Hangi uygulama acaba peepap ı bende kaldırdım adet tarihleri yanlış ondaEvet bende kaldırdım uygulamayı şimdi yukledigim daha güzel kullanici yorumlarıda aynı şekilde. Bakalim bekleyip göreceğiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi uygulama acaba peepap ı bende kaldırdım adet tarihleri yanlış ondaEvet bende kaldırdım uygulamayı şimdi yukledigim daha güzel kullanici yorumlarıda aynı şekilde. Bakalim bekleyip göreceğiz
Flo diye bir uygulama canım pembe rengi şubat mart nisan daki adet tarihlerini girdim bu aykini gösteriyor zatenHangi uygulama acaba peepap ı bende kaldırdım adet tarihleri yanlış onda
amin canım amin insallahAnladım canım bakalım ya nasip ama ben hissediyorum Rabbim yanıltmasın utandırmasın inşallah
canım kendim gibi sevindim gözün aydın ne güzel Allahım kucagına almayı nasip etsinKızlar selam, beta 135'e yükselmiş çok şükür :))
Canımm çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah Sağlıkla kucağına al Rabbim yardımcın olsun bizede dua et hamislerin duası kabul olurmuşKızlar selam, beta 135'e yükselmiş çok şükür :))
Hayirli olsun canimKızlar selam, beta 135'e yükselmiş çok şükür :))
tebrikler canım maşallah :)Kızlar selam, beta 135'e yükselmiş çok şükür :))
Yapacaksan da sabah ilk idrarınla yapabilirsin ...Bi de duyduğuma göre test yapacağın sabahtan önceki gece çok sıvı tüketmemen gerekiyormuş sanırım. Yapacaksan bence yarın sabah yap daha kesin sonuç verir :))cümlemiz için canım inşallah.. wc ye gitmeye korkuyorum inan ki
Amin Allah razı olsun darısı isteyen herkeslerecanım kendim gibi sevindim gözün aydın ne güzel Allahım kucagına almayı nasip etsin
Amin cnm Allah razı olsun hepinize tek tek edeceğim Rabbim hepinizin gönlğne göre versinCanımm çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah Sağlıkla kucağına al Rabbim yardımcın olsun bizede dua et hamislerin duası kabul olurmuş
Çoook teşekkür ederimm :)Hayirli olsun canim
Çook teşekkür ederimmm Allah hepinizden razı olsun :)tebrikler canım maşallah :)
canım hayırlısı ile güzel haberlerini alırız inşallahHayır baktırmadım ama dr um hormon tahlili yaptı herşey normal dedi birde bende kist vardı soğan suyu içtim içerken patlamış adetten sonra gel dedi dr adet sonrası gittim geçmişti ve yumurtlamıştım
ben filo ve takvimimi kullanıyorum uyuyor ikiside banaAy kızlar ben bişey sorucam ya. Şimdi ben adetimi pepap diye bir uygulama var ondan takip ediyordum ama nedense onun gösterdiği tarihte bazen olmuyordum. Bugün başka bir uygulama yükledim (eski bilgilerimi girdim gecen ay adet tarihlerini) ondada yarın olmam gerekiyormus öyle gösteriyor. Sizin kullandiginiz uygulama var mı acaba
Kızlar selam, beta 135'e yükselmiş çok şükür :))
maşallah çok sevindim arkadaşım gözün aydın allah tamamına erdirsinKızlar selam, beta 135'e yükselmiş çok şükür :))