Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşım testi yarın tekrarla çizgi varsa kan testi ver o zaman inşallah sağlıkla gelmiştir miniğinkızlar merhaba benım bat 5 mayısdı . pazartesi test yaptım ama birsey cıkmadı , dün yaptım hayalet çizgi çıktı gibi oldu. ama heveslenmek istemiyorum. bir gun arayla boyle cıkabılır mı? birde hala regl olmadım ve olacak gıbı de degılım
akademi hastanesinde ahmet kaan koca doktorum reçetesiz verirlermi o ilacı bana
inşşş yarın tekrar deneyeceğimarkadaşım testi yarın tekrarla çizgi varsa kan testi ver o zaman inşallah sağlıkla gelmiştir miniğin
inşallah inşallah hayırlısı ile nasip olur canım
nasılsın benim bat bugün görünüyor bakalım kasıklarım ağrıyor sanırım bu aydan olmadı
banada forum yaşamda ahmet ışıktanı önerdiler amagitmedim daha yarın kesinleşirse inşallah gideceğimcanım ben ilk doğumumu forum yaşamda yapmıştım doktorum himmet beydi.. bununla birlikte kuzenlerim de aynı şekilde hep himmet beyin hastası idiler.. ki onların hamile kalma durumları biraz sıkıntılı olmuştu doğumumda kendisi maalesef il dışındaydı ama menderes bey ve semra hanım ilgilendiler ben çok memnun kalmıştım açıkçası tavsiye ederim ( özellikle Semra Hanım o gün nöbetçi bile değildi (ben pazar günü doğum yapmıştım) ve doğum anımda oda gelip destek olmuştu.) aklında bulunsun derim.
kötü düşünme Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. her şeyde bir hayır vardır bunu da umutma.
hamileliğiniz hayırlı olsun sağlıcakla alın kucağınıza inşallah. benim de bat 13 mayıs. bu sabah erken gebelik testi yaptım cıkmadı. acele mi ettim acaba :)Benim regl geçtikten iki gün sonra net bir şekilde çıkmıştı idrar kitinde. Kan testi verin net olsun.
aynı düşünüyoruz bende bir dış gebelik bir kimyasal yaşamam nedeniyle düşük hcg fobim varçunku daha önce boyle oldu heveslendım ve hamıleydım ocak ayında . ama sonra kesede sıkıntı oldugu ıcın almak zorunda kaldılar su an tekrar aynı seylerı yaşamak istemiyorum oyuzden de kan testi için bekleleyım dıyorum
Evlendiğimden beri hiç korunmadığı için korunmayı bırakınca olan bi agrı mı bilmiyorum ama benim hamilelik belirtim ile adet belirtim birbirine benziyordu. Kasık ağrısydı. Sadece hamilelik olunca tek taraflı ağrıydı ve erken başlayıp uzun sürmüştü
İlk hamileliğimde regl döneminden 4-5 gün önce kasıklarımda regl ağrısına benzer agri olmuştu. Hamileliği beklemediğimiz icin erken hastalanacağımı düşünmüştüm.
Belki böyle bir durum olabilir sizinkide.
İnşallah yerleşme oluyordur da. Test yapmış mıydın :inşallah canım ya benim 1 hafta önceden başlar normalde lekelenmeler bu sefer 1 gün önce oldu anlamadım
Benim de öyle oluyordu böyle ani batmalar sonra geçiyordu. Uzun sürmüyordu ama gün içinde çok oluyorduİşte bende tereddüt ettim. Sanırım yeni yeni korunmasız ilişki olduğu için hafif bir ağrı olup geçiyor. Yoksa ani sancı uzun süren ağrı olmuyor. Kasık ağrısı da değil. Böyle hafiften gelen bir ağrı. 7günüm var regl belirtilerim de başladı.
senin su an ne durumda bat a kac gun var ?aynı düşünüyoruz bende bir dış gebelik bir kimyasal yaşamam nedeniyle düşük hcg fobim var
kan testim 79,01 çıkmıştı kesildi lekelenmeler şimdideİnşallah yerleşme oluyordur da. Test yapmış mıydın :
Anladım inşallah tekrar başlamazkan testim 79,01 çıkmıştı kesildi lekelenmeler şimdide
CANIM BEN GEÇEN AY KIMYASAL GEBELİK YAŞADIM 11 NİSANDA KANAMA BAŞLADI DR BUNU ADET SAYDI 19 NİSANDA GİTTİM DR 15 MM YUMURTAM OLDUĞUNU SÖYLEDİ 25 NİSAN GİBİ YUMURTLAMA OLDU SANIRIM 9 MAYIS ADET GÜNÜM GÖRÜNÜYOR AMA TAM TARİH BİLEMİYORUMsenin su an ne durumda bat a kac gun var ?
Merhabalar canım ;Arkadaşlar, adete henüz 0n gün var, 6 Mayıs'ta, ancak bugün kahverengi açık renk bir lekelenme olmuş, daha önce hiç gelmemişti, vajinal ilhitaptan olabilir mi diycem ama ondan kuru akıntı oluyordu, yerleşme mi acaba, bilgisi olan var mı
Amin canım hayırlı şekilde hamile kalıp doğurursam adağım var kurban kesecegimama şunu da diyeyim çok şükür bir tane oldu.. inşallah evlatlarımıza birer kardeşte nasip eder rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat olsun inşallah