz korunuyoruz (geriçekilme yada ben yıkıyorum) o yüzden çok üzüledimolusa süprz olcaktıcanımm şimdi okudum bende de test dun aksam yaptım negatif cıktı.. ama hala regl olmadım
canım Rabbim hayırlı istediğiniz zamanda nasip etsin inşallah ben daha görmedim bakalım ne olacak hala beklemedeyim..canım ben kırmızıları gördüm malesef benımde cumartesi yaptığım test negatifti ertesi gün baktğımda cift cizgiydi belirgin oyle çıkınca hamileyim sanmıstım ama degılım zaten biz korunuyoruz (geriçekilme yada ben yıkıyorum) o yüzden çok üzüledimolusa süprz olcaktı
İlk fotoda da ben hafif silik gördüm
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah Hayırlı haberlerini bekliyorumcanım Rabbim hayırlı istediğiniz zamanda nasip etsin inşallah ben daha görmedim bakalım ne olacak hala beklemedeyim..
Canım ben de öğreneli henüz 4 gün oluyor.. Ben de hala inanmış değilim galiba karnımız büyümeden de anlayamayacağız :) Karın ağrıları normalmiş bana ara sıra çok keskin sancılar giriyor rahim büyüdüğü ve kasıldığı içinmiş :) Sağlıklı bebişlerimiz olsun inşAllah Allahım isteyen herkese de nasip etsin.. aç tok farketmiyo verebilirsin kanCanım varya, sanki bu tebrik mesajları bana gelmiyor. Bu güzel haberin halen doğru olduğuna inanamıyorum. Açıkcacı biraz regl ağrım var hafif hafif.
Kahvaltıdan sonra kan vermeye gideceğim. Tok karna bakılır değil mi
Insallah vardir insallah.iki gun sonra tekrar edicem varsa kan tahlili yaptiririm kirmizi gelmesseİlk fotoda da ben hafif silik gördüm
inşallah öyleyimdir bir daha kan testi vermeye korkuyorum suan=(Bence baya baya hamilesin daha 6 gün var gayet iyi hayırlı uğurlu olsun
amin canımm cok sagol haberdar ederim dua et bana daHepimiz için hayırlısı olsun inşallah Hayırlı haberlerini bekliyorum
canımm hayırlı ugurlu olsun ne mutlu Allah hepimizi de nasip etsin insallah
Hayırlı uğurlu olsun
Canım ben de öğreneli henüz 4 gün oluyor.. Ben de hala inanmış değilim galiba karnımız büyümeden de anlayamayacağız :) Karın ağrıları normalmiş bana ara sıra çok keskin sancılar giriyor rahim büyüdüğü ve kasıldığı içinmiş :) Sağlıklı bebişlerimiz olsun inşAllah Allahım isteyen herkese de nasip etsin.. aç tok farketmiyo verebilirsin kan
Akşam bile çıktıysa sabah ilk idrarda kesin çıkar benceKızlarr bende dün akşam eşimin ısrarıyla test yaptım. Tek çizgi çıkmıştı sabah bi baktım hafif pembe bir çizgi. Daha önceki testlerde böyle bişey başıma gelmemişti. Bu arada bat 20 Mayıs. Sizce geçersiz midir
İdrar testi yapsanız bir tanedeinşallah öyleyimdir bir daha kan testi vermeye korkuyorum suan=(
KIZLAR ben kırmızıları gördüm Demekki sonradan çıkan çizgilere güven olmazmış Birde biz maşalah çok iyi korunuyoruz 2 senedir olmadığına göre normalde yıkamak ya da geri cekılme koruma yöntemi değil diyorlar o yüzden
Benim hala gelmedi belirti de yok öyle kaldım valla ortada...bende bekliyorum kendilerini :) sonradan beliren bizde tutmadı demek canım bugün sivilcem de geldi akşama kadar gelir benimkiler olmadı yarın.. yarın oruçken gelmese bari en azından ilk günü tutabileyim diye düşünüyorum
Test yapmısmıydnBenim hala gelmedi belirti de yok öyle kaldım valla ortada...