- 16 Ağustos 2013
- 3.092
- 3.906
Yapacaksan da sabah ilk idrarınla yapabilirsin ...Bi de duyduğuma göre test yapacağın sabahtan önceki gece çok sıvı tüketmemen gerekiyormuş sanırım. Yapacaksan bence yarın sabah yap daha kesin sonuç verir :))
burda yumurtlama tarihlerin belirleyici canım yumurtlama testi kullanıyormusunKizlar regl zamanlarim lutfen bi bakin
Aralik 30 gun
Ocak 30 gun
Subat 26 gun ( dogm kontrl hapi aldm )
Mart 25 gun (aşılama oldum)
Nisan 22 gun..( kist icin yine dgm kntrl hapi)....
hayatim boyunca hic adet düzensizliği yasamdm.kasim ayinda hgs cektrmistim...Yıllarca 28 gunde bir gelen adet tarihlerim bu hale geldi..ve nisan ayinda doktora gitmedim..sizce ben mayis ayinda bat olarak neyi kabul etmeliyim..
inşallah sağlıkla yükselir değerin arkadaşımMerhaba benimde bat 20 mayıs, bugün sabah cok rahatsızlandım ilaçlık bir durumda ben yinede kan testi yaptırayım dedim sonuc 6,5 şuan çok tereddütde kaldım bata kadar ilaç kullanamıcam umarım yükselir
amin canım benim cok tesekkurler bizlere de dua et insallahAmin Allah razı olsun darısı isteyen herkeslere
inşallah çok teşekkür ederim...inşallah sağlıkla yükselir değerin arkadaşım
Gözünüzaydingözünaydın canim cok sevindim.. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insAllah
Teşekkür ederim canim bende flo diye bir uygulama yükledim ona göre bat yarın öbürüne gore dundü. Bakalım bekleyip göreceğiz inşallah hayırlı haberler alırızben filo ve takvimimi kullanıyorum uyuyor ikiside bana
Insaallah kuzumm yaa valla yumurtayi yakaliyamiycaz diye korkuyorum baya ama napalim kismet isi insaallah olurr bu ayCanım zaten degerlendirmişsin dünü bugunde değerlendir mutlaka yarın dinlenmil olursun ertesi günede finali yapar o günüde değerlendirir vr beklemeye başlarsın inşallah olur hayırlısı canım sıkıntı yapma rahat ol
Kızlar selam, beta 135'e yükselmiş çok şükür :))
çıkar arkadaşım silik olsada testteGözünüz aydın çok sevindim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)
Benim Bat 16 Mayıs. Son 15 gündür ara ara regl ağrım oldu. Haftasonu kahvaltı yaparken sol kasıgımdan birşey yukarıdan aşağı indi sanki. Resmen o an heyecanlandım :)
Regle 1 gün kala gebelik testi yapsam çıkar mı ki
Bende telefondan yapamadim dün dosya yukleye bastigimda hic bir degisiklik olmuyodu bende laptop tan acip yukledim. Biler biri varsa bizi aydinlatsinKızlar ben nasıl resim yükleyeceğim biri beni aydinlatsin lütfen çok cahil kaldım aranizdadosya yükle tikliyorum hiçbirşey çıkmıyor
Kimse yok mu?Kızlar ben nasıl resim yükleyeceğim biri beni aydinlatsin lütfen çok cahil kaldım aranizdadosya yükle tikliyorum hiçbirşey çıkmıyor
Benim de ilk gebeligim nasil olsa olmuyo dedigim bir zamanda oldu ama malesef düsükle sonuclandi... biz de 5 aydir istiyoruz tekrar ama olmuyor sanirim strestenMerhaba ben ilk gebeliğimde korunmayı bıraktığım ilk ay tek deneme ile hamile kaldım. Şimdi 4 aydır istememe ve 3 aydır ovulasyon testi kullanmama rağmen bir sonuç alamadım. Bu ay da oğlumdan sonra bir de kızım olsun istediğimden 8 Mayısta ovulasyon testim pozitif çıkmasına rağmen en son 7 mayısta ilişkiye girdim ve sonra girmeden 23 Mayısta adet olmamayı bekliyorum. Umarım bende bu ay hepiniz ile birlikte hamile kalırım. Bir de kız olursa ne ala tabi önce sağlıklı olsun da ....
Gözünüz aydın çok sevindim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)
Benim Bat 16 Mayıs. Son 15 gündür ara ara regl ağrım oldu. Haftasonu kahvaltı yaparken sol kasıgımdan birşey yukarıdan aşağı indi sanki. Resmen o an heyecanlandım :)
Regle 1 gün kala gebelik testi yapsam çıkar mı ki
Merhaba benimde bat 20 mayıs, bugün sabah cok rahatsızlandım ilaçlık bir durumda ben yinede kan testi yaptırayım dedim sonuc 6,5 şuan çok tereddütde kaldım bata kadar ilaç kullanamıcam umarım yükselir
Benim de ilk gebeligim nasil olsa olmuyo dedigim bir zamanda oldu ama malesef düsükle sonuclandi... biz de 5 aydir istiyoruz tekrar ama olmuyor sanirim stresten
Hoc kullanmadim ama yarin alacagim inşallahburda yumurtlama tarihlerin belirleyici canım yumurtlama testi kullanıyormusun
yumurtladığın günden 14-16 gün arası adet oluyor benim öyle oldu