- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
canım benimde bu gün bat günüm ben bekleyeceğim cumaya kadar cuma olmazsam test yapacağımArtk iki gn geçmeyene kadar test yapmak istemiydum ama beklemek te cokkkk zor gerçekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benimde bu gün bat günüm ben bekleyeceğim cumaya kadar cuma olmazsam test yapacağımArtk iki gn geçmeyene kadar test yapmak istemiydum ama beklemek te cokkkk zor gerçekten
Valla dayanmak çok zor varsada yoksa da zaten Öğreneceksiniz er geç o yuzden yapmak istiyorsanız üzülmeyecekseniz koyverin gitsin:)Artk iki gn geçmeyene kadar test yapmak istemiydum ama beklemek te cokkkk zor gerçekten
hiçbirşey vermedi henüz idrarımı yaparken böyle kurumuş kan tortusu gibi şeyler geliyor yarın adet günüm olduğu için yarın gidecem kan tahlili verecem ekrar değerlere bakacaklarcanım dr sana progestran hapı iğnesi veya jeli verdimi kullanıyormusun
testi yenile iki gün ara ile 2 katı yükselme varsa korkma benim oğlumda 5-7 haftalar arası lekelenmelerim oldu
nasibi varsa seninle kalacak kuzun
sende de öyle kurumuş kan tortusu geliyormuyducanım dr sana progestran hapı iğnesi veya jeli verdimi kullanıyormusun
testi yenile iki gün ara ile 2 katı yükselme varsa korkma benim oğlumda 5-7 haftalar arası lekelenmelerim oldu
nasibi varsa seninle kalacak kuzun
Beni anlatmıssın sen ya ahh güzel kardesım benim
dr kim mersinde sen eczaneden al progestran kullan derim hap olanındanhiçbirşey vermedi henüz idrarımı yaparken böyle kurumuş kan tortusu gibi şeyler geliyor yarın adet günüm olduğu için yarın gidecem kan tahlili verecem ekrar değerlere bakacaklar
canım tortu şöyle dursun bir gün içinde bir pedi dolduracak kadar lekelenme geliyordu akıntı şeklinde kahverengi lekesende de öyle kurumuş kan tortusu geliyormuydu
canım benimde bu gün bat günüm ben bekleyeceğim cumaya kadar cuma olmazsam test yapacağım
akademi hastanesinde ahmet kaan koca doktorum reçetesiz verirlermi o ilacı banadr kim mersinde sen eczaneden al progestran kullan derim hap olanından
inşallah inşallah hayırlısı ile nasip olur canımama şunu da diyeyim çok şükür bir tane oldu.. inşallah evlatlarımıza birer kardeşte nasip eder rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat olsun inşallah
verirler canım o dr tanımıyorum ben dr öznur hanımda doğum yapmıştım doğuş hastanesi vardı kapanmış sanırım orda doğumu yaptımakademi hastanesinde ahmet kaan koca doktorum reçetesiz verirlermi o ilacı bana
benim 1-2 damla geliyor ama işte korku gelmesin diye yerimden bile kalkmıyorumcanım tortu şöyle dursun bir gün içinde bir pedi dolduracak kadar lekelenme geliyordu akıntı şeklinde kahverengi leke
Aynen zaten folıkasit alıyorum geç öğrensemde bi kaybı olmayacak en iyisi bende beklıyeymmcanım benimde bu gün bat günüm ben bekleyeceğim cumaya kadar cuma olmazsam test yapacağım
resimlerini gönder bakalım neden kan testi vermiyorsunkızlar merhaba benım bat 5 mayısdı . pazartesi test yaptım ama birsey cıkmadı , dün yaptım hayalet çizgi çıktı gibi oldu. ama heveslenmek istemiyorum. bir gun arayla boyle cıkabılır mı? birde hala regl olmadım ve olacak gıbı de degılım
Üzerinden dört gun geçmş bence bi kan testi ver eger düzensiz olmuyorsan ya da folık asit alıysan pazartesiyi beklekızlar merhaba benım bat 5 mayısdı . pazartesi test yaptım ama birsey cıkmadı , dün yaptım hayalet çizgi çıktı gibi oldu. ama heveslenmek istemiyorum. bir gun arayla boyle cıkabılır mı? birde hala regl olmadım ve olacak gıbı de degılım
Bu arada da hergun idrar testi yapÜzerinden dört gun geçmş bence bi kan testi ver eger düzensiz olmuyorsan ya da folık asit alıysan pazartesiyi bekle
erken öğrenince kandan hcg yükselecekmi stresi başlıyor ben stresi yaşamak istemiyorumAynen zaten folıkasit alıyorum geç öğrensemde bi kaybı olmayacak en iyisi bende beklıyeymm
Benim regl geçtikten iki gün sonra net bir şekilde çıkmıştı idrar kitinde. Kan testi verin net olsun.kızlar merhaba benım bat 5 mayısdı . pazartesi test yaptım ama birsey cıkmadı , dün yaptım hayalet çizgi çıktı gibi oldu. ama heveslenmek istemiyorum. bir gun arayla boyle cıkabılır mı? birde hala regl olmadım ve olacak gıbı de degılım