Gunaydin gece uyumus kalmisim canim..sabah hemen kalkip buraya girdim..Allah yardimcin olsun..zor bir surec gecirmisn..insallah hayirlisyla ikinci bebeklerimizi kucağıma aliriz..buradan bakiyorumda 2.bebek icin ugrasan o kadar cok kisi var ki..tepki aliyoruz bazen zaten bi cocugunuz var olmasin ne olacak ki diye..ama durum oyle degil..kizim 3 yasinda..ve tum arkadaslarim saun gebe
ailem ve cevreme daha düşünmüyorum diyoruz.kimseye laf anlatamiyorsun.sira sende.2.olsun..tek dalla agac olmaz vs..be cok arastirmadan surece basladim..ignelerin dozunu vs not almadim canim..ilk önce tuplerime baktirdim tupler acik mi kapali mi diye..anestezili biz cekimden sonra tuplerim acikmis..demislerdi ki o sivi tuplerini iyice aciyor obur aya hamile kalirsin..ama yok..sonra yine gittim doktora..ama doktrm kibrisa gittigi icin baska bi dkrtr sectm..o beni tanimiyo ben onu..bana kistin var ama hemen erir dogum kontrol hapi verdi..denielle..hemen eriyen basit bir kismis..sonra gittik erimis..neyse biz asilama olsun dedik..siznki psikolojik fiziken hicbirseyiniz yok..ilk cocugunuz hemen olmuş vs dedi..bizde yumurtalari buyuttuk ve oviitrille ile catlattik..sonra 3 gun gunasiri iliski dedi..ama ben umutsuzdum.yumurtalar aşırı uayrilmis..bu iyi degilmis yani..yumurtanjn milimini felan sormadim ama cok büyümüş..bide yeni bilgi sahibi olmaya basladim..Şimdi onlar kist olmus.. bi ay daha doğum kontrol hapi.dktru aradım pazrtrsi saki adet olursun gel dedi..esim klomen kullan diyor yazdim ya..ama sonra kist oluyo bi ay onun tedavisi..gercekten cok gerginim..ne yapcagimi bilmiyorum..kizima hemen ilk ay hamile kalmistim..Psikolojik olarak nasil kalamiyorum anlamdim..
tup bebek mi yaptirsam..artik onu bile düşünüyorum. .