- 19 Eylül 2013
- 2
- 2
- 34
Kan testini yaptırdım bir kaç gün önce erken dediler amaHosbuldumayy amin insallah bi kan testi yaptirsaydin. Folik asit hangi firmaninkini oneriyosun ?
Uygulamadan mi bakıyorsun canım benim erken oldu sanırım yumurtlama çünkü uygulama pazar gününü gösteriyordu ama biz Perşembe seyettmistik sizin de eşinle denk gelen zamana olur belki :)
canım en son ne zaman şey oldu :) yani beraberlik?
yumurtlama günün tam neydi
en son salı günü oldu.. yumurtlama günüm pazartesi gibiydi ama dün sanki regl olacak gibi ağrı hissettim herhaide yeni çatlıyor diye düşündüm
ovu testi kullanmadınmı canım
Ben de kullanmadım ama insanın aklı hep kayıyor. 3 kere eczaneye gittim ovu testi almak için 3ünde de kalmamıştıbu ay kullanmadım canım.. çok beklentiye girdim aslında bu ay iyice salladım ama yine de istemdışı düşünüyorum işte
en son salı günü oldu.. yumurtlama günüm pazartesi gibiydi ama dün sanki regl olacak gibi ağrı hissettim herhaide yeni çatlıyor diye düşündüm
yumurtlama günün pzt ise o spermler döllenme için kafi gelir canım
Merhabalar benimde geçen ay kimyasal gebelik oldu 11 nisanda düşük kanaması oldu dr bunu adet olarak saydı 23-24 nisanda yumurtladım onu esas alırsak 7-8 mayısta adet olmam gerek merak ediyorum bende bel ağrısı ve sağ kasıkta ara ara batma var o kadar yorgunlukta var ama bahar girişlerinde bu hep olur bende
Ben de kullanmadım ama insanın aklı hep kayıyor. 3 kere eczaneye gittim ovu testi almak için 3ünde de kalmamıştınasip değilmiş
Kızlar Merhaba;
Hamilemiyim değilmiyim anlayamıyorum
Çok sık idrara çıkıyorum
İştahım çok arttı
Bel ağrısı yaşıyorum
Çok yorgunum reglim 1 gün gecikti kan testi yaptırdım ama beta hvc 1.12 altında çıktı Neden olabilir ??
Kizlar benim dün akşamdan beri kahverengi akintım geliyor, galiba bu ay da tutmadi...
Bide dünden beri çok idrara çıkıyorum hayirmi şer mi Allah bilir..
nasılsın arkadaşımcanım hayırlısı olsun inşAllah yaa bekleyelim bakalım az kalmış zaten