- 28 Aralık 2016
- 720
- 1.625
Insallah canim ya uzun zaman oldu artik yoruldum beklemekten bir an evvel olsun istiyorumHayırlısı olsun canım, benimde 1 haziran yeni bat ama 31 mayısa yazdım kendimi. Sende buralarda olursan inşallah haziranda hayırlı haberini bekliyoruz.
İnşallah bebek sağlıklı olsun aynı zamanda agrısı seni zorlamasınBeklenen reglden 2 gün önce başladı canım. Uykudan uyandıracak kadar ağrılıydı. Devam ediyor hâlâ...
Biz yumurtlama başlangıcından bitişine kadar 7-8 gün hergun denedik. Karar verdiğimizde yumurtlamanın ilk günüydü zaten. Dönem bittikten sonra da hiç yapmadık. Bence de her günü değerlendirin. Bizde başka formül olmadı.Gün aşırı ben denedim olmadı. Bence sen yumurtlama dönemini her gün dene ondan önce ve sonrası gün aşırı olsun.
Bu arada aynen bize de bi tavsiye verseler belki bizim atladığımız bişeyler vardır
Kızlar ya benim gibi kırmızı kart gorenler napcaksiniz, ramazanda cok zor oluyor bebek deneme işi var ya gecen seneden biliyorum, iftardan sonra mayısıyor insan sonra yap et duş derken acayip yorgun düşüyordum siz napcaksiniz ara vermeyi düşünen var mi, ben yapmaya çalışacağım büyük ihtimalle
Benim bat 17 mayıs. Eğer bu ay olmazsa Ramazan’da düşünmüyorum çok zor çünkü ben öğretmenim okula git gel zaten uykumu almam lazım sanırım beni çoook zorlar.Kızlar ya benim gibi kırmızı kart gorenler napcaksiniz, ramazanda cok zor oluyor bebek deneme işi var ya gecen seneden biliyorum, iftardan sonra mayısıyor insan sonra yap et duş derken acayip yorgun düşüyordum siz napcaksiniz ara vermeyi düşünen var mi, ben yapmaya çalışacağım büyük ihtimalle
Kendim yaptim canim pko var bende gecikebiliyo ama ben bi daha ki ayin planini yapmaya basladim ovulasyon testinide beceremedim hep cizgi ciktiKendin mi yaptın, kan testi yaptırsana bide canım. Hastalık gelmeyene kadar ümit vardır. :)
Yumurtlama döneminin başlangıcından bitişine kadar değil miBiz yumurtlama başlangıcından bitişine kadar 7-8 gün hergun denedik. Karar verdiğimizde yumurtlamanın ilk günüydü zaten. Dönem bittikten sonra da hiç yapmadık. Bence de her günü değerlendirin. Bizde başka formül olmadı.
Kendim yaptim canim pko var bende gecikebiliyo ama ben bi daha ki ayin planini yapmaya basladim ovulasyon testinide beceremedim hep cizgi cikti
Evet. 7-8 günlük bir süre...Yumurtlama döneminin başlangıcından bitişine kadar değil mi
Kesinlikle Ramazan’da bol bol dua edelim Olacağı varsa tek ilişkide de olurBende tek yumurtlama donemi yaparim daha da yapmam uykusuzluk mahvediyor çünkü
Ben yumurtlama döneminde (dolu boş boş dolu boş dolu dolu) olmuş ay inşallah tutar :)))Evet. 7-8 günlük bir süre...
Evet canım farkettim. Resmî sen koymuştum sanirim. :) Spermler kendini yeniliyor. 24 saat iyi bir süre. Biz günaşırı nasıl oluyo her gun olsun dedik. Kesinlikle öyle deneyin bakalim bu ay da. Inşallah olacak. :) Bir de stres yapmayın ya da olsun , olacak diye sürekli bebek düşünmeyin eğer oyle yapıyorsanız. Biz dusunmuyorduk bile su an. Deneyelim dedik. Cok sukur Rabbim hemen verdi. Rahat olun. Iliskiyi çocuk olsun diyerek yapmayın. Bol sans .Güzel haberlerinizi bekliyorum.Ben yumurtlama döneminde (dolu boş boş dolu boş dolu dolu) olmuş ay inşallah tutar :)))
Evet ben atmıştım :) Biz geçen ay öyle yaptık bebek olsun diye. Maalesef bu ay özellikle iki gün öyle oldu eşim hastaydı ama bebek için denemek istedikEvet canım farkettim. Resmî sen koymuştum sanirim. :) Spermler kendini yeniliyor. 24 saat iyi bir süre. Biz günaşırı nasıl oluyo her gun olsun dedik. Kesinlikle öyle deneyin bakalim bu ay da. Inşallah olacak. :) Bir de stres yapmayın ya da olsun , olacak diye sürekli bebek düşünmeyin eğer oyle yapıyorsanız. Biz dusunmuyorduk bile su an. Deneyelim dedik. Cok sukur Rabbim hemen verdi. Rahat olun. Iliskiyi çocuk olsun diyerek yapmayın. Bol sans .Güzel haberlerinizi bekliyorum.
Yok yakıyı ilk defa burada duydum. :) Faydası olur inşallah. Onunla hamile kalanlar varmış nasıl oluyor bilmiyorum. :) Hiç Bir bilgim yoktu bu konularda. 4 gündür araştirmadigim ögrenmedigim bir şey kalmadı gibi. :)))) Her gün deneyin dediğim gibi. Inşallah olacak.Evet ben atmıştım :) Biz geçen ay öyle yaptık bebek olsun diye. Maalesef bu ay özellikle iki gün öyle oldu eşim hastaydı ama bebek için denemek istedikbakalım hayırlısı olsun bi sen biliyorsundur belki yakı yapıştırttım. Bu ay olmazsa artık Ramazan’da denemeyeceğim özellikle. Temmuzda deneyeceğim :)
Kızlar ya benim gibi kırmızı kart gorenler napcaksiniz, ramazanda cok zor oluyor bebek deneme işi var ya gecen seneden biliyorum, iftardan sonra mayısıyor insan sonra yap et duş derken acayip yorgun düşüyordum siz napcaksiniz ara vermeyi düşünen var mi, ben yapmaya çalışacağım büyük ihtimalle
Çok teşekkür ederim. İnşallah hepimizin kalbinden geçen güzellikler olur ve hepimizin sağlıklı evlatları olur :)canım sende hamilesin tebrik ederim sayfamızın ikinci hamişi oldun
allah sağlıkla kucağında göstersin
İnşallah olur inşallah :) bize de vesile olur bakalım.Yok yakıyı ilk defa burada duydum. :) Faydası olur inşallah. Onunla hamile kalanlar varmış nasıl oluyor bilmiyorum. :) Hiç Bir bilgim yoktu bu konularda. 4 gündür araştirmadigim ögrenmedigim bir şey kalmadı gibi. :)))) Her gün deneyin dediğim gibi. Inşallah olacak.